2021-2022学年新教材高中英语 课时作业5 UNIT 2 HEALTHY LIFESTYLE(含解析)新人教版选择性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业5 UNIT HEALTHY LIFESTYLE含解析新人教版选择性必修第三册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 LIFESTYLE
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(五) .单句语法填空1My chief purpose is to point(point) out the difficulties of the matter.2It is not always easy to refuse(refuse) invitations.3His ambition is to meet(meet) his favourite pop star face to face.4The concert was a great success than expected(expect)5It should be kept in mind that each
2、day is a step,a new step that leads up to the fixed goal.6Although he failed in this entrance examination(examine),he didnt lose heart.7Ive been teaching Koreans and Taiwanese students and I find this kind of job truly rewarding(reward)8To read (read) French is easier than to speak it.9The most impo
3、rtant thing is to negotiate(negotiate) with them about the future of the plant.10It took years of work to reduce(reduce) the industrial pollution and clean the water.完形填空When I was young,my father used to grow carnations(康乃馨)a kind of flower that was red,pink or white.He 1 them with much love and de
4、votion.Every day he came home from work,he would 2 watching them.And he used to tell us,“No one should touch my flowers.”One day,my younger sister Clemence,who loved Dad very much,wanted to help him.So she cut the carnations from their stems(枝干)one by one and 3 them on the ground.She believed that D
5、ad would be very 4 to see them in that way.When Mom and I realized what my sister had done,we became completely 5 However,my sister had no 6 why no one showed her any 7 When Dad arrived,as usual he went straight to watch the flowers.Seeing his flowers 8 on the ground like dead animals,he was 9 at fi
6、rst.He looked towards the 10 to see if it was any of the neighbors children who could have done it.Then he looked at Mom in 11 Finally Mom,who always taught us to tell the 12 ,said,“No bad neighbors did this great job,only your lovely daughter Clemence.”Dad 13 and then he said,“Do I have better flow
7、ers than my 14 daughter?”My younger sister laughed and hugged Dad 15 【语篇解读】这是一篇记叙文。爸爸爱花,但更爱女儿。女儿就是爸爸最好的花。1A.took possession ofBtook care ofCgot rid ofDmade use ofB根据下文中的“Every day he.watching them.”可知,作者的爸爸每天下班回到家都要去看他的花,故此处表示爸爸尽心尽力“照顾”这些花。take possession of拥有;take care of照顾;get rid of摆脱;make use of
8、使用。2A.stopBadmitCenjoyDavoidC根据下文中的“And he used to tell us,No one should touch my flowers.”可知,爸爸不让任何人碰他的花,他很爱自己种的花,所以是“欣赏”它们,故选C。3A.driedBpiledCthrewDarrangedD此处表示妹妹把花剪下后整齐地排列在地上,根据上文中的“who loved Dad very much”可知,妹妹很爱爸爸,因此用“排列”能表现妹妹对此事的认真。4A.pleasedBsurprisedCdisappointedDembarrassedA根据上文中的“No one s
9、hould touch my flowers”可知,爸爸很爱自己种的花,不让别人碰,又由“who loved Dad very much,wanted to help him”可知,妹妹把花剪下来是想帮爸爸的,由此可推测出妹妹认为她所做的就是爸爸要做的事,所以她相信爸爸会“高兴”。5A.blindBlostChopelessDspeechlessD根据上文可知,爸爸钟爱自己种的康乃馨,不许任何人碰,而现在妹妹把这些花剪下来了,这件事让作者和妈妈感到震惊。speechless(尤指气得或惊讶得)说不出话的。6A.guessBideaCwayDwordsB根据上文可知,妹妹把花剪下来排列在地上这件
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385460.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《随堂优化训练》2014年数学(人教A版)必修2课件:2.2.3 平面与平面平行的性质.ppt
