2020-2021学年高中英语 Unit 2 Let’s talk teens Section A Welcome to the unit课后作业 牛津版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Lets talk teens Section Welcome to the unit课后作业 牛津版必修1 2020 20
- 资源描述:
-
1、Unit 2Lets talk teensSection AWelcome to the unit & Reading课后篇巩固提升基础夯实.单句语法填空1.I cant describe my (angry) in words.答案anger2.Take the medicine (regular) three times a day.答案regularly3.The children had an (argue) about what game to play.答案argument4.What is the key to (solve) the problem?答案solving5.We
2、want someone who can solve the computer problem his own.答案on6.He was friendly but (guard),especially toward Arthur.答案guarded7.Work out what situations or people make you feel (stress) and avoid them.答案stressed8.I was (anxiety) about the children when they didnt come back home from school.答案anxious9.
3、They were struggling (get) out of the broken car.答案to get10.He is a lovely boy,very gentle and (care).答案caring.完成句子1.有时候夫妻之间的争论会变成一场战争。Sometimes argument between the wife and husband will .答案turn into a battle2.在这件事情上我和她意见不一致。I dont on this matter.答案see eye to eye with her3.两国之间的紧张局面可能持续。 is likely
4、to remain.答案The tension between the two countries4.这样你既能省去一个大麻烦,还能省下一大笔钱。You may save yourself and a lot of money,too.答案a big headache5.在批评和赞扬之间有一个中间观点。Between criticism and praise is a .答案middle ground6.他对财富充满渴望。He has wealth.答案a strong desire for7.是什么导致了他们婚姻的破裂?What led to ?答案the breakdown of thei
5、r marriage8.在我看来,你应该冷静下来认真思考。 ,you should and think it over.答案From my point of view;calm down素养提升.阅读理解AThis is my son Matthews last night at home before college.I know that this is good news.I feel proud that Matthew will go to a great school.I know that this is his finest hour.But looking at the su
6、itcases on his bed sends me out of the room to a hidden corner where I cant stop crying.Through the sorrow,I feel a rising embarrassment.“Pull yourself together!” I tell myself.There are parents sending their kids off to battle zones.How dare I feel so shocked and upset?One of the great gifts of my
7、life has been having my boys,Matthew and Johnowen.Through them,I have explored the mysterious,complicated bond between fathers and sons.As my wife and I raised them,I have discovered the love and loss between my father and me.After my parents divorce,I spent weekends with my dad in Ohio.By the time
8、Sunday came around,I was unable to enjoy the days activities because I was already afraid of the goodbye of the evening.Now,standing among Matthews accumulation of possessions,I realise its me who has become a boy again.All my sadness and longing to hold on to things are back,sweeping over me as the
9、y did when I was a child.His bed is tidy and spare.It already has the feel of a guest bed.In my mind I replay wrapping him in his favourite blanket.That was our nightly routine until one evening he said,“Daddy,I dont think I need a blanket tonight.” I think of all the times we lay among the covers r
10、eading.I look at the bed and think of all the recent times I was annoyed at how late he was sleeping.Ill never have to worry about that again,I realise.For his part,Matthew has been a rock.He is treating his leaving as just another day at the office.And Im glad.After all,someones got to be strong.Im
11、 proud that he is charging into the first chapter of his adult life with such confidence.【语篇解读】 本文是一篇记叙文。文章讲述了作者对即将上大学的儿子的依恋和不舍。回忆和儿子相处的快乐时光,作者在感伤的同时,也明白这是儿子成长的必然过程。1.What does the writer mean by “Pull yourself together!”?A.Get up.B.Cheer up.C.Pull up.D.Wake up.答案B解析句意理解题。根据“Pull yourself together!”
12、之后的句子“There are parents sending their kids off to battle zones.How dare I feel so shocked and upset?”可推断出,作者是在安慰自己,要振作起来,故选B项。2.We can infer from the passage that .A.the writer is accustomed to sleeping earlyB.Matthew doesnt get on well with his fatherC.Matthew is ready for his new lifeD.the writer
13、wasnt brave enough to face his parents divorce答案C解析推理判断题。根据最后一段第二句“He is treating his leaving as just another day at the office.”和最后一句“Im proud that he is charging into the first chapter of his adult life with such confidence.”可推断出,Matthew对他的新生活已经做好了准备,故选C项。3.How does the writer feel about his sons
14、leaving for college?A.Worried.B.Grateful.C.Relieved.D.Bittersweet.答案D解析推理判断题。阅读文章可知,作者的儿子即将去上大学,作者感伤且不舍,同时又为儿子感到骄傲,由此推知,作者对于儿子离家上大学这件事,苦乐参半,故选D项。4.Which of the following could be the best title of the text?A.Unavoidable GoodbyeB.Sweet MemoriesC.Glorious MomentD.Unconditional Love答案A解析主旨大意题。本文主要讲述了作者
15、的儿子即将离家去上大学,作者心情非常复杂。作者明白这是儿子成长的必经之路,父子俩的分离也是不可避免的,故选A项。BThese devices were among the thousands featured at this years Consumer Electronics Show,a conference that brings industry experts together to share the latest and greatest in tech.A food baby-friendly beltCollege students are familiar with “fo
16、od babies”,big stomachs caused by eating a littleokay,a lottoo much.This smart belt automatically adjusts to your stomach size.Thats right.When you overeat,Belty expands with your stomach.“Youll definitely know how many months into the pregnancy you are,” jokes Steve Greenberg,author of Gadget Natio
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389989.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
