2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业9(含解析)牛津译林版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业9含解析牛津译林版必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 解析 牛津 译林版 必修 一册
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九).阅读理解AA friend is better than money.A friend is worse than poison in some cases.The two sentences above have opposite meanings and seem to be unreasonable,but they can be explained as follows:the first refers to all good friends who drive us towards good while the second all bad ones who le
2、ad us into bad ways.My ideal(理想的) friend is of course a good friend whose goodness is shown belowhe has no bad habits,such as smoking and drinking.He lives in frugality(节俭)He studies hard so as not to waste his golden time.At home he honors his parents and loves his brothers;at school he respects hi
3、s teachers and shares the feelings of his classmates.He treats those truly who are true to him.In a word,he has all the good characteristics(特征) that I dont have.I can follow him as a model.With his help I can be free from all difficulties.Indeed,if I have such a person as my friend,I shall never fe
4、ar difficulty and I shall never know the existence of the word “failure”【语篇解读】好朋友比金钱更重要,而坏朋友却比毒药更糟糕,那么我们理想的朋友应该是什么样的呢?本篇文章的作者给出了自己的观点。1This passage mainly tells us _Ahow to make friends with othersBhow to help friendsCwhat kind of person the writers friend isDwhat kind of person we should make frien
5、ds withD主旨大意题。通读全文可知,本篇文章主要讲的是我们应该与什么样的人做朋友,故选D。2According to the writer,an ideal friend refers to _Aa friend without bad habitsBa famous manCa perfect manDa respectable manC细节理解题。根据第二段可知,作者认为理想的朋友指的是没有坏习惯,生活节俭,学习用功,不浪费黄金时间的人,故C项最符合题意。3What can we learn from the passage?AThe writer and his ideal fri
6、end have a lot to learn from each other.BThe writer has a lot to learn from his ideal friend.CThe writers ideal friend has a lot to learn from him.DThe writer has only a little to learn from his ideal friend.B推理判断题。根据第二段倒数第二句“I can follow him as a model.”可知作者有许多向理想中的朋友学习的地方,故选B。4From the second para
7、graph,we can infer the writer is sure that _Afriendship means a great deal to himBnothing can be done without friendsChe who does not smoke or drink must be a good friendDgood friends should always help each otherA推理判断题。根据第二段可知作者认为理想中的朋友应该有许多作者没有的好品质,作者可以向他学习,在他的帮助下作者可以免受所有的困难,因此对作者来说,友谊意味着很多。故A项符合题
8、意。BStudents from Oceanside High School in Rockland will be able to sleep in a little longer from this autumn.Regional School Unit 13 Superintendent(负责人) Lew Collins said during the schools Thursday night meeting that the schedule(时间表) for the schools will be changed.Oceanside East and West will star
9、t a half hour later,at 8 am.for their new school year.Research has shown that teenagers brains are often not fully awake at 6:30 am.Collins said the schedule,which is used to get students to school for classes that begin at 7:30 am.,calls for some to get on buses before 6:00 am.to get to school on t
10、ime.Teachers are having meetings at 6:40 am.,which is too early,he thinks.Collins visited the high schools in Rockland and asked students when they would like classes to begin.Most of them said 8:00 am.“I was surprised.I thought they would say 9:00 or 10:00,”he said.The National Sleep Foundation say
11、s on its website that teenagers biological clocks(生物钟) are designed to stay up later and get up later.The Foundation called for schools to change their schedules,which means a later start as well for elementary students(小学生)“We do not have enough buses to run,since all the high school and elementary
12、 school buses run almost at the same time,”Collins said.He suggested,“We should buy six more buses and get six more drivers to keep the new schedule working.”Elementary school classes in Rockland now start at 8:30 am.,but will be moved to 8:45 am.,starting in the autumn.“I know this is a problem for
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390272.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
