2020-2021学年高中英语 Module 6 Old and New Language Points (Ⅰ)(Introduction .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Old and New Language Points Introduction 2020 2021 学年 高中英语 Introduction
- 资源描述:
-
1、Module 6 Old and New课时分层作业(十一)语言知识练习固基础.单句语法填空1Many visitors visit the church dating (date) back to the 13th century every year.2. The old man had a narrow escape in the accident.Thats to say,he narrowly(narrow) escaped in the accident.3He was removed(remove) from school for playing truant (逃学) too
2、often.4When he left the telephone to find a pencil,he asked me to hold on5The local government raised a large sum of money for highway construction(construct)6He kept thinking of the question whether it was possible for his father to change(change) his lifelong habit in such a short time.7It took me
3、 three hours to get (get) home last night.8She wrote to one of her friends that she dreamed of one day owning(own) a house with an art collection like the one she had seen in Italy.9British towns and cities have rich experience in providing accommodations(accommodate) for students and there are many
4、 cheap,comfortable and safe places to live.10Mr.White gave all the historical (history) papers of his grandfather to the public library according to his grandfathers will.完成句子1我们修理洗衣机花了半个小时。It took us half an hour to repair the washing machine(take)The washing machine took us half an hour to repair(
5、take)We spent half an hour (in) repairing the washing machine(spend)2很抱歉你的票已经过期了。Im sorry that your ticket is out of date3无论走到哪里他都能适应新环境。Wherever he goes,he can accommodate himself to new circumstances.4他们家族的历史能追溯到300年前。The history of their family dates from/back to 300 years ago5经过这么多年的辛苦工作,他的目标终于实
6、现了。His goal has finally come true/been realized after so many years hard work.高考题型练习提能力.阅读理解The Three Gorges Dam,the largest dam,is also the largest engineering project on the face of the earth.It aims to make the mother of all floods,the Yangtze River,into a tame river,and to generate power of 181,
7、200 megawatts for Eastern and Central China.It will form a huge,deep water lake,and make it possible for 10,000 tons ocean going ships to sail 1,500 miles inland from the Pacific to the city of Chongqing,making it one of the worlds largest inland ports.Construction has already started.The dam is nea
8、rly 200 metres high and 1.5 kilometres wide,at a spot called Sandouping near Yichang.After many years of investigation(调研)experts have drawn a conclusion that such a grand project will do much good.It is the most important to control floods.By building hydropower plants instead of new coal plants to
9、 meet its growing demand for electricity,China will offer much in environmental protection.However,some scientists dont agree to the project.They say that Chongqing and dozens of other cities along the river will pollute the reservoir,which can do harm to people,fish and other living things that dep
10、end on the river.Sedimentation(沉积)and damage of a breach(决口)are problems,too.The Three Gorges Dam could be considered when it is finished,in 2009,the 8th wonder of the world.【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了三峡大坝的有关情况及对三峡大坝的不同评价。1Which is NOT the purpose to build such a huge dam? ATo prevent floods.BTo produce elec
11、tricity.CTo improve the sailing conditions.DTo make it a wonder.D细节理解题。根据第一段的叙述,可知建设这座大坝的目的是防洪、发电、改善航运条件等水利资源的综合利用,而D项使它成为世界一大奇迹则不是目的。故选D。2Where does the dam lie? ANear Chongqing.BNear Yichang.CIn the Three Gorges. DIn Wuhan.B细节理解题。根据第二段“The dam is nearly 200 metres high and 1.5 kilometres wide,at a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389592.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(吉林专版)2024春七年级语文下册 第三单元 12台阶作业课件 新人教版.ppt
