2020_2021学年高中英语Module1LifeintheFutureIntegratingSkills课时素养评价外研版必修4202103161113.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Module1LifeintheFutureIntegratingSkills 课时 素养 评价 外研版 必修 4202103161113
- 资源描述:
-
1、Module 1Integrating Skills. 单句语法填空1. My mother is an optimistic (optimist) person so she is always brave when facing with difficulties. 2. The two dishwashers (dishwasher) in the restaurant broke down. 3. My brother will definitely (definite) give me some advice on how to learn English when I meet h
2、im. 4. They made up and became friends again eventually (eventual). 5. We visited some independent countries that were once colonies (colony) of Britain. 6. On the table was a teapot shaped (shape) like a duck. 7. It is predicted(predict) that China will catch up with most of the western countries i
3、n another 20 years. 【补偿训练】Some predictions (predict) have been made for 2025 in this article. 8. Is it risky(risk)for a woman to have a baby after turning 45? 9. The truck loaded (load) with many supplies is travelling to the earthquake-stricken area. 10. Parents, particularly mothers, have always b
4、een attached (attach) to their babies. . 用适当的介词或副词填空1. Look out for the traffic while you are crossing the street. Dont worry. Ill be careful. 2. I like travelling for many reasonsfor a start, it can increase my knowledge about the customs and cultures in other places. 3. This T-shirt is on the way
5、out , so I wont wear it. 4. The search for the missing child is still in progress. 5. Please switch off the TV. Lets go to sleep! 6. Many toys are made in the shape of letters. 7. She attached a stamp to the envelope and then mailed it. 8. It is very hard to get rid of it once a bad habit is formed.
6、 . 完成句子1. Both of the sisters dont like the new film. 姐妹俩并非都喜欢这部新影片。(部分否定)2. At this time tomorrow my sister will be looking after her one-year-old son at home. 明天这个时候, 我姐姐将正在家里照顾她一岁的儿子。(将来进行时)3. All the afternoon he worked with the door closed. 整个下午他都在闭门工作。(with复合结构)4. The house which belongs to my
7、 grandma needs repairing. 属于我祖母的那座房子需要修理了。(定语从句)5. The girl is too shy to speak in public. 这个女孩很害羞, 不敢在公共场合说话。(too. . . to. . . ). 阅读理解AImagine you enter a car with no steering wheel or no brake. Under a voice-activated command, you say an address. “The fastest route will take us 15. 3 minutes. Shou
8、ld I take it? ” You say “yes! ” and you are on your way. The car responds (做出回应)and starts moving all by itself. All you have to do is to sit back and relax. How strange would it be if one day in the future, everyone had such a car? No crazy driving, no quarrels, no cutting in; traffic laws would be
9、 respected and driving much safer. On the other hand, imagine the cost savings for local police enforcement (强制执行) and town budgets(预算) without all those speeding and parking tickets. A new technology has the possibility to change modern society thoroughly. Theres no question that self-driving vehic
10、les could be good. The accident statistics would drop: about 94% of road accidents in the US are caused by man. Older drivers and people with disabilities would travel a lot. Keeping safe speeds and being electric, self-driving cars would sharply reduce pollution levels and depend on alternative ene
11、rgy. Roads would be quieter, people safer. But we must also consider the effect of the new technology on those who now depend on driving for their living. The American Trucking Association lists about 3. 5 million professional truck drivers in the US. The companies developing self-driving vehicles s
12、hould be partnering with states and federal authorities to offer retraining for this large workforce (劳动力). New technologies will, and should, be developed. This is how society moves forward. However, progress cant be one-sided. It is necessary for the companies and state agencies involved to consid
13、er the results of these possible changes to build a better future for all. 【文章大意】作者陈述了将来出现无人驾驶的汽车之后的利弊。1. What would be the effect of the wide use of driverless cars? A. More policemen would inspect the streets. B. People would never feel angry about the traffic. C. It would save local government a
14、lot of money. D. Traffic regulations would be a thing of the past. 【解析】选C。推理判断题。根据第二段的. . . imagine the cost savings for local police enforcement and town budgets without all those speeding and parking tickets. 可知, 如果未来每人都有一辆无人驾驶汽车, 没有超速和停车的罚单, 对于当地警察的强制执行以及城市预算的费用会减少很多。2. How would driverless cars
15、be good for the elderly and the disabled? A. They would get rid of air pollution. B. They could enjoy more travelling. C. They would suffer no road accidents. D. They could go anywhere they want. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段的Older drivers and people with disabilities would travel a lot. 可知, 无人驾驶汽车会使老年人和有残疾的人多
16、旅行。3. What would be the bad effect of driverless cars? A. The world would be full of unemployed drivers. B. Many drivers would have to find new ways of making a living. C. Drivers would have a hard time adapting to new road conditions. D. Some departments of society would disappear. 【解析】选B。推理判断题。无人驾
17、驶汽车会影响职业司机, 研发自驾汽车的公司将会联合州和联邦政府为那么多劳动力提供再培训。由此可知选B。4. What does the author suggest the businesses and the government do? A. Make new technologies helpful to everyone. B. Improve peoples living standard. C. Make new technologies affordable to everyone. D. Make full use of new technologies. 【解析】选A。推理判
18、断题。根据最后一段可知, 作者建议应该研发新技术, 但是有关的公司和国家机构应该考虑这些新技术带来的变化, 进步不能是单边的。由此可知, 作者建议新技术应该对所有人都有益。B(2020北京高一检测)Basically, without the possibility of failure, there is little possibility of success. Education is in danger of becoming a branch of the entertainment industry. Although education should indeed be ent
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383867.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《金版学案》2016-2017学年人教版高中语文必修5课件:第三单元第9课说“木叶” .ppt
