分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020_2021学年新教材高中英语Unit4Scientistswhochangedtheworld课时作业1含解析牛津译林版必修第三册202101301240.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:383191
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:768.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 _2021 学年 新教材 高中英语 Unit4Scientistswhochangedtheworld 课时 作业 解析 牛津 译林版 必修 第三 202101301240
    资源描述:

    1、Unit 4 Scientists who changed the world课时分层作业(十).单词拼写1Some mushrooms contain a deadly (致命的)poison.2I know I should stop smokingdont give me a lecture (教训)about it.3Food will last longer if kept in an airtight container(容器).4According to the theory (理论)of relativity,nothing can travel faster than lig

    2、ht.5There is broad (广泛的)support for the governments policies.6You may refer (参考)to your notes if you want.7You must finish the work within the limited (有限的)time.8Cycling is highly beneficial (有益的)to health and the environment.9He owed his survival (存活)to his strength as a swimmer.10We did all the wo

    3、rk and she gets all the credit(赞扬)!.阅读理解AMost of us know about the Nobel Prize,especially the Nobel Peace Prize,but few of us know anything about the man who set them up.His name was Alfred Nobel.He was a great scientist and inventor himself.Besides,he had a big business.His business may surprise yo

    4、u.He made and sold explosives.His companies even made and sold weapons.Isnt this something that surprises you?The man who made money from weapons should set up the Peace Prize?Though Alfred Nobel had a lot of money from weapons,he hated war.He hoped that there would be no war in the world.He was one

    5、 of the richest in Europe.When he died in 1896,he let behind him a lot of money and his famous will.According to his will,most of his money was placed in a fund.He wanted the interest from the fund to be used as prizes every year.We know them as the Nobel Prizes.The Nobel Prizes are international.Al

    6、fred Nobel wanted the winners to be chosen for their work,not the country they came from.Alfred Nobel had given his whole life to his studies and work and to the benefits of mankind.He made money all by his own efforts,but he let the world share his wealth.His inventions and wealth stay with the wor

    7、ld for ever.【语篇解读】艾尔弗雷德诺贝尔把他的一生献给了他的学习和工作,以及人类的利益。他靠自己的努力挣钱,但他分享了他的财富给这个世界。他的发明和财富永远留给世人。1Alfreds business was_Amaking and selling explosivesBnot making and selling weaponsCmaking explosives and selling weapons Dmaking weapons and selling explosivesA细节理解题。根据第一段中的“His business may surprise you.He mad

    8、e and sold explosives.”可知他的企业是制造并贩卖炸药的。2Nobel wanted to set up the Nobel Peace Prize because_Ahe made enough moneyBhe hated warChe wanted to get more interest from the fund Dhe liked to live in a peaceful worldB细节理解题。根据第二段中的“he hated war.He hoped that there would be no war in the world.”可知Nobel讨厌战争,

    9、因此他希望以后不再有战争。3Nobel Prizes come from_Aall Nobels money in the fundBall Nobels money in his company Call the interest from the fund Dsome of the interest in the fund C细节理解题。Nobel Prizes的来源在本文中是指:“He wanted the interest from the fund to be used as prizes every year.”也就是他基金中每年的利息。4Which statement of th

    10、e following is RIGHT according to the passage?ANobel set up his company to sell clothes.BMost of Nobels money was used for the world wars.CNobel Prizes are only for some people from some special countries.DNobel worked hard in his life and saved lots of money for the world to share.D细节理解题。根据最后一段中的“H

    11、e made money all by his own efforts,but he let the world share his wealth.”可知Nobel让全世界分享(share)他的财富。BIts the time of year when kids are thinking about their holiday wish lists.So whats a parent to do when a child asks for a smartphone?Sydney Crowe is in sixth grade and has a smartphone.While she adm

    12、its she mostly uses it for “playing games and watching television”,her mom,Patty,says thats not why Sydney got the phone.Pattys main concern was safety.The bus missed Sydneys stop enough times to really worry her parents.Without means to call an adult,she would walk to school near a busy highway.Tha

    13、ts when Patty gave her daughter a phone.Patty says she rolled her eyes at the idea of her child having a smartphone,but finally decided to allow it for one main reason:peace of mind.On the other side of the argument,theres Mercy Shannon.Shes 9 years old and doesnt have a cell phone.Mercys mom,Brooke

    14、 Shannon,like many other parents,faced the cell phone decision early on.She started an online promise called “Wait Until 8th” to create a community of parents waiting to give their kids smartphones until at least eighth gradewhen most children are nearing high school.In addition to wanting her kids

    15、to have a break from screens,Brooke worries about the influence of social media(媒体).“Children just dont have the brain development at this age to be able to deal with the social situations that come with social media,” she says.That isnt just a parent concern.Richard Freed,a child psychologist(心理学家)

    16、and author of a book on the subject,wanted to research the topic after seeing an increase in the number of children coming to him with anxiety and depression.His suggestion?Put some ground rules in place.“I want parents to understand how powerful these technologies are,” he says.Theres no magic age

    17、to give a kid a smartphone.Rather than considering the age of a child,we should think about maturity(成熟).【语篇解读】本文是一篇议论文。随着科技发展,越来越多的人开始使用智能手机。如果一个正在上小学的孩子想要拥有一部智能手机,父母该不该给呢?5What does Sydney mainly use her smartphone for?AStudies.BEntertainment.CCalling for help.DCommunicating with her family.B细节理解题

    18、。由第二段中的“While she admits she mostly uses it for playing games and watching television”可知,Sydney主要用她的智能手机玩游戏和看电视,即娱乐。6According to Brooke,children can have smartphones when they are_A8 years oldB9 years oldCin 8th grade Din high schoolC细节理解题。由第六段中的“She started an online.until at least eighth grade”可知

    19、,Brooke认为应该至少等到孩子上八年级,才可以给他们智能手机。7What led to Richard Freeds research on children having smartphones?AHis interest in the topic.BThe need of writing a book on the subject.CHis wish to warn parents of the power of modern technologies.DThe fact that more children are having psychological problems.D细节理

    20、解题。由倒数第三段中的“wanted to research the topic.with anxiety and depression”可知,Richard Freed看到越来越多的孩子们因为焦虑、抑郁等问题向他求助,之后萌生了研究这个课题的想法。8What does the author think parents should consider before giving children smartphones?ATheir age.BTheir safety.CTheir holiday wish.DTheir brain development.D细节理解题。由最后一段中的“Rat

    21、her than considering the age of a child,we should think about maturity(成熟).”可知,作者认为决定要不要给孩子智能手机时,不应该考虑他们的年龄,而应该看他们是否成熟,即大脑发育完善与否。.阅读七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Your children are watching you._1_ According to the Health Program,developing healthy habits is an important part for your c

    22、hildren.And when it comes to developing healthy habits,parents influence their children more than anyone else._2_ What happens during those early years can influence children for the rest of their lives.This includes some eating and exercise habits.Children are very careful,even at a young age.Child

    23、ren watch what others do carefully and imitate the behaviors of those closest to them.As parents,you should do the following:_3_ If you do that,your children are more likely to be enthusiastic about developing theirs.Let your children see you taking care of your own physical health by eating fruit a

    24、nd vegetables.Talk to them about healthy habits in appropriate terms and at a proper time._4_5_ Computers,televisions and other forms of technology are a major part of life in the 21st century.Unfortunately,as the use of technology in the home increases,so does the time spent watching TV or playing

    25、on the computer.So as parents,you should also arrange the time for your children wisely.A.Dont get rid of technology,but use it wisely.BTake part in physical activities and exercise regularly.CBe enthusiastic about developing healthy habits of your own.DYour actions are speaking to them louder than

    26、your words will.EChildren prefer to imitate their parents rather than listen to them.FThis can be helpful to teach your children to form good eating habits.GIts easy for the children to form their healthy habits when they are young.【语篇解读】本文是说明文。父母亲对孩子的好的健康习惯的养成要身体力行,父母的良好行为和健康习惯才是孩子最好的榜样。1D根据空前一句“Yo

    27、ur children are watching you.你的孩子们一直在看着你的一言一行。”可知父母是孩子的榜样,一言一行都会给孩子带来影响,所以D项“你所做出的行动会比你对他们所说的话更加有效”符合语境,故此处选D。2G根据空后一句“What happens during those early years can influence children for the rest of their lives.”在早些年所发生的事情能够影响孩子们以后一辈子的生活。此处强调early years,也就是孩子还小的时候,G项中有关键句when they are young“当他们还小的时候”,完

    28、全匹配,此外,语境上“小时候形成的习惯对他们以后的生活会有很大的影响”,前后逻辑关系很紧密地联系起来了,故选G。3C根据空后一句“If you do that,your children are more likely to be enthusiastic about developing theirs.如果你那样做的话,孩子们就更加有可能积极地培养他们的习惯”,可以找到关键词enthusiastic,再根据语境可知C“积极地培养自己的健康的习惯”符合前后句的逻辑关系,只有你培养了,孩子才会培养,故选C。4F根据本段第一句“taking care of your own physical health by eating fruits and vegetables.”可知通过吃蔬菜和水果养成健康的习惯,那么本段主要讲的就是养成良好的饮食习惯,故选F。5A根据后一句“Computers,televisions and other forms of technology”指的是电脑、电视以及其他形式的技术,可找到选项中A有关键词technology,再结合本段的描述可知,是让家长合理地使用,故A项意思完全匹配,选A。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020_2021学年新教材高中英语Unit4Scientistswhochangedtheworld课时作业1含解析牛津译林版必修第三册202101301240.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383191.html
    相关资源 更多
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练28 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练28 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练23 必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练23 必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练22 必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练22 必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练2 必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练2 必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练16 必修4 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练16 必修4 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练15 必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练15 必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练11 必修3 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练11 必修3 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练10 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练10 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练27 选修6 UNIT 2 POEMS .ppt2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练27 选修6 UNIT 2 POEMS .ppt
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE .ppt2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE .ppt
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块5 第2讲 定语从句 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块5 第2讲 定语从句 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块3 第2讲 非谓语动词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块3 第2讲 非谓语动词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块2 第2讲 动词转换为名词或形容词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块2 第2讲 动词转换为名词或形容词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:选修7 UNIT 4 SHARING WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:选修7 UNIT 4 SHARING WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:板块2 第3讲 形容词转换为名词、副词或动词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:板块2 第3讲 形容词转换为名词、副词或动词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:板块1 第2讲 形容词、副词的比较等级 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:板块1 第2讲 形容词、副词的比较等级 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 1 GREAT SCIENTISTS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 1 GREAT SCIENTISTS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修2 UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修2 UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:层级4 第1讲 记叙文 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:层级4 第1讲 记叙文 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年人教版高中英语选修八Unit2 名词性从句总复习课件(含音频素材).docx2020-2021学年人教版高中英语选修八Unit2 名词性从句总复习课件(含音频素材).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1