2020-2021学年高中英语 Module 6 Old and New Integrating Skills课时评价(含解析)外研版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Old and New Integrating Skills课时评价含解析外研版必修3 2020 2021 学年 高中英语 Skills 课时 评价 解析
- 资源描述:
-
1、Module 6 Old and New课时素养评价十八Module 6Integrating Skills. 单句语法填空1. There is no sense punishing (punish) him. Its not his fault. 2. His explanation was so confusing that I could hardly make any sense of it at all. 3. It is high time that we should bring an end to the discussion and make a decision now.
2、 4. Scientists said that the winter of 2018 was freezing (freeze) cold, and in fact it was much warmer than predicted. 5. The young man sitting (sit) between John and Mary is the editor of the campus newspaper. 6. The car crashed(crash) into the truck on the way yesterday, killing its driver and two
3、 passengers. 7. It is ridiculous to predict (predict) that the sun will not rise tomorrow. 8. Since you have seen both fighters, who do you think will win? 9. It was foolish of him to refer to his notes during that important test, and as a result, he got punished. 10. It was too foggy (fog) to drive
4、 anywhere, so they had to stop to have a rest at home. . 选词填空used to, make sense of, be frozen to death, a large amount of, bring an end to, crash into, in the 1990s, go up, in fact, be pleased with1. That sounds rather simple, but in fact its very difficult. 2. He was frozen to death on a freezing
5、night. 3. The car went out of control and crashed into a tree. 4. These old buildings were built in the 1990s. 5. Our company used to do business with theirs, but now we dont. 6. He has a large amount of work to deal with every day. 7. Can you make sense of what I said just now? 8. The government mu
6、st take some measures to bring an end to the terrible situation. 9. Prices of all kinds of goods have gone up. 10. He was pleased with the improvement in housing. . 完成句子1. The Yellow River is the fifth longest river in the world. 黄河是世界第五大河。2. The dust gets in my eyes and it makes it hard to breathe.
7、 灰尘进入我的眼睛, 而且使人呼吸困难。3. Who do you think will come to his birthday party? 你认为谁会来参加他的生日聚会? 4. The concert held last week made a deep impression on the students. 上周举行的音乐会给学生们留下了深刻印象。5. What he said doesnt make any sense/makes no sense. 他说的话没有什么意义。. 阅读理解A(2020太原高一检测)The Manneken Pis is one of Brussels m
8、ost popular tourist attractions. It has been peeing (撒尿) fresh water into a fountain in the Belgian capital since the 17th century. Now, the peeing boy has finally become environmentally friendly. To everyones surprise, the famous statue used to waste 1, 000 to 2, 500 liters of drinking water a day.
9、 He peed water directly into the citys sewers (下水道). Energy engineer Regis Callens found this waste after fixing a water meter (水量计) in the statue. If his calculation is correct, then the peeing boy has wasted more than 250 million liters of water over the last 400 years. As a result of this finding
10、, a new system for delivering the water back to the naughty boy was created. Now he will no longer waste clean drinking water. Instead, he will use water recycled from a closed circuit (闭合回路). That means the water he pees out will be used again in an almost endless cycle. The solution came out durin
11、g the Brussels Water Week. A local official said, “We will also set up the system in schools and sports centers. We should set an example. We will encourage everyone in Brussels to pay attention to their water consumption. ”The Manneken Pis is a copy of the 1619 original, which is in a nearby museum
12、. He is often dressed up in different costumes throughout the year to celebrate festivals and special events. 【文章大意】这是一篇说明文。主要说明了布鲁塞尔最受欢迎的旅游景点之一撒尿小童雕像如今变得环保了, 在这之前雕像每天会浪费大量饮用水。针对此问题一种能够将水循环使用的新系统被创造出来, 这一系统未来还将被广泛使用。1. What wasnt expected by the public according to the text? A. The Manneken Pis was
13、environmentally unfriendly. B. The calculation of Regis Callens was not correct. C. The system was created to send water back to the boy. D. The citys sewers were blocked because of the statue. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段“令每个人惊讶的是, 这座著名的雕像过去每天要浪费1 000到2 500升的饮用水。他把水直接排入城市的下水道。”可知, 公众并没有预料到The Manneken Pis对环境
14、不友好。2. What can we learn from the words of the local official in Paragraph 5? A. The solution was useful to local people. B. Water waste will become more serious. C. Citizens are encouraged to protect the statue. D. The system will be used widely in the future. 【解析】选D。细节理解题。根据第五段“一位当地官员表示: 我们还将在学校和体
15、育中心建立这一系统。我们应该树立榜样。我们将鼓励布鲁塞尔的每一个人关注他们的用水量。”可推断出这种系统将来会被广泛使用。3. Which one can be the best title of the text? A. A Popular Tourist AttractionB. A Water-saving StatueC. A Water Meter in the StatueD. A Solution to Water Waste【解析】选B。主旨大意题。根据文章第一段“撒尿小童雕像是布鲁塞尔最受欢迎的旅游景点之一。自17世纪以来, 它就一直在往比利时首都的一个喷泉里撒尿。现在, 这个
16、尿尿的男孩终于变得环保了。”以及文章主要内容可知, 本文围绕着撒尿小童雕像如今成了环保型的雕像展开, 故B项最适合当文章标题。B(2020烟台高一检测)This could be the perfect gift for the partner, who embarrasses you on the dance floor. Smart socks, which can teach to dance, may be the answer for anyone with two left feet. The socks have been developed as a running tool
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389588.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
部编版三年级语文上册课件:专项复习之四 课内阅读.ppt
