分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2020-2021学年英语北师大版必修1课时分层作业5 LANGUAGE POINTS(Ⅱ)( LESSON 2 .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:392143
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:60KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年英语北师大版必修1课时分层作业5 LANGUAGE POINTS LESSON 2020 2021 学年 英语 北师大 必修 课时 分层 作业 POINTS
    资源描述:

    1、课时分层作业(五)语言知识练习固基础.单句语法填空1Harvard,founded(found) in 1636,is one of the most famous universities in the United States.2The children talked so loudly at dinner table that I had to struggle to be heard(hear)3The island is equally(equal) attractive in spring and autumn because of the pleasant weather in

    2、 both seasons.4Isnt it amazing(amaze) how the human body heals itself after an injury?5When completed(complete) the museum will be open to the public next year.6You may not agree,but personally(personal) I think university is not the only way to success.7Two dogs were struggling with each other for

    3、a piece of bone.8The war came to an end,to the satisfaction of everybody.9One must fight against his bad habits to make greater progress.10Do look out for spelling mistakes when you check your work.完成句子1来自整个城市的二十个队来这儿为了金牌相互竞争。Twenty teams from the whole city came here to compete with each other for

    4、the gold medal2当进入教室时,所有的学生都好奇的抬头看着我。When entering the classroom,all the students looked up at me curiously.3我仍然记得第一次见到詹妮弗的那一天。I still remember the day when I first met Jennifer4到上个月末为止,他在那条船上已待了两年了。By the end of last month,he had been on that ship for two years.5他挣扎着站起身,一句话也没说就走了。He struggled to hi

    5、s feet and left without a word.高考题型练习提能力.阅读理解The 16-year-old girl Jessica Watson is said to be the youngest person to sail non-stop alone around the world.But her record has been questioned because someone thought that she has not sailed far enough.She will also not be recognized by the World Speed

    6、Sailing Record Council,as it was too dangerous for someone under 18 years old.Ms Watson sailed into Sydney port on Saturday,seven months after leaving on a hard voyage.Family,friends and Australian Prime Minister Kevin Rudd have gathered to greet her.Thousands of well-wishers waited at the port and

    7、watched from boats as Ms Watson sailed her pink,10-meter-long boat over the finishing line.Many more Australians watched the event broadcast live on television.Watson said she was just an “ordinary girl who believed in her dream”Ms Watson left Sydney on 18 October,despite that some people disagreed

    8、to her plan.Watson traveled northeast through the South Pacific and across the equator (赤道),south to Cape Horn at the tip of South America,across the Atlantic Ocean to South Africa,through the Indian Ocean and around southern Australia.The route took her through some of the worlds most changeful wat

    9、ers,and she battled through huge storms and suffered seven accidents of her boat.People around the world have followed Ms Watsons adventures on her blog,which she has daily updated (更新)On her blog,she wrote down beautiful sunrise over seas,the excitement of meeting a blue whale and the bright,terrib

    10、le sight of a shooting star flying across the night sky above her boat.Ms Watson has reportedly sold her story to a news company for $ 700,000.She is planning to write a book on her experience.【语篇解读】16岁少女杰西卡沃特森驾驶着粉红游艇从悉尼出发,北上向东横渡太平洋,穿越赤道,南下绕过南美洲的合恩角,接着越过大西洋,绕过非洲的好望角,经过印度洋,回到起点悉尼,成为最年轻的环球独航者。1Which o

    11、f the following oceans DIDNT Ms Watson cross through in her voyage?AThe Pacific Ocean.BThe Atlantic Ocean.CThe Indian Ocean.DThe Arctic Ocean.D细节理解题。根据第三段第二句可知,杰西卡沃特森没有经过北冰洋。2Ms Watsons voyage will NOT be considered an official world record mainly because Ano one can prove that her route was dangero

    12、us enoughBshe hasnt applied for the recordCgirls are not allowed to take part in the dangerous sportsDteenagers are not encouraged to take such a dangerous adventureD细节理解题。根据第一段最后一句可判断,人们不鼓励青少年进行这类冒险活动。3We can make a conclusion from this passage that Watson Awould make another voyage for moneyBmade

    13、the world-round voyage for moneyChad no way to communicate with others during the voyageDwas so confident and brave that she could overcome troubles on her ownD推理判断题。根据第二段最后一句和第三段最后一句可以推断,杰西卡沃特森非常自信和勇敢,能独自克服航海过程中遇到的种种困难。4All the following can be inferred from this passage EXCEPT that AJessicas book

    14、about her voyage is a best-sellerBpeople in Australia had much interest in her voyageCJessica spent more than 200 days alone at seaDpeople have different attitudes towards Jessicas voyageA推理判断题。根据最后一段最后一句可以推断,她现在还没有开始写这本书,更谈不上畅销。.完形填空During my school days,I was a shy girl.I would just sit in a corne

    15、r for a whole day,reading my favorite books.For me, 1 were my only world.During breaks at school,I used to just sit in a corner of the 2 and see others play games.It was not because I wasnt interested in 3 or making new friends,but because I always had no confidence when compared to my 4 I always th

    16、ought other classmates were better than me.I had no 5 how to make friends.And I just didnt want to 6 failure(失败) if my classmates didnt want to be my friends.One day,my English teacher shared a(n) 7 with us.It was about King Bruce and a spider.King Bruce had a 8 with people from another country.Unlu

    17、ckily,he lost that battle(战役) at first. 9 the battle made King Bruce feel hopeless.But he was 10 by a spider making its web.King Bruce won the war finally.The story taught me a lot.And the way the spider faced failures 11 me deeply.I was so curious about the story that I 12 watching the movements of

    18、 spiders at home.Once,a 13 spent around an hour reaching at the top of a wall.I dropped it down.Surprisingly,within seconds it started 14 again.Its really 15 This special 16 changed me.I realized that it is not a total failure if you 17 have hope of success.The world may treat me badly, 18 I can sta

    19、nd up again and start working again.There would be time when people would like and 19 me.From that day on,I became 20 and made a lot of friends.I think that there is just no word called failure as everything can change at any moment.【语篇解读】作者是一个害羞的女孩,英语老师的一个故事以及作者自己的一次经历使作者改变了很多。1A.picturesBbooksCtoy

    20、s DmemoriesB根据上文“I would just sit in a corner for a whole day,reading my favorite books.”可知,作者喜欢读书,对她来说,书就是她的唯一的世界。2A.department BhospitalChotel DplaygroundD由下文“and see others play games”可知,作者是坐在操场的一角,看着其他同学做游戏。3A.playing BwritingClaughing DrunningA根据上文“and see others play games”可知答案。4A.children Bte

    21、achersCclassmates DsistersC根据下文“I always thought other classmates were better than me.”可知,当作者和同学们比较的时候,她总是没有信心。5A.doubt BskillCknowledge DideaD作者不知道怎么交朋友。6A.face BseeCcause DrememberA根据下文“if my classmates didnt want to be my friends”可知,作者不知道该如何面对交友失败。7A.experience BreportCstory DsuggestionC根据下文可知,英语

    22、老师和我们分享了一个故事。8A.discussion BwarCchat DplanB根据上文“he lost that battle”可知,King Bruce输掉了那场战争。9A.Losing BJoiningCControlling DMissingA根据上文“Unluckily,he lost that battle”可知,输掉了那场战争让King Bruce觉得很绝望。10A.bit BdiscoveredChit DencouragedD根据下文“King Bruce won the war finally.”可知,King Bruce受到一只蜘蛛的鼓舞。11A.amused Bh

    23、urtCimpressed DsurprisedC根据上文“The story taught me a lot.”可知,小蜘蛛接受失败的方式给作者留下了深刻的印象。12A.continued BbeganCavoided DstoppedB作者对这个故事好奇才开始在家里观察蜘蛛。13A.mouse BsoldierCbird DspiderD根据上文“watching the movements of spiders at home”可知应该选D。14A.running BwalkingCclimbing DsleepingC让作者感到惊奇的是,蜘蛛又一次开始向上爬行。15A.hopeless

    24、 BamazingCsuccessful DquietB根据上文“Surprisingly”可知,这让作者感到很惊讶。16A.experience BlectureCmessage DtripA这次经历,指作者看到蜘蛛被弄下来又开始向上爬行这件事,让作者发生改变。17A.never BstillCyet DeverB根据上文“I realized that it is not a total failure”可知,作者认识到只要还有成功的希望,就没有彻底的失败。18A.and BorCbut DsoC前面两个句子是转折关系,故用but连接。19A.hurt BforgetCserve DappreciateD作者认识到人们会喜欢和欣赏她的。20A.confident BpowerfulCnegative DhelplessA根据下文“made a lot of friends.I think that there is just no word called failure as everything can change at any moment.”可知,作者现在变得自信了。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年英语北师大版必修1课时分层作业5 LANGUAGE POINTS(Ⅱ)( LESSON 2 .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392143.html
    相关资源 更多
  • 人教九年级中秋英语假期作业.doc人教九年级中秋英语假期作业.doc
  • 九年级英语全册Units13-14综合水平测试试卷(人教新目标版).docx九年级英语全册Units13-14综合水平测试试卷(人教新目标版).docx
  • 九年级英语全册Units10-12综合水平测试试卷(人教新目标版).docx九年级英语全册Units10-12综合水平测试试卷(人教新目标版).docx
  • 九年级英语全册 期末专题复习 完形填空(新版)人教新目标版.doc九年级英语全册 期末专题复习 完形填空(新版)人教新目标版.doc
  • 九年级英语全册 Unit 6 Sad movies make me cry(Section B)课件 鲁教版五四制.ppt九年级英语全册 Unit 6 Sad movies make me cry(Section B)课件 鲁教版五四制.ppt
  • 人教九年级上册英语测试题14单元测试题.doc人教九年级上册英语测试题14单元测试题.doc
  • 人教九年级上册英语unit4SectionB(3aSelf Check)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语unit4SectionB(3aSelf Check)导学案(无答案).doc
  • 人教九年级上册英语Unit4SectionB(1a2d)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4SectionB(1a2d)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下学期期末综合水平测试(一)(新版)人教新目标版.docx九年级英语下学期期末综合水平测试(一)(新版)人教新目标版.docx
  • 人教九年级上册英语Unit4SectionA(Grammar3c)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4SectionA(Grammar3c)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic3Iwillrememberourfriendshipforever中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic3Iwillrememberourfriendshipforever中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 人教九年级上册英语Unit4Section A(1a2d)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4Section A(1a2d)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic1Iwouldratherwatchsportsshowsthanthoseones中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic1Iwouldratherwatchsportsshowsthanthoseones中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic2HeisreallytheprideofChina中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic2HeisreallytheprideofChina中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic1Chinaattractsmillionsoftouristsfromallovertheworld中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic1Chinaattractsmillionsoftouristsfromallovertheworld中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册 现在完成时和过去完成时的复习 牛津版.docx九年级英语下册 现在完成时和过去完成时的复习 牛津版.docx
  • 九年级英语下册 期末考试卷(冀教版).docx九年级英语下册 期末考试卷(冀教版).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(冀教版).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(冀教版).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(二).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(二).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(一).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(一).docx
  • 九年级英语下册 Unit 6 Entertainment and Friendship Topic 1 I would rather watch sports shows than those ones课后习题(无答案)(新版)仁爱版.docx九年级英语下册 Unit 6 Entertainment and Friendship Topic 1 I would rather watch sports shows than those ones课后习题(无答案)(新版)仁爱版.docx
  • 九年级英语下册 Unit 12 Life is full of the unexpected综合水平测试(新版)人教新目标版.docx九年级英语下册 Unit 12 Life is full of the unexpected综合水平测试(新版)人教新目标版.docx
  • 九年级英语下册 Unit 11 Sad movies make me cry单元语法知识梳理(新版)人教新目标版.doc九年级英语下册 Unit 11 Sad movies make me cry单元语法知识梳理(新版)人教新目标版.doc
  • 九年级英语下册 fairly, quite, rather, very用法区别 (新版)外研版.docx九年级英语下册 fairly, quite, rather, very用法区别 (新版)外研版.docx
  • 九年级英语下册 expect的用法与搭配 (新版)外研版.docx九年级英语下册 expect的用法与搭配 (新版)外研版.docx
  • 九年级英语上册题型专项复习新版冀教版.docx九年级英语上册题型专项复习新版冀教版.docx
  • 九年级英语上册期末总复习提纲仁爱版.docx九年级英语上册期末总复习提纲仁爱版.docx
  • 九年级英语上册所有重点单词、短语和句型总结.docx九年级英语上册所有重点单词、短语和句型总结.docx
  • 九年级英语Unit 9 I like music that I can dance to综合训练(人教新目标版).docx九年级英语Unit 9 I like music that I can dance to综合训练(人教新目标版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1