2021-2022学年新教材高中英语 Unit 4 Friends forever Section B Using language课后篇巩固提升训练(含解析)外研版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Friends forever Section Using language课后篇巩固提升训练含解析外研版必修第一册 2021 2022 学年 新教材
- 资源描述:
-
1、Unit4FriendsforeverSectionBUsinglanguage课后篇巩固提升必备知识基础练.单句填空1.I was impressed by his (inspire) words,and I decided to cooperate with him.答案inspiring2.The Winners Club is a bank account specially designed for (teenager).答案teenagers3.Tom saw the friendly bird several times,and it got more (comfort) aro
2、und him.答案comfortable4.Ill look into the matter as soon as possible.Just have a little (patient).答案patience5.Dozens of other families were touched by the Hatches(generous).答案generosity6.I appreciate the people who are (humour),because they can make me feel happy and relaxed.答案humorous7.They watched
3、the train until it disappeared in the (distant).答案distance8.Studies show that too much multitasking can lead to increased stress,(anxious) and memory loss.答案anxiety.完成句子1.In the south of the country,bamboo (被用来建) houses.答案is used to build2.Film has a much shorter history,especially when (与相比较) such
4、art forms as music and painting.答案compared to/with3.Whenever I (感到沮丧),I will listen to some pop music.答案feel down4.Several of the students have (提出) suggestions of their own.答案come up with5.I (想要) going rock climbing with you this weekend.答案feel like6.I would like to my travelling experiences (与分享)
5、all of you.答案share;with.用适当的关系代词填空1.Records are rare before that time because Qinshihuang destroyed all the books could be found.答案that2.Ancient Chinese craftsmen created structures were both enduring and beautiful.答案which/that3.She has been awarded the title of “Student of the Week” for something s
6、he did for our class.答案that4.I often recall the happy days we spent together during our summer holiday.答案which/that5.I live next door to a couple children often make a lot of noise.答案whose6.The research found that people keep fit are more likely to have larger brains,better memories and clearer thin
7、king.答案who/that7.I made friends with Tom from America I met in the English speech contest.答案who/whom/that8.Workers built shelters for survivors homes had been destroyed.答案whose9.Everything is about a character can help us to understand him.答案that10.We sang inspiring songs like YouveGotaFriendreally
8、impressed all of us.答案which/that关键能力提升练.完形填空As we all know,a friend in need is a friend indeed.I really dont know the meaning of this proverb until one day something 1 happened to me.That morning,I got up late and 2 to school without breakfast.While crossing a street,my bike 3 a stone and I fell on
9、the ground,with my both knees badly hurt.I managed the 4 and continued my riding.On my arrival at school,my teacher took us to the 5 for a basketball match.6 I could hardly walk normally,I joined in the game.When I 7 to pass the ball,I was knocked down and fell down on my back.I could not 8 the bad
10、pain and cried.My classmates all started 9 at me and continued their match.10 on the ground alone,hungry and painful,I couldnt stop my crying.Just at that moment,Jack,one of my teammates,11 towards me from the other end and helped me.He comforted me and tried all 12 to make me stand.He asked another
11、 classmate to take his 13 and kept sitting beside me.He kept me company the whole day and even 14 me home after the school was over.It was on that day that I learnt and believed the proverb “a friend in need is a friend indeed” to be15.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者一天在上学的路上意外地膝盖受了重伤,到学校后在参加篮球比赛时又被撞倒了,这时队友
12、Jack帮助了他。Jack的帮助让作者明白了“患难见真情”的真正意义。1.A.anxiousB.happyC.surprisingD.unexpected答案D解析句意:直到有一天,发生了一件意想不到的事情,我才知道这句谚语的意义。anxious“忧虑的”;happy“快乐的”;surprising“令人吃惊的”。下文提到作者在上学的路上,发生了意料之外的(unexpected)事故,故选D项。2.A.ranB.walkedC.droveD.hurried答案D解析句意:那天早上,我起晚了,没吃早饭就急忙去上学。run“跑”;walk“走”;drive“开车”。因为起床晚了,作者赶时间,所以很
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392670.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《随堂优化训练》2014年数学(人教A版)必修1配套课件:1.3.1 函数的单调性.ppt
