2021-2022学年高中英语 Unit 15 Learning单元整合训练(含解析)北师大版必修5.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit 15 Learning单元整合训练含解析北师大版必修5 2021 2022 学年 高中英语 Learning 单元 整合 训练 解析 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、单元整合训练(三)语言知识再落实.单句语法填空1Id appreciate it if you could let me know in advance whether or not you will come.2Last week a tennis ball hit me on the head,but I tried to ignore the pain,believing (believe) that it would go away sooner or later.3You had better set aside some time every day for sports so t
2、hat you can keep yourself energetic.4We would have put(put) Johns name on the race list yesterday but for his recent injury.5What happened to him?He was suspected (suspect) of stealing the ring at the party last night,and the police were looking into the matter.6The local authorities had given the i
3、nstruction that all the old buildings there (should) be pulled (pull) down.7Color blind people often find it difficult to distinguish between blue and green.8Would you please make up a topic worth discussing (discuss) in tomorrows conference?9They urged that the library (should) be kept (keep) open
4、during the vacation.10The living room is clean and tidy,with a dining table already laid (lay) for a meal to be cooked.完成句子1这男孩考试作弊被当场抓住。The boy was caught cheating in an examination.2他非常自私,总是将自己看得比别人重要。He is so selfish that he always places himself before his fellows.3房间太暗,使我无法看书。It is too dark in
5、this room for me to read a book.4他上下打量着我,好像要杀了我似的。He looked me up and down as if he could kill me.5有必要的是,他明天就来参加我们的会议。It is necessary that he (should) come to our meeting tomorrow.高考语篇再强化.阅读理解So long as teachers fail to distinguish (differ) between teaching and learning,they will continue to underta
6、ke to do for children which only children can do for themselves.Teaching children to read is not passing reading on to them.It is certainly not endless hours spent in activities about reading.Douglas insists that “reading cannot be taught directly and schools should stop trying to do the impossible”
7、Teaching and learning are two entirely different processes.They differ in kind and function.The function of teaching is to create the conditions and the climate that will make it possible for children to plan cleverly the most efficient(有效的) system for teaching themselves to read.Teaching is also a
8、public activity.It can be seen and observed.Learning to read involves all that each individual does to understand the world of printed language.Almost all of it is private,for learning is an occupation of the mind,and that process is not open to public scrutiny.If teacher and learner roles are not i
9、nterchangeable,what then can be done through teaching that will aid the child in the long search for knowledge?Smith has one principle rule for all teaching instructions.“Make learning to read easy,which means making reading a meaningful,enjoyable and frequent experience for children.”When the roles
10、 of teacher and learner are seen for what they are,and when both teacher and learner fulfill them properly,then much of the pressure and feeling of failure for both is got rid of.Learning to read is made easier when teachers create an environment where children are given the chance to solve the prob
11、lem of learning to read by learning.【语篇解读】本文从教与学的关系出发,提出了对孩子们的阅读教学方法的看法。1The problem with the reading course as mentioned in the first paragraph is that .Atoo much time is spent in teaching about readingBreading tasks are given with little guidanceCit is one of the most difficult school coursesDstud
12、ents spend limited hours in readingA推理判断题。根据文章第一段倒数第二句:在阅读活动方面并不是时间无休止的投入,也就是说:在阅读上花费的时间太多了。由此可推知此题答案为A。2The teaching of reading will be successful if .Ateachers can make their teaching activities observableBteachers can teach their students how to readCteachers can improve conditions at school for
13、the studentsDteachers can enable students to develop their own way of readingD细节理解题。通读第二段“The function of teaching is to create the conditions and the climate that will make it possible for children to plan cleverly the most efficient(有效的) system for teaching themselves to read.”据此可推知答案为D。3The under
14、lined word “scrutiny”(Paragraph 3) most probably means “ ”Aunbelief BcontrolCinquiryDobservationD词义猜测题。根据上文private 及单词所在的语句not open to public scrutiny可知:它们同义,由此可推知此题答案为D。4The main idea of the passage is that .Areading is more complicated than believableBreading ability is something gained rather tha
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389357.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
