分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 3 UNDER THE SEA 8 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:387307
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:291KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 3UNDER THE SEA WORD版含解析 2021 2022 学年 中人 英语 选修 作业 UNIT UNDER WORD 解析
    资源描述:

    1、课时分层作业(八)Section 语言知识练习固基础.单句语法填空1He got up and dragged (drag)his chair towards the table.2He ran towards the seaside and dived into the water.3He spent six months in prison before fleeing (flee)the country.4When I saw him last time,he was in the depth (deep)of despair about losing his parents.5Aban

    2、doned (abandon)to smoking,he suffered from lung cancer.6It was once a time when I had no interest in study and wanted to drop out of school.7He was about to say something more when a boy rushed in,gun in hand.8The man anxiously urged the taxi driver to drive (drive)faster so that he could catch up w

    3、ith the last flight.9Mr Watson earns $20,000 annually (annual),which supports the whole family expenses.10The lawyer was questioning the old man who was one of the witnesses(witness)of the murder committed last week.完成句子1随着考试的来临,老师敦促我们努力学习。Our teacher urges us to study hard/us into studying hard/tha

    4、t we (should)study hard,as the exam is drawing near.(urge)2就在他想放弃的时候,他突然想到一个主意。He was about to give up/was on the point of giving up when an idea came to him.(when)3我会记住我离开家乡的那一天。I will remember the day when I left my hometown(when)4世界已经见证了中国在金融危机期间对世界经济的贡献。The world has witnessed Chinas contributio

    5、n to the world economy during the financial crisis.(witness)5这家小旅馆可为50人提供住宿。This inn provides accommodations for 50 people.(accomodation)高考题型练习提能力.阅读理解The gentle giants of our oceans are whale sharks.Its the biggest shark and can reach as long as 41.5 feet,and these amazing creatures are not only th

    6、e biggest sharks,they are also the biggest fish of any kind.Whale sharks have a lifespan (寿命)of 70 years on average,and they spend their days gently swimming in the warm and tropical oceans.Their teeth are the size of match heads,and while their jaws could be powerful,they have never tended to attac

    7、k humans.Their teeth play no role in eating,as plankton (浮游生物)does not need to be chewed.They are to be found in numbers in the warmer oceans and they prefer the deep waters of the open oceans.Several times a year they gather together in certain spots where plankton is plentiful.Those areas are all

    8、within a 30 north or south latitude (纬度)from equator.Sadly,whale sharks are targeted by commercial fisheries at those spots.How easy it must be for the fishermen to catch those beautiful creatures who can only swim at 3.5 miles per hour!So great a loss have they suffered that whale sharks are now li

    9、sted as one of the endangered species.Measures have been taken by some countries to protect the whale shark from extinction (灭绝).The Philippines and India have all banned the fishing,selling,importing and exporting of whale sharks for commercial purposes.However,the law does not seem to be effective

    10、 because the hunting and killing are still going on today,especially in the Philippines.Each whale shark can fetch around $21,000.In parts of Asia they are known as the “money shark”The mighty dollar wins again at great cost to our habitat,we will not know what we have lost until we have lost it for

    11、ever.【语篇解读】本文主要介绍的是鲸鲨目前的处境。1Which of the following is NOT true according to the passage?AWhale sharks usually live a life of 70 years on average.BWhale sharks can reach as long as 41.5 feet.CWhale sharks depend on their teeth to harvest their food.DWhale sharks live in the deep waters of the warmer

    12、oceans.C细节理解题。根据第三段中的“Their teeth play no role.”可知C项错误。A、B、D三项分别在文中第二段、第一段第二句、第三段最后一句有提及。2Which of the following do whale sharks feed on?AHumans.BPlankton.CSmall fish. DWater plants.B细节理解题。根据第三段中的“Their teeth play no role in eating,as plankton.”和第四段中的“Several times a year they.”可知,鲸鲨主要吃浮游生物。3Whats t

    13、he best title for the passage?ALaws to Protect Whale SharksBThe Situation of Whale SharksCThe Biggest Creature in the World DThe Benefit That Whale Sharks BringB标题归纳题。本文讲述的是鲸鲨目前的处境,故正确答案为B项。.完形填空When my parents were alive,they were not very rich.Yet they helped their two elder _1_ time after time.Wh

    14、en Daddy passed away,his notebook showed debts _2_ from several of his children.I was not among them.I _3_ borrowed money and when I did,I set a repayment plan and _4_ to it.It was a matter of _5_ with me.I couldnt stand owing my parentsor anyone elsemoney because I watched them _6_ to help out my e

    15、lder sisters when they were in financial difficulties themselves.These days,after the death of my parents,I am one of those people who can be _7_ to for help when they need it.Just as I cant stand _8_ other people money,I cant stand saying no to whoever needs help.I dont _9_ helping others,but I wou

    16、ld be more than glad if they would make a (n)_10_ to handle things themselves,perhaps by doing some _11_ planninglike planning not to spend money they dont have!Being ready to help others is a _12_,but sometimes the result will be _13_ to what you expect.I _14_ remember as a child what my father alw

    17、ays said,“If at first you dont succeed,try,try again!” Helping my children too often has _15_ them from learning to keep trying.Use your _16_: who among my children will _17_ to walk if I supply the money to buy a car?Helped often,my children gradually lost the ability to _18_ problems themselves.In

    18、 most _19_,when people find you can _20_ help,they will ask you more and more.Thats man,you know.【语篇解读】本文是一篇记叙文。本文作者通过自身的经历和体会告诉我们:凡事要自己面对,对于别人的请求不能过多地给予帮助。1A.sonsBdaughtersCbrothers DsistersB根据第6题后的my elder sisters可知。2A.absent BapartCdue DdifferentC句意:他的笔记本里写有他的几个孩子所欠的债务。absent from缺席;apart from除了;

    19、different from与不同。3A.always BseldomCoften DneverB根据下文的when I did,I set a repayment plan可知作者很少借钱。4A.stuck BattachedCagreed DbelongedA“我”制定还款计划,并且坚持下去。stick to坚持。5A.pleasure BcourageCpride DsorrowC“我”对自己很少借钱或即使借了也会按时归还这一点感到很自豪。6A.struggle BhappenCintend DmoveA根据下文.they were in financial difficulties t

    20、hemselves可知,父母帮助姐姐们时很费力,故选struggle(挣扎)。7A.referred BturnedCseen DattendedB当他人需要帮助时可以向我求助。turn to sb.for help向某人求助。8A.cheating BdonatingClending DowingD根据上文可知“我”无法忍受欠(owe)他人钱。9A.enjoy BmindClike DmissB句意:我不介意(mind)帮助别人,但他们若自己努力去处理问题我会非常开心。10A.comment BmessCexcuse DeffortD参见第9题解析。make an effort to do努

    21、力去做。11A.financial BflexibleCtypical DparticularA根据下文的spend money可知选financial(财政的)。12A.deed BdealCvirtue DtaskC帮助他人是一种美德(virtue)。13A.contrary BessentialCpotential DnecessaryA但帮助他人的结果有时会与我们的初衷相反(contrary)。根据设空处前的but可知。14A.can BmayCshall DmustA“我”能记得儿时父亲说的话。can在此处表示“能够”。15A.banned BprotectedCprevented

    22、DfreedC句意:过多地帮助孩子会阻止他们学习尝试的脚步。prevent sb.from doing sth.阻止某人做某事。16A.arm BlegCbody DheadDuse your head想一想。17A.wait BurgeCthreat DchooseD如果我出钱买车的话,谁会选择(choose)步行呢?18A.solve BassessCseek DanalyseA我的孩子们逐渐失去了自己解决问题的能力。solve解决;assess评估;seek寻找;analyse分析。19A.affairs BchoicesCcases DeventsCin most cases在大多数情况下。20A.obtain BattainCprovide DpreferC当人们发现你会提供(provide)帮助时,他们会不断地请求你给予帮助。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 3 UNDER THE SEA 8 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-387307.html
    相关资源 更多
  • 六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc
  • 六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc
  • 2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1