2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(十四)Unit 5 Into the wild(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业十四Unit Into the wild含解析外研版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 十四 Unit wild
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十四).单句语法填空1This is the room where the famous writer Lao She once lived.2China is the only country in the world where wild pandas can be found.3The reason why he was late was that his car broke down on the way.4He wanted to know the reason that/which I told the manager for my mistake.5I still
2、remember the happy days when I lived in the countryside.6The school that/which I referred to just now was three kilometers away from my home.7We visited the car factory where my uncle once worked three years ago.8This is the primary school where my brother and I stayed for six years.9We are now in a
3、 good position where all is in our hands.10No matter how talkative you are,there are times when its better to remain silent.阅读理解Located on the waters of Lake Superior, Rabbit Island is a remote place where few people live. While this tiny island may not look big from up above, its a piece of undevel
4、oped nature, the perfect place for artists from all fields to come and inspire their creativity.It was that vision that made New Yorker Rob Gorski purchase (购买)the island on Craigslist in 2010.He wanted to protect the islands natural state. But Gorski had more than preserving nature in mind. He saw
5、an opportunity to create a place where artists,musicians, writers, dancers and other creative types could reconnect with nature while learning about environmental protection and sustainability (可持续性).Shortly after that, Gorski worked with friend and artist Andrew Ranville and created the Rabbit Isla
6、nd Foundation. The organizations main goal is to host artist living programs during the summer while also teaching and supporting environmental protection,sustainability and serving “as a platform for science,art, preservation and recreation for the generations.”In keeping with the belief that the i
7、sland should remain largely untouched, the artists follow a “leave no trace”policy. Small solar panels (板)are used to produce electricity, and buildings are simple and modest. Theres also the added benefit that there are no modern distractions (分心)for the artists no Internet, no television.What sets
8、 Rabbit Island apart from other arts programs is the fluidity (流动性)of the programs. Artists are encouraged to experience being on their own and listen to what nature is trying to tell them. Ranville hopes the artists have a better understanding and appreciation for nature, just as he does with his a
9、rt.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了兔子岛是一片未开发的自然区域,是来自各个领域的艺术家们激发他们创造力的完美地方。1Which words can best describe Rabbit Island?ARemote and undeveloped.BBeautiful and interesting.CBig but peaceful.DSmall but mysterious.A细节理解题。根据文章第一段的内容可知,兔子岛位于苏必利尔湖上,是一个人烟稀少的偏远地区。虽然从上面看这个小岛并不大,但它是一片未开发的自然区域,是来自各个领域的艺术家们激发他们创造力的完美地方。因
10、此可知,兔子岛是一个偏远的并且未开发的地方,故选A。2Apart from preserving nature, another reason why Rob Gorski purchased Rabbit Island is that_Ahe was preparing to make an investmentBhe hoped to leave the property to his grandchildrenChe wanted to create a place for artists to connect with natureDhe planned to provide a pl
11、ace for people to spend their holidaysC细节理解题。根据文章第二段最后两句话“But Gorski.sustainability.”可知,Gorski考虑的不仅仅是保护自然。他看到了一个机会,创造一个地方,让艺术家、音乐家、作家、舞蹈家和其他创造性类型可以重新与自然联系,同时学习环境保护和可持续性。因此可知,Gorski买下兔子岛的另一个原因就是创造一个让艺术家们可以与自然联系的地方,故选C。3Which of the following are features of living on Rabbit Island?aThey use solar pan
12、els to produce electricity.bBuildings there are simple and modest.cThe house foundations are solid and permanent.dThere is no Internet or television.AabcBabdCacd DbcdB细节理解题。根据文章第三段中的“In keeping with.television.”为了岛上大部分地区应该保持原样的信念,艺术家们遵循“不留痕迹”的政策。小型太阳能电池板用来发电,而且建筑简单而不失庄重。还有一个额外的好处,那就是对艺术家来说没有分心的事情没有互
13、联网,没有电视。因此可知,a、b、d都是兔子岛的特点,故选B。4What is special about Rabbit Island compared with other arts programs?AIt is mainly to help poor artists.BIts location isnt that convenient.CArtists are taught how to develop other islands.DArtists are encouraged to experience nature on their own.D推理判断题。根据文章最后一段中的“Wha
14、t sets Rabbit Island.tell them.”可知,使兔子岛不同于其他艺术节目的是节目的流动性。艺术家们被鼓励体验自己的生活,并倾听大自然试图告诉他们什么。因此同其他艺术节目相比的特殊性就在于艺术家们被鼓励亲自体验自然,故选D。.完形填空(2020北京四中高一上期中)“Meow,meow,meow” is what I heard when I found a _1_ black and white cat.I picked him up and realized he must be freezing to death.I _2_ home with the cat hel
15、d in my jacket.I named the cat Little Bit,because he was almost _3_ when I held him in my hands.He stood about five inches tall.Little Bits small size had a great advantagehe _4_ perfectly in the pocket of my jacket,which made _5_ him everywhere very easy.Any time I was at home,he wouldnt leave my _
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385602.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018年秋语文版九年级语文上册习题课件:18.愚公移山 (共22张PPT).ppt
