2021-2022学年新教材高中英语 课时练习二 Unit 1 Using language(含解析)外研版选择性必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时练习二 Unit Using language含解析外研版选择性必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 练习 language 解析
- 资源描述:
-
1、Unit 1Using language. 用正确的时态完成语段I 1. will pay(pay) a visit to China next month. From 13th to 17th June, I 2. will be travelling(travel) down the Yangtze River. On 18th June, I am going 3. to visit(visit) the Yellow Crane Tower. Then, on 19th June, I 4. will be interviewing(interview) some professors
2、 in it. I am sure I 5. will find(find) out lots of interesting facts from them for next months article. After the interviews, I 6. will leave(leave)for Chongqing. From 20th to 22nd June, I 7. will be visiting(visit) some of the best hotels because I 8. will write(write)a report about them in July. T
3、hen, on 23rd June, I 9. will fly(fly) to Lhasa. From 24th to 29th June, I 10. will be exploring(explore) some places of interest there. I 11. will return(return)to Beijing on 30th June. . 完成句子1. We shall/will be flying to South America this time next month. 下个月的这个时候我们将在乘飞机去南美洲的路上。2. I shall be visit
4、ing my grandmother at three this afternoon. 今天下午三点我将在看望我的祖母。3. The street lights will be going on when night falls. 夜幕降临时街灯将亮起。4. Joe will be playing the piano in a few minutes. 乔几分钟后就要弹钢琴了。5. I will be watching my favorite program at eight oclock tomorrow evening. 明天晚上八点我将在看我最喜欢的节目。6. What will you
5、 be doing this time tomorrow? 明天这个时候你在做什么? 7. I will be taking an exam at 2: 30 tomorrow afternoon, so I cant go skating with you. 我明天下午两点半要考试, 所以我不能和你一起去滑冰。8. We will be climbing Yuelu Mountain at ten oclock tomorrow morning. 我们明天早上十点钟要爬岳麓山。. 阅读理解Parents can begin good organization (条理) habits with
6、 preschool-age kids. Experts recommend asking them to do small, simple actions on a regular basis with the help of parents. Maybe they open their bags and bring their lunch bags to the kitchen, or take their shoes off at the door and put them in a nearby closet. These wont save parents much time but
7、 they will help develop good habits. When kids enter primary school, they should be ready for more responsibilities. This is the time to teach them about daily routines and help them take control over theirs. Parents and children might sit down together and make a list of everything that needs to be
8、 done to get out of the house in the morning, or get ready for bed at night. Together, parents should figure out how long each activity takes, and when the best time to do them is. Some of the kids might want to get their bags ready and pick out their clothes the night before. Its also wise to creat
9、e a firm schedule for homework. When do kids do their homework? How long do they need? Where do they do it? Where will the homework go once it is done? Figure them out and stick to the schedule as much as possible. Parents should print up these task lists and help kids finish them step by step. Kids
10、 might even check them off each morning or evening. Also, make sure there are clocks in the rooms in which these tasks will take place. Time management is an important part of learning organization, but it cant be done if kids dont know what time it is. Organization gives kids the chance to make it
11、possible to focus on a task and complete it. Kids tend to be more motivated to learn organization skills if they see organization as a challenge to overcome, rather than a fault to repair. 【文章大意】这是一篇议论文。文章建议父母帮助孩子做小而简单的动作从而使孩子们养成良好的习惯。作者认为组织活动对儿童而言是一个锻炼组织技能的机会。1. Why are kids advised to do small and
12、 simple actions? A. To save parents time. B. To join a school organization. C. To help kids form good habits. D. To form a good relationship with others. 【解析】选C。 推理判断题。根据第一段中Parents can begin good organization habits with preschool-age kids. Experts recommend asking them to do small, simple actions
13、on a regular basis with the help of parents. 和These wont save parents much time but they will help develop good habits. 可知, 建议孩子们做小而简单的动作是为了帮助孩子们养成良好的习惯。2. What should parents do to help kids develop organization skills? A. Offer some suggestions only. B. Finish the daily tasks for kids. C. Assist k
14、ids in finishing the daily tasks. D. Let kids finish the daily tasks alone. 【解析】选C。 推理判断题。根据第二段中When kids enter primary school, they should be ready for more responsibilities. This is the time to teach them about daily routines and help them take control over theirs. Parents and children might sit d
15、own together and make a list of everything that needs to be done to get out of the house in the morning, or get ready for bed at night. 可知, 父母应该协助孩子完成日常任务来帮助孩子培养组织能力。3. What does the author think of organization for kids? A. It is a fault to repair. B. It is nothing special. C. It is easy to achieve
16、. D. It is a helpful skill. 【解析】选D。 推理判断题。根据最后一段Organization gives kids the chance to make it possible to focus on a task and complete it. Kids tend to be more motivated to learn organization skills if they see organization as a challenge to overcome, rather than a fault to repair. 可知, 作者认为组织活动给孩子们提
17、供了锻炼组织能力的机会。. 完形填空(2021石家庄高二检测)I was born legally blind. Of all the stories of my early childhood, the one about a 1 is my mothers favorite. I was only two when the 2 occurred. We had just arrived home from a trip. Mom lifted me out of the car and 3 to speak to the driver. I took advantage of my bri
18、ef 4 to dash across the lawn (草坪)and hit a large maple tree! I was running so fast that I bounced off the trunk and 5 on my backside. Mom expected me to start crying, but I just sat there for a minute. Then I 6 myself up and kept right on going. Mom always adds here that, as many times as I 7 across
19、 the lawn after that, I never again crashed into that tree. Mom loves to use this story as an 8. It reminds her that children dont enter life afraid to take risks or unwilling to 9 again when they fall down. She never wanted me to lose that 10 as I grew older. When I 11 my major life decisions, I wa
20、s still that little girl tearing full-speed across the lawn. I studied abroad and later moved away from my parents home to look for a 12. Through years of 13, I have become a respected teacher in a school serving high-need students. We are almost certain to get 14 at some point during the process of
21、 achieving our goal. When that happens, dont sit in the grass and 15. Just get up and keep on going. It will all be worth it in the end. 【文章大意】这是一篇记叙文。记叙了作者两岁时趁母亲不注意摔倒后坚强地站起来继续前行的经历。作者想要告诉我们, 在实现目标的过程中, 我们几乎肯定会在某个时刻被打倒, 但是只要不放弃最后都会是值得的。1. A. tripB. raceC. treeD. driver【解析】选C。结合后文讲述作者小时候撞到一棵枫树的故事, 可推
22、知母亲最喜欢讲述的故事是关于这棵树的。故选C。2. A. incidentB. changeC. illnessD. problem【解析】选A。incident事件; change改变; illness疾病; problem问题。结合下文讲述故事的经过可知此处是指事情发生在作者两岁时。故选A。3. A. fearedB. refusedC. forgotD. turned【解析】选D。feared害怕; refused拒绝; forgot忘记; turned转向。结合后文to speak to the driver可知作者的妈妈转过身去和司机说话, 没有注意到作者。故选D。4. A. del
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385734.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
