2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 2 TRAVELLING AROUND Section Ⅳ夯基提能作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT TRAVELLING AROUND Section 夯基提能作业含解析新人教版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 夯基提能 作业
- 资源描述:
-
1、Unit 2Section .阅读理解A trip to Paris is not complete without a visit to the Eiffel Tower.To get the most out of your visit read our tips below:Visit at NightRiding up the Eiffel Tower at night and looking out over the streets of Paris,youll see why Paris is known as the “City of Light”At street level,
2、the spotlights on the top of the Tower and the reflections (倒影) of the Tower in the Seine (塞纳河) are sights not to be missed.Purchase (购买) Your Ticket in Advance OnlineAvoid the long ticket lines at the Eiffel Tower by purchasing your ticket online from the Eiffel Tower website.Youll pick a time to v
3、isit and then select whether to print out the ticket or display it on your phone or iPad,a convenient choice if you buy your ticket in Paris without a printer.Dont Bring Valuable Objects with YouBefore entering the Eiffel Tower,your bags will be examined by a security officer.If an item you are carr
4、ying sets off the metal detector,the officer will take you away from the line for further inspection.Probably you will miss the chance to go up the Eiffel Tower.Have Drinks and Snacks at the Eiffel TowerIf youre like us,after an exciting trip to the Eiffel Tower,youll be ready to rest your legs and
5、have a relaxing snack and a drink in a Parisian cafe.Across the Seine in the Trocadero area,there are many elegant cafes.The atmosphere is great,but the prices are in the stratosphere (极高水平)Actually,the perfect place for common visitors to eat and drink is on the Eiffel Tower itself.文章大意:本文是一篇说明文。没有
6、参观过埃菲尔铁塔,巴黎之旅就不完整。本文就游览埃菲尔铁塔给出了几条建议。1Why does the author suggest visiting the Eiffel Tower at night? A ABecause you can have special sights of the city of Paris.BBecause you can stand on the top of the Eiffel Tower.CBecause you can see the Seine as clearly as possible.DBecause you can avoid the crow
7、ds and enjoy it peacefully.解析:推理判断题。根据Visit at Night部分中“youll see why Paris is known as the City of LightAt street level,the spotlights on the top of the Tower,and the reflections (倒影) of the Tower in the Seine (塞纳河) are sights not to be missed.(你会明白为什么巴黎被称为“光之城”。在街道上,塔顶上的聚光灯以及塞纳河上的塔的倒影是不容错过的景点)”可知,
8、晚上参观埃菲尔铁塔,你可以看到巴黎特别的夜景。所以答案选A。2What can be inferred from this article? D AA printer will be necessary if you want to buy a ticket.BTickets to the Eiffel Tower can only be bought online.CTourists are not allowed to take bags to the Eiffel Tower.DSome objects cant be brought to the Eiffel Towel.解析:推理判
9、断题。根据Dont Bring Valuable Objects with You部分中“If an item you are carrying sets off the metal detector,the officer will take you away from the line for further inspection.Probably you will miss the chance to go up the Eiffel Tower.”可知,如果你携带的物品触发了金属探测器,工作人员会带你离开队伍进行进一步检查。也许你会错过登上埃菲尔铁塔的机会。因此推断有些物品不能带到埃菲
10、尔铁塔上。故答案选D。3What can we learn from the last paragraph? B AThe Eiffel Tower provides expensive foods and drinks.BThe author recommends tourists having snacks on the Eiffel Tower.CYou will spend more if you have snacks at the Eiffel Tower.DThe author prefers to eat across the Seine.解析:细节理解题。根据最后一段中“yo
11、ull be ready to rest your legs and have a relaxing snack and a drink in a Parisian cafe”以及“Actually,the perfect place for common visitors to eat and drink is on the Eiffel Tower itself.”可知,作者建议游客在埃菲尔铁塔上品尝小吃。故答案选B。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Planning a trip abroad with your family or
12、 friends this summer vacation? Here are a few travel tips about travel abroad dos and donts to keep you safe.1If you want to make your trip safe and easy,plan ahead.1.D The less you have to carry around,the more quickly you can move.Besides,planning ahead will save your time and make sure you dont m
13、iss best things.22.A No one wants bad things to happen but youll feel better when youre ready for them if they do.When you travel abroad,you are in a place you dont know well and you can always be a target,especially your valuables.Dont keep large amounts of cash in your wallet.3.B Also,take copies
14、of your travel documents with you and leave your passport and other important documents in the hotel.3Nothing ruins a trip faster than the unexpected crisis.4.F It will insure yourself against unexpected accidents,so it is necessary to buy the insurance.But you need to be careful about the items in
15、the contract (合同),so that you know what you are and are not covered for when you book travel insurance.4While enjoying the moment in the bar,be cautious and keep an eye on your drink at all times.Besides,being on holidays doesnt mean you have the right to do what you want.5.GKeep these tips in mind
16、and make the most of your time.Have fun with family and friends and explore and enjoy your time away.AExpect the unexpected.BTry putting smaller notes in several different pockets.CDont leave your hotel alone.DTake the necessities with you.ETake more in any case.FDont forget to buy the travel insura
17、nce.GBe respectful and dont do anything illegal.文章大意:本文是一篇应用文。主要介绍了在国外旅游需要做的事情和不能做的事情。解析:1考查对上下文的理解及推理判断能力。根据空后一句“The less you have to carry around,the more quickly you can move.”你带的东西越少,走得越快。可推断出“只带必要的东西”,分析选项可知D项(只随身携带必需品。)符合题意。故选D。2考查对上下文的理解及推理判断能力。根据空后一句“No one wants bad things to happen but you
18、ll feel better when youre ready for them if they do.”没有人希望不好的事发生,但如果我们有准备(有预测)的话,(不好的事发生时)就会感觉好一点。可知,要预测意想不到的事情。分析选项可知A项(Expect the unexpected.)符合题意。故选A。3考查对上下文的理解及推理判断能力。根据上一段最后一句“Dont keep large amounts of cash in your wallet.”可知,不要把大量的现金放在你的钱包里,也就是“要把少量的钞票放入不同的口袋里”。故选B项。4考查对上下文的理解及推理判断能力。根据空后一句“I
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384740.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
