2020_2021学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesoftheNaturalWorldIntroduction.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Module6UnexplainedMysteriesoftheNaturalWorldIntroduction
- 资源描述:
-
1、Module 6 Unexplained Mysteries of the Natural WorldIntroduction & Reading and Vocabulary. 单句语法填空1. Chinese astronaut Yang Liwei said that he had heard a mysterious(mystery)knock during his flight in space. 2. The teacher asked us to read the text a second time to find the topic of the text. 3. Sever
2、al fishermen are said to have been attacked (attack)by sharks while fishing last month. 4. I was frightened (frighten)whenever I heard a frightening (frighten)story. 5. The custom of arranged marriages still exists (exist) in many parts of China. 6. The efforts made by the Tanzania National Park Aut
3、hority seem to be paid (pay) off. 7. Mount Tai, which covers an area of 426 square kilometers, is the first of Chinas Five Mountains. 8. The government, which promises to cut taxes, will be popular. 9. “Fat chance” is an English phrase to say (say) something is not very likely. 10. It is unlikely (l
4、ikely)to rain today, for there is not a single cloud in the sky. Believe it or not, the weather forecast says so. . 单句改错1. When a leafy plant is on attack, it doesnt sit quietly. (onunder)2. Dont let her to frighten youher bark is worse than her bite. (去掉to)3. The Times called the question the most
5、frightened test in the world, and the Guardian called it the most difficult. (frightened frightening)4. Some experts are sceptical for 3D food printers. (for about/of)5. He was reading a book, that was about war. (thatwhich)6. I heard the English song sing many times. (sing sung)7. Our guide, that w
6、as a French Canadian, was an excellent cook. (thatwho)8. They have an opportunity go abroad to study further. (go前加to)9. Before the performance, everybody held a deep breath to calm for themselves. (for down)10. According to some philosophers, everything at existence is reasonable. (at in). 完成句子1. W
7、ithout changes to public transport in other cities, its unlikely that (不可能) plans to ban cars will succeed. 2. I tried to call your hospital, but they did not seem to allow (似乎不允许) incoming calls at that time. 3. In spite of the first two failure, he tried a third time (他又做了第三次尝试). 4. Tell your chil
8、dren never stick out their tongues (伸舌头) at others. 5. The manager of the company claimed to have found out the evidence (声称已经发现证据) of theft. 6. Although I have made good preparations (尽管我已经做好准备) for the match, I am still sceptical about (仍然怀疑) my chance of winning. 阅读理解AScientists recently discover
9、ed three tyrannosaur (霸王龙) trackways in Canada. The trackways suggest the meat eaters traveled and hunted in groups. The 70-million-year-old footprints are the first tyrannosaur trackways ever found. Tyrannosaurs were a type of meat-eating dinosaur that included the strong Tyrannosaurus rex and Albe
10、rtosaurus. “Groups of tyrannosaurs may have stuck together as a group to increase their chances of bringing down animals and individually surviving, ” study coauthor Richard McCrea says. He works for Canadas Peace Region Paleontology Research Centre. Its believed that tyrannosaurs were solitary crea
11、tures. The newly discovered trackways could change the way scientists look at these frightening beasts. Trackways can uncover a lot about the social behavior of a species. Unfortunately, very few tyrannosaur footprints have ever been found, and until recently, the only ones known were single prints
12、discovered in Mongolia, the western U. S. , and western Canada. But in October 2011, a hunting guide named Aaron Fredlund found two tyrannosaur track marks near Tumbler Ridge, an area in the foothills of the Canadian Rockies. Over the next year, McCrea and his team searched the site and found the re
13、maining trackways. The footprints are at about the same depth, which suggests the tyrannosaurs moved through the area at the same time. Impressions of the dinosaurs rough skin are even visible in the prints. The prints are also in near-perfect condition. Thats because the ground had a high clay (黏土)
14、 content when the dinosaurs walked through the area. The land was later covered by a thick layer of volcanic ash, which kept the marks intact (完整). “This is the most ideal situation you could ask for, ” McCrea says. Researchers arent sure of the exact species of tyrannosaur that left the prints. But
15、 the historic findings show a great deal about how the beasts moved and behaved. “We have extremely convincing evidence that tyrannosaurs traveled in groups, ” says McCrea. “This is probably the most important evidence to come out to date on that topic. ”【文章大意】本文是一篇说明文。最近科学家在加拿大发现了霸王龙的足迹, 这些足迹表明霸王龙是
16、群居动物, 颠覆了科学家之前的对霸王龙单独生存的认识。1. Tyrannosaurs stuck together as a group to . A. protect their home and babiesB. add advantages to their huntingC. deal with extreme climateD. divide the work scientifically【解析】选B。细节理解题。题干问霸王龙作为一个群体团结在一起为了。根据第二段中的Groups of tyrannosaurs may have stuck together as a group t
17、o increase their chances of bringing down animals and individually surviving可知, 霸王龙可能作为一个群体团结在一起, 以增加它们打倒动物和单独生存的机会。也就是说是为了增大它们猎杀食物的优势。2. What does the underlined word in Paragraph 2 mean? A. Caused others to be scared. B. Usually had animal meat as food. C. Usually spent much time alone. D. Were ab
18、le to live for a long time. 【解析】选C。词义猜测题。根据第二段最后一句The newly discovered trackways could change the way scientists look at these frightening beasts. 可知, 新发现的足迹可能改变科学家对这些猛兽的认识。再根据最后一段中We have extremely convincing evidence that tyrannosaurs traveled in groups(我们有非常令人信服的证据表明霸王龙是群居生活的), 故可推知, 先前人们认为霸王龙是独居
19、生活的。3. Why were the tyrannosaur footprints well protected? A. The dinosaurs left deep footprints. B. The natural condition was perfect. C. The area was untouched by humans. D. The geological activities were active. 【解析】选B。推理判断题。根据第四段中的The prints are also in near-perfect condition. . . which kept the
20、 marks intact. 可知, 霸王龙经过的这片土地上有厚厚的黏土, 火山灰尘覆盖在上面, 使其保存得很完美。4. Which of the following will McCrea most probably agree to? A. More tyrannosaur footprints would be found. B. The social behaviors of dinosaurs are similar. C. The mystery of tyrannosaur remains to be solved. D. The findings are the basis o
21、f the research of dinosaurs. 【解析】选C。推理判断题。根据最后一段Researchers arent sure of the exact species of tyrannosaur that left the prints. 可知, 科学家们仍不能确切地知道霸王龙所属的种类, 有待进一步研究。B(2020南阳高一检测)When he used to go hunting, Miha Mlakar would dream of killing a bear. But today the 33-year-old from Slovenia makes his liv
22、ing watching the animals, peacefully, in their natural forest environment. The turnaround to shooting bears with a camera, not a gun, puts Mlakar who runs bear observation tours, in step with wider efforts to promote the coexistence of humans and bears. Once on the verge(边缘) of extinction, Slovenias
23、 brown bear population is booming. As a result, encounters(遇见) with bears have increasednot that it seems to worry everyone. “We have an average of one to three cases of physical contact between bears and humans per year, ”said Rok Ceren, of the Slovenia Forest Service. Fortunately we havent registe
24、red any serious incident over the last years, he added, stressing they were “very active in preventive measures”. In villages close to bear habitats(栖息地), local authorities have replaced regular plastic waste bins, which could be easily opened by hungry bears, with containers protected by heavy meta
25、l cages. Farmers are entitled to an 80-percent subsidy(补助金) for using electric fences to protect sheep and the loss of cattle due to bears is compensated(赔偿). If a bear becomes a habitual visitor to a village, special groups step in to relocate the animal with the help of local hunters. Slovenias ap
26、proach could throw some light on the problem in neighbouring Romania: home to about 6, 000 bears, where tourists to villages in the Carpathian Mountains often post pictures online of bears waiting to be hand-fed Beyond tourists “interesting” stories, however, Romania has seen a “growing number of at
27、tacks” by bears, stressed in a conservation plan published last month that recommends hunting to keep numbers at favorable levels. Learning simple rules, such as how to avoid frightening bears and not feeding them is of great importance for reducing conflicts with humans, said Mareike Brix, of Germa
28、n-based EuroNatur foundation. “There is a risk, and there can be problems, but its also great (to have bears). Wild nature has become so rare in Europe, ” she said. 【文章大意】本文是一篇说明文。主要以“人与动物”为主题, 介绍欧洲一些国家不再捕杀熊, 尝试人类与熊共存的情况。5. What do we know about Miha Mlakar? A. He loves traveling very much. B. He en
29、joys hunting animals in forests. C. He has found new way to earn a living. D. He has decided to take pictures as a hobby. 【解析】选C。推理判断题。根据第一段中的But today. . . makes his living watching the animals, peacefully. . . runs bear observation tours可知, Miha Mlakar不再以打猎为生, 转而经营起观熊旅行团。6. Which of the following
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383945.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
