2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 4 NATURAL DISASTERS 13课时作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT NATURAL DISASTERS 13课时作业含解析新人教版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 13 课时 作业 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、UNIT 4 NATURAL DISASTERS课时分层作业(十三).单词拼写1A great deal of money has been collected to help those suffering from the floods(洪水)2Too much drinking will do damage_(伤害) to your health; you should take the doctors advice.3After they survived (幸存)that night,they did believe that everything would be all righ
2、t.4I am sure that with great efforts (努力),we will enjoy a colourful life here.5After the electricity (电) was cut off,the lights went out.6After learning that the boys had been lost for almost 20 hours,the police sent out a rescue (营救) team to look for them.7He suffered (遭受) from poor eyesight and co
3、uld no longer read properly.8Yesterday,I climbed the mountain top to breathe(呼吸)the fresh air.9Many British people have expressed doubts about the wisdom (明智)of the decision.10We are interested in the weather because it affects (影响) us so directly what we wear,what we do and even how we feel.阅读理解AOn
4、 February 3,1931, the peace of New Zealands Hawkes Bay region was destroyed when the area was hit by the worst earthquake in New Zealands history. At 10:46 am. on that summers day, the quake hit with a magnitude of 7.9 on the Richter scale(里氏震级). The centre of the quake lied some 15 to 20 kilometers
5、 north of the two main centers, Napier and Hastings. The quake lasted for two and a half minutes. Many people died in the earthquake.A fire broke out immediately after the quake. The fire started in a chemists shop and spread quickly. Then the Fire Department in Napier came to help, but they were at
6、 a loss to control the fire as a result of losing their water supply. However,the water supply in Hastings, was still usable, allowing them to fight back against the fire.The force of the earthquake destroyed many of the citys famous landmarks. Chunks of the coastline were thrown into the sea. Napie
7、rs Bluff Hill, a popular tourist spot, was completely destroyed and thrown into the waters below.Most of the major buildings in the city were completely destroyed. Roads and communications across the whole area were cut. People were afraid to enter their homes for days and found shelters at the loca
8、l Motor Camp or on the beach. There were about 150 aftershocks in the 24 hours after the main shock. Over the next 2 weeks, there would be 525 such aftershocks.【语篇解读】本文介绍了1931年2月3日新西兰的霍克斯湾地区发生的严重地震及其造成的极大损失。1The worst earthquake took place in New Zealand _.Aat nightBin the morningCat noonDin the aft
9、ernoonB细节理解题。根据第一段“.when the area was hit by the worst earthquake in New Zealands history.At 10:46 am. on that summers day,the quake hit with a magnitude of 7.9 on the Richter scale”可知B项正确。2The firefighters in Napier failed to put out the fire probably because _.Athere was no usable waterBthey could
10、nt get close to itCthe flames spread too quicklyDThe wind was very strongA细节理解题。根据第二段第三句中的“but they were at a loss to control the fire as a result of losing their water supply”可知答案。3The last two paragraphs mainly tell us that_.Athere were many places of interest in New ZealandBthe earthquake damaged
11、 the city seriouslyCmany famous landmarks were thrown into the seaDpeople were afraid to enter their homes for sleepB段落大意题。根据文章最后两段的内容可知地震摧毁了城市里的许多著名地标,这座城市的大部分主要建筑被完全摧毁了,即地震对城市破坏严重。4Whats the best title for this passage?AThe 1931 Hawkes Bay earthquakeBNew Zealands two citiesCThe great fire after th
12、e great earthquakeDThe citys famous landmarksA标题归纳题。整篇文章介绍了1931年霍克斯湾的地震以及地震给该地区所造成的损害。BStages of Hurricane: Simple Storms Grow Into GiantsA storm progresses through four different stages before it is actually considered a hurricane. First is a tropical disturbance (热带扰动), which has thunderstorms and
13、 rotating(旋转的) winds. Next is a tropical depression (热带低气压), which is similar to a tropical disturbance, but has winds between 23 and 39 miles per hour. A tropical storm is the next level,which has stronger wind speeds between 40 and 73 miles per hour. Once winds reach 74 miles per hour the storm is
14、 officially called a hurricane. The wind picks up energy from the warm surface of ocean water.As a hurricane crosses over land, it begins to become weaker or break apart and reduce in strength. This is because it is no longer over the warm ocean water that it needs for energy. At this point, a hurri
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384937.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《浙江》2014高考语文二轮考前回顾案课件:第3章 实用类、论述类阅读 微专题9.ppt
