2020-2021学年高中英语 Unit 1 Great scientists PeriodⅠWarming up Comprehending同步课时作业(含解析)新人教版必修5.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Great scientists PeriodWarming up Comprehending同步课时作业含解析新人教版必修5 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、Unit 1 Period Warming up, Pre-reading, Reading & Comprehending一、1. As a result of her serious illness, Mary _ (attend) by three nurses now.2. In (conclude), Id like to say how much I have enjoyed myself. 3. The children are the helpless (victim) of the fighting. 4. Drunk driving should be (severe
2、) punished. 5. The smile on her face suggested that she (win) the game already. 6. Those who (暴露于) chemical radiation should be treated without delay. 7. Yesterday Mike (向我挑战) play chess, whichI think was exciting. 8. In order to (阻止他犯错误), we all supervise him every day. 9. Nobody (提出) a solution to
3、 this problem, which made us disappointed. 10. He is (专长于) training animals because of his work experience in the zoo. 11. 他知道直到找到病因,这种疾病才能被控制。(notuntil) He knew that the disease its cause was found. 12. 在困难面前决不放弃,这正是他的特点。(characteristic ) It is in the face of difficulties. 13. 似乎他的妻子应该对那件事负有责任。(see
4、m; blame ) It his wifefor that thing. 14. 我上周刚把洗衣机修好了,但是不成想三天后它又坏了。(have sth. done) I only last week, but I never thought three days later it broke down again. 二、 There are plenty of people in the UK for whom even basic English is a problem. According to a survey, 726,000 people in England and Wales
5、 said they could not speak English well, and another 138, 000 said they did not speak it at all. Ling, 40, who arrived five years ago from China, found it difficult to learn English. After I came here, I was at home for the first three years. It took me longer time to learn as I was very busy with m
6、y children. Eventually she was able to begin taking classes and now speaks good conversational English. But even with classes, it can be a long process to pick up the language. Age is the most important factor in language study, said Mila Vulchanova, professor of linguistics at the Norwegian Univers
7、ity of Science and Technology. There is a key time in language learning, which is biologically determined. So the younger the immigrants (移民),the better. Since this decline is only gradual, teenagers are at an advantage over adults, he said. There are a number of systems for grading English. The gov
8、ernment expects immigrants to reach ESOL Entry 3 or B1 level in Scotland, before they can be given citizenship. It means being able to hold a confident conversation and it might take 360 hours of study to achieve. George Osborne, the former UK chancellor, said that benefit claimants(救济金申请人) who dont
9、 speak English will have their benefits cut if they fail to attend language courses. Huan Japes, deputy chief executive of English UK, said it needs 360 hours 120 hours for each of three stages to get to the result the government expects benefit claimants to reach.“Using 120 hours, for each stage of
10、 English fluency, is a rather traditional way to learn course books,” said Dr Elaine Boyd, head of English language at Trinity College London. If someone is really highly motivated, he can learn really quickly. Its common for children under the age of 11 to be fluent in about six months.1.What can b
11、e learned from the first paragraph?A. All people in the UK cant speak English well.B. Native English speakers always speak English well.C. People in England and Wales speak different English.D. English is not difficult to learn for immigrants.2. What does Mila Vulchanova mainly stress?A. The importa
12、nce of key teaching ways.B. The necessity of working hard at English.C. The advantages of learning English.D.The importance of starting learning English early.3. The UK government hopes that benefit claimants _.A. reach ESOL Entry 1B. are advanced English learnersC. study English for 360 hoursD. get
13、 citizenship from the government first4.What Dr Elaine Boyd said suggested that_.A.120 hours is a high level for English learnersB.one can learn English fast if activeC.English fluency can be easily achievedD.children under 11 learn English hard三、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余选项。 Home on the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389832.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
