分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 33

类型广东省化州市实验中学高中英语选修七:单元质量评估(一).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:387940
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:33
  • 大小:308KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广东省 化州市 实验 中学 高中英语 选修 单元 质量 评估
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家(时间:120分钟 满分:150分). 听说训练(满分15分)Part A Reading aloud(模仿朗读)In this part, you are required to read after the speaker in the record. Listen to the passage. As we all know, Mothers Day is a holiday for mothers. It is celebrated in the USA, England and some other countries. In a short time

    2、, it has become a festival in many other countries. Mothers Day comes on the second Sunday in May. On that day, many people send presents of love to their beloved mothers. Those whose mothers are still living often wear a pink or red rose or carnation, while those whose mothers are dead wear a white

    3、 one. The idea of a day for mothers was first given by Miss Anna Janis of Philadelphia. As a result of her hard work, the first American Mothers Day was held in Philadelphia on May 10, 1908. Soon the holiday became popular all over the country and around the world. In China, many people do the same

    4、on the day for mothers now. And some people choose a song over a radio for his or her mother. This might cost a little money, but as it is said, “Love is invaluable. ”Now you have ONE minute to practise reading. Now listen to the passage once again and try to read after the speaker. Now read aloud t

    5、he passage. Part B Role Play(角色扮演)In this part you will act as a role and complete three communicative tasks: listen to the speaker, ask the speaker three questions and then answer five questions. 角色: Lisa和Dick情景: 他们在电话上谈论关于Dick去北京的一些事情。任务: 听取相关信息,并回答问题。1. Please get ready to ask three questions in

    6、English according to the following Chinese tips. Q1: Dick现在在哪里?_A1: New York. Q2: Dick这个月将要去哪里?_A2: Beijing. Q3: Dick将在那停留多长时间?_A3: He will be there from June 20th to 23rd. 2. Please get ready to answer five questions in English. Q1: Why will Dick go to Beijing?A1: _Q2: Why is Dick calling?A2: _Q3:

    7、When will Dick be busy?A3: _Q4: Where will they meet?A4: _Q5: Will Lisa meet Dick?A5: _Part C Retelling(故事复述)In this part, you will hear the story. The story will be read twice. After hearing the story, try to retell the story with your own words. Do not recite the story. 要点提示: “我”和两位姑妈,还有妹妹游览南非野生动物

    8、园的经历。关键词: camp露营security保护措施peer凝视giraffe长颈鹿_. 语言知识及应用(共两节,满分45分)第一节 完形填空(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下面短文,掌握其大意,然后从115各题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。My son Joey was born with club feet. The doctors said that with treatment he would be able to walk, but would never run very well. The first three years of his life wa

    9、s 1 in hospital. By the time he was eight, you wouldnt know he has a problem when you saw him 2 . Children in our neighborhood always ran around 3 their play, and Joey would jump, run and play, 4 . We never told him that he probably wouldnt be 5 to run like the other children. So he didnt know. In 6

    10、 grade he decided to join the school running team. Every day he trained. He ran more than any of the others, 7 only the top seven runners would be chosen to run for the 8 . We didnt tell him he probably would never make the team, so he didnt know. He ran four to five mile every day-even when he had

    11、a fever. I was 9 , so I went to 10 him after school. I found him running 11 . I asked him how he felt. “Okay,” he said. He has two more miles to go. Yet he looked straight ahead and kept 12 . Two weeks later, the names of the team 13 were out. Joey was number six on the list. Joey had 14 the team. H

    12、e was in seventh grade - the other six team members were all eighth graders. We never told him he couldnt do it. . . so he didnt know. He just 15 it. 1. A. spentB. takenC. costD. paid2. A. talkB. sitC. studyD. walk3. A. afterB. beforeC. duringD. till4. A. eitherB. tooC. thoughD. yet5. A. ableB. sorr

    13、yC. gladD. afraid6. A. sixthB. seventhC. eighthD. ninth7. A. soB. ifC. thoughD. because8. A. neighborhoodB. familyC. schoolD. grade9. A. excitedB. tiredC. pleased D. worried10. A. think aboutB. hear fromC. agree withD. look for11. A. aloneB. awayC. almostD. already12. A. riding B. walkingC. playingD

    14、. running13. A. jumpersB. runnersC. doctorsD. teachers14. A. gotB. keptC. madeD. found15. A. madeB. playedC. hadD. took第二节 语法填空(共10小题;每小题1. 5分,满分15分)阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式填空。Eric Clapton is one of the most 16 (success) rock stars of all time. He has sold millions of cop

    15、ies of his records 17 has appeared in concerts all over the world. Clapton was born in 1945 in a small town, 18 is near London. When he was only two years old, his mother left him. Eric was brought 19 by his grandparents. Until he was nine he believed that they were his parents and it was 20 terribl

    16、e shock when he found out that they werent. But his grandparents treated him well. They paid for him 21 (go) to art college. 22 Eric had already become interested in music and he started playing the guitar in bars and clubs. Clapton first became famous when he started a group 23 (call) Cream. Not on

    17、ly 24 he play the guitar and sing but also he could write excellent songs. But while on stage he was the brilliant guitar-playing superstar, his private life was falling apart. 25 his marriage broke off, he started taking drugs. . 阅读(共两节,满分50分)第一节 阅读理解 (共20小题;每小题2分,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选

    18、项。(A)Where is that noise coming from? Not sure? Try living with your eyes closed for a few years. Blind people are better at locating sounds than people who can see, a new study says. Without the benefits of vision the ears seem to work much better. Previous studies have shown that blind people are

    19、better than others at reaching out and touching the sources of sounds that are close by. Researchers from the University of Montreal wanted to see if blind people were also better at locating sounds that are far away. Twenty-three blind people participated in the study. All had been sightless for at

    20、 least 20 years. Fourteen of them had lost their vision before age 11. The rest went blind after age 16. The experiment also included 10 people who could see but were wearing blind-folds(眼罩). In one task, volunteers had to pick the direction of a sound coming from about 3 metres away. When the sound

    21、 was in front of them or slightly off center in front, both groups performed equally well. When sounds came from the side or the back, however, the blind group performed much better than the blind-folded group. The participants who had been blind since childhood did slightly better than those who lo

    22、st their sight later. Recognizing the locations of distant sounds can be a matter of life or death for blind people, say the researchers. Crossing the street, for instance, is much harder when you cant see the cars coming. Still, the researchers were surprised by how well the blind participants did,

    23、 especially those who went blind after age 16. In another experiment, the scientists also found that parts of the brain that normally deal with visual information became active in locating sounds in the people who were blind by age 11. These brain parts didnt show sound-location activity in the othe

    24、r group of blind people or in the sighted people. The scientists now want to learn more about the working of brains of “late-onset”(晚发性的,迟发性的) blind people. 26. The recent study shows blind people are better at telling _. A. the sources of loud soundsB. the locations of distant soundsC. the directio

    25、ns of sharp soundsD. the distance of a sound in front of them27. Which would be a proper title for the passage? A. Research on Blind PeopleB. Where is That Noise Coming From? C. Hearing Better in the DarkD. What If Living Without Your Eyes? 28. If people were asked to tell the direction of a sound c

    26、oming from the side, who would perform best? A. Those who are blind. B. Those who have gone blind since childhood. C. Those who went blind at age 16. D. Those who are blind-folded. 29. Which of the following is TRUE according to the passage? A. Whether to be able to locate the sounds can be of vital

    27、 importance for the blind. B. All the volunteers in the experiment are sightless. C. All the participants did equally well when picking sounds from whatever direction. D. The later people become blind, the better they can perform in telling the directions of sounds. 30. What do we know about that pa

    28、rts of brain dealing with visual information are active in locating sounds? A. This happens in almost all the testers. B. This only occurs in the people who were blind after age 16. C. It remains nothing new to the scientists any more. D. It remains a mystery why it is so. (B)Death Valley is one of

    29、the most famous deserts in the United States, covering a wide area with its alkali(碱性) sand. Almost 20 percent of this area is well below sea level, and Badwater, a salt water pool, is about 280 feet below sea level and the lowest point in the United States. Long ago the Panamint Indians called this

    30、 place “Tomesha” the land of fire. Death Valleys present name dates back to 1849, when a group of miners coming across from Nevada became lost in its unpleasantness and hugeness and their adventure turned out to be a sad story. Today Death Valley has been declared a National Monument(纪念碑) and is cro

    31、ssed by several well-marked roads where good services can be found easily. Luckily the change created by human settlement has hardly ruined the special beauty of this place. Here nature created a lot of surprising, almost like the sights on the moon, ever-changing as the frequent wind moves the sand

    32、 about, showing the most unusual colors. One of the most astonishing and variable parts of Death Valley is the Devil s Golf Course, where it seems hard for one to tell reality from terrible dreams. Sand sculptures(沙雕) stand on a frightening ground, as evening shadows move and lengthen. 31. _ is the

    33、lowest place in the desert. A. TomeshaB. Death ValleyC. NevadaD. Badwater 32. The name of the valley comes from _. A. the name of an Indian B. the death of the minersC. the local peopleD. a National Movement33. From the passage we can learn that _. A. no one had ever known the desert before the mine

    34、rsB. its still not easy to travel across the desertC. people can find gas stations, cafes and hotels in the desertD. people have changed the natural sight of the desert34. Devils Golf Course is famous for _. A. the frequent windB. the colors of the sandC. dream-like sightsD. the sand sculptures35. F

    35、rom the passage we can see that the writer _ the Death Valley. A. appreciatesB. is fearful ofC. dislikesD. is tired of(C)Who are these people rushing by you in the street? More than 215 million people now call America “home”, but most of them can trace their families back to other parts of the world

    36、. If you look at the names on shop windows, you will see that Americans come from many different lands. The idea that these people, who once were strangers to the United States, have lost the customs and cultures of their original countries and have become “American” is really not true. In fact, wha

    37、t exists in America is more often a kind of “side-by-side” living in which groups of people from other countries often have kept many of their customs and habits. They join the general American society only in certain areas of their livessuch as in schools, business and sportsbut they keep many of t

    38、heir own native customs and manners socially at home. This living “side-by-side” has both advantages and disadvantages. Sometimes it may cause disagreements to develop between groups whose ways of life are very different from one another. However, there are also great advantages that come from the v

    39、ariety of cultures brought by settlers from other lands. There is great freedom of choice among ideas and dress, food, and social customs in America. Everyone can find some parts of his or her familiar world in the United States, in churches, music, food, national groups, or newspapers. 36. More tha

    40、n 215 million people call America “home” because _. A. they buy their houses thereB. they settle there nowC. they get married thereD. they were born there37. “Side-by-side” living style means _. A. making friends with native people B. keeping their own customs while sharing American ones in certain

    41、areasC. the groups of people who live nearbyD. that they get closer to American society38. According to the passage, people in the USA _. A. share American customs and cultureB. live in a kind of “side-by-side” societyC. keep their own customs and habits firmlyD. make no choice to accept American cu

    42、stoms39. Which of the following statements is TRUE? A. They always stick to their own customs and habits. B. “Side-by-side” living style is not suitable. C. They face the society they are not familiar with. D. The advantages coming from the variety of cultures make life in America colorful. 40. Whic

    43、h title of the following can best take the place of “Different Cultures in America”? A. Advantages and DisadvantagesB. Different Customs and HabitsC. Home for the PeopleD.“Side-by-side”Livingstyle in America(D)(2012长沙高二检测)Vegetarian vampires(吸血鬼)can breathe a sigh of relief. Scientists say they have

    44、 discovered a way of squeezing “blood” out of rice. Scientists successfully used rice seeds to produce the human serum albumin(人血清白蛋白)(HSA) in the lab, according to a study published in the Proceedings of the National Academy of Sciences from the US on October 31. HSA is a kind of protein made by th

    45、e liver to help transport certain hormones(荷尔蒙), steroids(类固醇)and fatty acids in the blood. People with serious burns, liver diseases and other medical conditions need more HSA. Donated human blood used to be the only source of extra HSA, but this is in short supply. In China, demand for HSA is so h

    46、igh that some illegal producers have been found to be selling fake HSA, which made it even more urgent to find another source of the protein. The rice method was developed by scientists at Wuhan University in China together with researchers from Canada and New York. They used bacteria to put the gen

    47、e for making HSA into the rice plants and grew them over a few generations. In the final product, the HSA took up more than 10 percent of the total soluble(可溶的)protein in the rice seeds and could be easily separated from the rice protein. The research team did several tests to compare the rice and h

    48、uman versions of HSA. They found that the two types of protein not only looked exactly the same but also had similar effects when used to treat illness. Both types of HSA proved equally effective in treating mice with liver diseases. Moreover, mice that were given HSA derived(源自)from rice did not ha

    49、ve stronger immune reactions(免疫反应)than those that were given the HSA obtained directly from human blood. “Scientists have been using plants to produce HSA for two decades, but the yield is too low, ” said Yang Daichang, a scientist at Wuhan University, who led the research. In this experiment, he sa

    50、id, “it took researchers only two days to extract about 46 percent of the protein from the plant. This meant that 2. 75 grams of HSA could be taken from every kilogram of brown rice. ”According to researchers, this amount is more than enough to make commercial production feasible(可行的). Yang said tha

    51、t the team hopes to begin testing the new HSA on humans within the next two years. 41. Which of the following about HSA is TRUE according to the article? A. It is a kind of hormone. B. It is produced in the kidneys. C. It helps make steroids and fatty acids in the blood. D. It is in short supply and

    52、 demand cannot be met. 42. According to the article, _ need more HSA than the others. A. those who are very thinB. those with serious burnsC. those who donate bloodD. those who have a headache43. What did scientists find from the tests into the rice-derived HSA that were conducted on mice? a. The ri

    53、ce and human versions of HSA looked much the same. b. Mice accepted the rice-derived HSA not worse than the human HSA. c. The rice-derived HSA can help mice with liver diseases recover completely. d. The rice-derived HSA is as effective as human HSA for mice with liver diseases. A. a, b, dB. a, c, d

    54、C. b, c, dD. a, b, c44. The underlined word “extract” (Paragraph 8) probably means _. A. adaptB. obeyC. obtainD. accomplish45. What can be inferred from the last three paragraphs? A. The rice-derived HSA is expected to solve the shortage of HSA. B. The new technique enables scientists to get HSA eas

    55、ily, but the yield is too low. C. It has been completely proven that the rice-derived HSA also works well on humans. D. It has taken scientists ten years to finally find a way of using plants to produce HSA. 第二节 信息匹配(共5小题;每小题2分,满分10分) 阅读下列应用文及相关信息,并按照要求匹配信息。请将4650各小题中的人物与AF中的工作匹配起来。AEmployer: An Int

    56、ernational School in BeijingPosition: Administrative AssistantRequirements: 1Bachelor Degree or above majoring in English; A high-level of Chinese-English and English-Chinese oral and written proficiency2Computer proficiency (ie: Word, Excel)3. Minimum 2 years relevant experience as a professional t

    57、ranslator or administrative assistantBEmployer: An International Foreign Trade Company in ShenzhenPosition: Foreign Trade Clerk (males only)Requirements: 1. Be familiar with foreign trade business processes, work experience preferred2. Good at speaking, reading and writing in English3. Travelling of

    58、ten both at home and abroad4. Strong business sense and negotiation skillsC. Employer: Good Day Travel Agency in GuangzhouPosition: Tour GuidesRequirements: 1Aged less than 30 2Easygoing, open-minded, willing to meet and good at getting along with people of different kinds, especially foreigners 3Go

    59、od at spoken English, acquisition of one more foreign language preferred 4Fit, adaptable enough for frequent travelling abroadDEmployer: Bright Foreign Languages SchoolPosition: English TeachersRequirements: 1College graduates with at least Bachelor degree in English; and those from teaching univers

    60、ities are preferred2Enthusiastic about teaching and have a will for lifelong devotion to education 3Working in the suburban Senior campusMales preferredEShanghai DailyPosition: English EditorsRequirements: 1A recognized degree in English or a related discipline2Excellent writing skills, preferably w

    61、ith editing/journalism experience3Teaching or training experience in English or related subjectsFDuran Education GroupPosition: TeachersRequirements: 1Native English speakers2At least 1 years teaching experience in college; majoring in various subjects like math, accounting, physics, economy, Englis

    62、h etc. 3Teaching in the branches of this group in Asia4Comfortable with living in foreign cultures for a long time46Mary, an English major, will graduate from college this JulyAs the chairman of the Students Union, she is thought highly of as good leadership, outgoing, extraverted (外向的)She herself l

    63、ooks forward to a job that allows her to travel as much as possible around the world, instead of a sedentary job in the office47Sarah majored in English and American Literature in a college in Texas and continued to teach there after graduationShe is quite curious about Chinese culture and desires t

    64、o have a profound understanding of it by staying there for a long timeAt the same time, however, loss of income is one concern that holds her back from making her dream come true48Tim didnt go to collegeHe started as an office clerk in a trade company and later rose to get involved in the business d

    65、ue to his hard work and intelligenceHe also has taken part-time course of English to improve his competenceNow, he is seeking to make a change in a large-scale company49Helen, a quiet girl, has been an English-Chinese translator for 3 yearsNow tired of spending the whole day translating documents in

    66、 the office, she wants a new job that involves more responsibilities in addition to written translation50Jeff is about to graduate with a double degree in Journalism and EnglishHe has taken a 3-month internship in a local newspaper, which arouses his strong interest in working with pressOf course, t

    67、he ideal job is one that can also use his English proficiency(能力)to the full advantage. 写作(共两节,满分40分)第一节 基础写作(共1小题;满分15分)请根据以下的情景说明, 使用5个规范句子表达全部的内容。开学初老师和家长都要刘海住校学习, 他却不喜欢, 双方各持己见。假如你是刘海, 用英语把这个情况写信告诉英语周报请求帮助。【写作要求】1. 必须用5句话表达全部内容。2. 信的开头, 结尾已为你写好。Dear Sir, Im a senior 3 student. _Yours, Liu Hai第二节

    68、 读写任务(共1小题; 满分25分)阅读下面短文,然后按照要求写一篇150词左右的英语短文。Sharing is an important process of growing up that we continue to learn, even in our adult years! As humans, we are naturally protective of our things. However, over time we learn the pleasure of giving. Here are simple ways to start teaching your presch

    69、ooler about sharing: Demonstrate sharing yourself. It sounds simple, but sometimes we forget that our children learn best from the model we provide. When you are sharing, be sure to explain to your child what you are doing and why; otherwise, he may be unaware of what is happening. For example, you

    70、might point out that it feels good to help out a neighbor by sharing a book or lending yard tools, and that your neighbor appreciates it, too. Acknowledge sharing. When your child shares a toy with a friend, praise him for it, but be specific in your choice of words. Too often we use the word “nice”

    71、 to describe an action of sharing. But “nice” is a hard word to define, and is even harder for your young child to understand. Instead of saying, “Thank you for being nice to your friend”, you can say, “Thank you for sharing your ball with Matthew. You made him happy. ”【写作内容】 1以约30个词概括短文的要点; 2然后以约12

    72、0个词就“让独生子女学会分享”的主题发表你的看法,并包括以下要点: (1)以前的孩子,由于兄弟姐妹多,在平时的生活里,有意无意地就学会了分享,而现在独生子女很难有机会感受到分享的乐趣; (2)一个没有分享意识的孩子必然自私,也不容易合群,很难适应未来的社会; (3)你的看法。【写作要求】 可以使用实例或其他论述方法支持你的论点,也可以参照阅读材料的内容,但不得直接引用原文中的句子。【评分标准】 概括准确,语言规范,内容合适,语篇连贯。_答案解析Part B Role Play(角色扮演)【听力原文】D:Hello, Lisa, this is Dick speakingL:Oh, Dick,

    73、where are you? D:I am in New York, but Im going to Beijing this monthL:Really? D:YesI will be there from June 20th to 23rdL:What for? On business or just for a holiday here? D:Actually, Ive been invited to give a speech at an international meetingL:Do you have time to meet your old friend? D:Sure, t

    74、hats why Im callingI will be busy on 20th and 21stWill 22nd be all right? L:OKWhat time will you say? D:Well, Ill be free the whole dayIts up to youL:Let me seeTheres a French restaurant near my officeMaybe we can have dinner thereD:Sounds great! Ill call you againL:Okay, looking forward to seeing y

    75、ou【答案】1. Q1:Where is Dick now? Q2: Where is Dick going this month? Q3: How long will Dick stay there? 2. A1: Because he has been invited to give a speech at an international meeting. A2: Because he wants to meet Lisa. A3: On 20th and 21st. A4: A French restaurant near Lisas office. A5: Yes. Part C R

    76、etelling(故事复述)【听力原文】My name is Jack Richard. Many years ago when I was in South Africa, I visited a wildlife park called Tenbevady in the top province. I went with my two aunts and my sister by air. And as we were landing on the ground, we saw a vast area covered by trees. It was so exciting being t

    77、here, there were no modern buildings. We just had one guide, and there were six other people with us, and we camped in little tents for four days. It was really exciting. We felt as though we were completely on our own, although we had the security of having the guide with a gun. He said hed never h

    78、ad to use it. I felt happy to be there with all the animals around us. The guard took us out at dawn and then again at dusk, because thats when youre most likely to see the animals. We also went out at night once or twice and that was really amazing, quite frightening though, because youd see all th

    79、ese little eyes all around you, peering at you. We saw lions, elephants, giraffes, deer, everything. It was absolutely wonderful. 【参考答案】My name is Jack Richard. I visited a wildlife park in South Africa with my two aunts and sister. It was a vast area covered by trees. There were no modern buildings

    80、. There were six other people with us. We just had one guide. We camped in little tents. The guard took us out at dawn and then again at dusk. We also went out at night once or twice. Because thats when youre most likely to see the animals. It was very wonderful. 1.【解析】选A。联系此处的语境,再对照选项,可知这里应是“他生命中的前

    81、三年是在医院里度过的”。spend有“花时间于,度过”的意思,并且spend还可作及物动词,所以放在此处,不仅符合此处的语境,而且也符合此句的语法结构。故答案选A。2.【解析】选D。根据前文中The doctors said that with treatment he would be able to walk,可知医生认为作者的儿子在经过治疗后是能够走路的。因此可推出此处是“在他8岁时,当你看到他走路,你察觉不出他有什么问题”。故答案选D。3.【解析】选C。联系此处的语境,再对照选项,可知这里应是“邻居家的孩子在他们做游戏时总是跑来跑去”。during的意思为“在期间”,放在此处符合此处的

    82、语境。故答案选C。4.【解析】选B。前文提到医生认为作者的儿子将不能正常地跑动,而后文则提到作者没有把这个情况告诉给他的儿子,因此Joey不知道。所以综合前后文,可知此处是“Joey也跳、也跑、也玩耍”。故答案选B。5.【解析】选A。联系此处的语境,再对照选项,可知这里应是“他也许不能像其他的小朋友那样能够正常地跑动”。be able to do的意思为“能够做事”,故答案选A。6.【解析】选B。根据后文中He was in seventh gradethe other six team members were all eighth graders,可推知这里是“在七年级时他决定参加校田径队

    83、”。故答案选B。7.【解析】选D。前文提到Joey每天坚持训练,而且练得比其他任何人都刻苦,后文则讲述只有顶尖的七名选手能被选中,因此综合前后文的内容联系,不难得出前后文之间形成了一个因果关系,即Joey每天刻苦训练是因为只有顶尖的七名选手能被选中。故答案选D。8.【解析】选C。联系此处的语境,再对照选项,可知这里应是“只有顶尖的七名选手能被选中代表学校参赛”。故答案选C。9.【解析】选D。这里提到Joey每天坚持跑45英里,即使在他发烧的时候也没有中断,而前文提到Joey早在出生时就被医生认定是不能正常地跑动,所以根据逻辑思维,作者作为Joey的家长此时一定感到很担心。故答案选D。10.【解

    84、析】选D。根据前文综述,再对照选项,可得出这里是在讲述作者决定在Joey放学后去找他。故答案选D。11.【解析】选D。 根据后文中He has two more miles to go,再对照选项,可推知此处是“我发现他已经在跑了”。故答案选D。12.【解析】选D。 联系此处的语境,再对照选项,可知这里应是“他径直地看着前方,并且一直跑着”。故答案选D。13.【解析】选B。 联系此处的语境,再对照选项,可知这里应是“两周后,队员名单被公布出来了”,再因为Joey选择的是跑步运动,故答案选B。14.【解析】选C。根据前文中We didnt tell him he probably would n

    85、ever make the team,再对照选项,可推知此处应填make,即根据前文中的相同或类似表述可得出。再因为make有“作为的一分子”的意思,放在此处,意思为Joey加入了田径队。故答案选C。15.【解析】选D。根据前文中We never told him he couldnt do it. . . so he didnt know,再结合Joey入选校田径队的事实,可推知此处要表达的内容是“他确实参加了”,即Joey是在一种毫不知情的情况下参加了田径队。take的意思有“参加,加入”,故答案选D。16.【解析】successful 此处应该填形容词successful。17.【解析】

    86、and 他已经出售了成百万张唱片,而且也出现在全世界的音乐会上。前后两部分在语意上是并列关系。因此填and。18.【解析】which 此处是非限制性定语从句,先行词是地点, 且在从句中缺少主语,故用which。19.【解析】up 当他两岁的时候,他妈妈就离开了他。Eric当然是由爷爷奶奶抚养长大。因此我们填brought up, 此处是被动语态。20.【解析】a 当他了解到他们不是(他的父母亲时),那是一个非常糟糕的打击。shock在这里是抽象名词具体化,因此用不定冠词a修饰。21.【解析】to go 但是爷爷奶奶对他很好,他们出钱让他去美术学院。pay for sb. to do sth.

    87、。22.【解析】But 但是Eric已经对音乐产生了兴趣,他开始在酒吧和夜总会弹吉他。此处表示转折关系,用But。23.【解析】 called 他创办了一个名叫Cream 的乐队,由此成名了。a group 和call 之间是动宾关系,因此我们填called,过去分词短语作后置定语。24.【解析】could 根据后半句也可知。他不仅能边弹吉他边唱歌,而且还能写优秀的歌曲。25.【解析】After 在舞台上,他是一个才华横溢的超级巨星。(但是)他的私生活却逐步土崩瓦解。在他的婚姻生活结束之后,他开始了吸毒。根据文章的意思,此处应该用介词after。26.【解析】选B。细节理解题。根据文章第二段判

    88、断,盲人在辨别声音的位置方面比常人更敏感。27.【解析】选C。主旨大意题。通读全文可知,本文描述并分析了一个研究盲人听力的实验,且实验结果表明盲人比正常人听力更好。故选项C最能说明本篇文章的主旨。28.【解析】选B。细节理解题。由文中第六段第二句The participants who had been blind since childhood did slightly better than those who lost their sight later. 可知,应该是童年时代就成为盲人的辨别声音方向的能力最强。29.【解析】选A。细节理解题。根据文章倒数第二段第一句可以判断出能否判断声

    89、音方位对盲人来说是生死攸关的一种能力,另由文中实验可知听力的判断还与声源的方向有关,参加实验的部分人是视力正常的人。30.【解析】选D。细节理解题。根据文章的最后一段可知,题干中所陈述的现象只是发生在11岁就失明的人群中,而且并没有任何证据证明科学家已经了解其原因。31.【解析】选D。 细节理解题。根据第一段第二句. . . and Badwater, a salt water pool, is about 280 feet below sea level and the lowest point in the United States. 可推知此题答案为 D。32.【解析】选B。 推理判断

    90、题。根据第二段第二句 . . . when a group of miners coming across from Nevada became lost in its unpleasantness and hugeness and their adventure turned out to be a sad story. 可知“死亡谷”的名称来源于这些迷路矿工的死亡。33.【解析】选C。 推理判断题。根据第二段倒数第二句. . . well-marked roads where good services can be found easily. 可以判断 C 为最佳答案。34. 【解析】选

    91、C。 细节理解题。根据最后一段第二句 . . . where it seems hard for one to tell reality from terrible dreams. 可推知答案为 C。35.【解析】选A。 观点态度题。根据the special beauty of this place. . . like the sights on the moon,ever-changing. . . showing the most unusual colors等关键词语可知作者是带着赞赏的语气来描述“死亡谷”的。36.【解析】选B。推理判断题。从However, there are al

    92、so great advantages that come from the variety of cultures brought by settlers from other lands. 可知以美国为家的人主要是已经定居在美国,故选B。37.【解析】选B。推理判断题。从They join the general American society only in certain areas of their livessuch as in schools, business and sportsbut they keep many of their own native customs a

    93、nd manners socially at home. This living “side-by-side” has both advantages and disadvantages. (他们在某些方面融入美国社会,但同时也保留自己民族的文化和风俗)可知选项B正确。38.【解析】选B。细节理解题。从In fact, what exists in America is more often a kind of “side-by-side” living in which groups of people from other countries often have kept many of

    94、 their customs and habits. 可知选项B正确。39.【解析】选D。推理判断题。从文章最后对多种文化并存优点的分析,可推知这种局面使生活在那里的异国人可以自由选择生活方式,使生活丰富、有色彩,故选D。40.【解析】选D。主旨大意题。文章主要讲了美国多种文化并存的原因及优缺点,故最佳标题为D。41.【解析】选D。细节理解题。由第三段第一句“HSA is a kind of protein made by the liver. . . ”可知B项错误。由该句中“. . . to help transport certain hormones, steroids and fat

    95、ty acids in the blood. ”可知A、C两项错误。由第四段第一句可知,D项正确。42.【解析】选B。 细节理解题。由第三段第二句People with serious burns, liver diseases and other medical conditions need more HSA. 可知。43.【解析】选A。细节理解题。由第六段第二句中的“. . . not only looked exactly the same. . . ”可知a正确。由该句中的“. . . but also had similar effects when used to treat i

    96、llness. ”可知d正确。由第六段最后一句中的“. . . did not have stronger immune reactions than. . . ”可知b正确。故选A。44.【解析】选C。 词义猜测题。结合下文be taken from和上文的表述,不难推出extract意为“提取”。故C项为正确答案。45.【解析】选 A 。推理判断题。综合最后三段内容,可推断出A选项正确。由倒数第三段第一句中的“but the yield is too low”和倒数第二段第一句中的“it took researchers only two days to. . . ”可知B项是事实陈述,而

    97、非推论。由最后一段可知C项错误。由倒数第三段第一句中的“for two decades”可知D项错误。4650. CFBAE基础写作【参考范文】Dear Sir, Im a senior 3 student. Im writing to tell you the discussion about whether to board in the school or at home. My parents and teachers suggested I board in the school with a handful of reasons. They said it would be con

    98、venient for me to ask teachers questions at any time, make the most of my night time, and make it possible to develop my ability of independence. However, I think when staying at home in the evening, I can have more time to work at my lessons, especially the subjects Im not good at. I really dont kn

    99、ow what to do and want you to give me your advice. Yours, Liu Hai读写任务【参考范文】Learn to ShareThis passage tells us what sharing is and how parents should teach their kids about sharing. Parents should set an example to kids and they should use proper words to praise their kids for sharing. In the past,

    100、there were usually several children in one family. A child often shared his things with his brothers or sisters. They formed the habit of sharing without thinking about it. However, most families have only one child now. The child takes it for granted that all the tasty food and toys must belong to

    101、him. He doesnt even share them with his parents. A child who doesnt know how to share with others must be selfish. Children like this cant get on well with others. In the future, it will be difficult for them to adapt to society. In my opinion, parents should realize the importance of sharing and must train their child to learn how to share. - 33 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广东省化州市实验中学高中英语选修七:单元质量评估(一).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-387940.html
    相关资源 更多
  • 六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc
  • 六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc
  • 2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1