2021-2022学年新教材高中英语 Unit 4 Looking good feeling good S2课后练习巩固(含解析)译林版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Looking good feeling S2课后练习巩固含解析译林版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 S2 课后 练习 巩固
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Looking good feeling good.单词拼写1. When the _(攻击) took place, everyone was asleep in the camp.2. She has a very tight _(日程安排) for the next few days.3. You cant learn anything with _(消极的) attitude.4. Students are forbidden from smoking on _(校园)5. If you cannot find wooden boxes, you may use eith
2、er _(塑料的) or metal ones instead.【答案】1.attack2.schedule3.negative4. campus5.plastic.单句语法填空1. After years of regular _(treat), he finally became healthy.2. I know studying is very important, but my parents put too much _(press) on me. 3. He studied the map, trying to _(memory) the way to Roses street.
3、4. The sign “” stands for _(add)5. Lets work harder and make greater _(contribute) to our country.【答案】1. treatment2. pressure3. memorize4. addition5. contributions.用适当的介词或副词填空1. He treated them _ lunch to show thanks to them.2. The medicine does more harm than good _ the long term.3. Im a little con
4、cerned _ her safety.4. Immigrants(移民) have contributed _ American culture in many ways.5. To prevent further pollution, we must draw public attention to the problem; _ addition, more strict laws should be passed to help reduce pollution.【答案】1. to2. in3.about/for4. to5.in.完成句子1. 我们产生的大量垃圾正在变成一个大问题。_
5、rubbish we produce is turning into a big problem.2. 尽管我们很担心,结果一切都顺利。Though we were worried, everything _ well.3. 当我们进入梦乡时,我们的大脑运转会慢下来一点。Our brains _ a bit when we sleep and dream.4. 我很遗憾地告知你们汤姆没有通过此次考试,现在他后悔没有听从你们的建议。I regret _ you Tom didnt pass the exam and he regrets not _ your advice.5. 把你课桌上所有废
6、纸都清理干净。Clear your desk _【答案】1. The amount of2. turned out3. slow down4. to tell/inform; following/taking5. of all the waste paper.用关系词填空1. Ill never forget the days _ we spent together on the farm.Ill never forget the days _ we stayed together on the farm.2. I went to the city _ I lived ten years ag
7、o.I went to the city_ I visited ten years ago.3. The reason _ he didnt come is not clear.The reason _ he gave us is reasonable.4. The way _ he spoke to me is annoying.The way _ he thought of to solve the problem proved to be wonderful.5. We will put off the picnic in the park until next week, _ the
8、weather may be better.Many countries are now setting up national parks, _ animals and plants can be protected.【答案】1. which/that; when2. where; which/that3. why; which/that4.that; which/that5. when; where.根据句意,完成句子(每空一词)1. 让我想想这个句子可以被使用的恰当情境。Let me think of the proper situation_this sentence can be u
9、sed.2. 我将永远不会忘记我们一起抗击新冠肺炎的那一段时间。I will never forget the period _ we fought against COVID19 together.3. 在这次面试中他被拒绝的原因之一是他的英语口语太差。One of the reasons _ he was refused in the interview was that his spoken English was terrible.4. 她的教学方法很受学生欢迎。The way _she teaches is very popular with the students.5我最感兴趣的
10、地方是少年宫。The place_ interested me most was the Childrens Palace.6拥有汽车的人数正在增加。The number of the people_ own cars is increasing.【答案】1. where2. when3. why4. that5. where6. who/that.阅读理解A主题语境节约食物(20202021浙江省嘉兴市高一上学期期末检测英语试题)When the food we order at a restaurant arrives, the first thing most of us want to
11、 do is enjoy it right away. But for every person who just wants to eat their meal, theres another who insists on taking at least five photos of their food to share on social media.While this may seem like a recent phenomenon, “foodtography(美食摄影)” has been around for longer than one would expect. Tak
12、e US photographer Irving Penn(19172009) for example. In 1947, Vogue(时尚) magazine published a series of food shots taken by Penn. Looking at the carefully placed salad or the series of cakes on stands, it would be easy to think Penns 73yearold photos were taken just last week.Penns efforts aside, it
13、seems that social media is behind the recent rise of foodtography. Today, if a social media star with thousands of followers posts just one deliciouslooking food picture and mentions where it was taken, it can lead to hundreds of new customers for the restaurant or cafe. One such star is Clerkenwell
14、 Boy, based in London, whose Instagram account is followed by over 100,000 people.Yet with popularity, the social media star tries to use his influence for good by encouraging people not to waste food. Research carried out earlier this year by UK supermarket chain Sainsburys, published in The Guardi
15、an found that 55 percent of the 18 to 34yearolds it surveyed were more likely to “try unusual recipes to create Instagramfriendly dishes” than others, leading to increased food waste. “I hate it like a huge pile of seven burgers photographed just for likes. Are they going to just throw that away now
16、?” Clerkenwell Boy told The Guardian.So while its fun to share photos of delicious dishes with your friends, just remember the most important thing: Dont forget to eat your meal afterwards.1. The author introduces the topic by _A. describing a funny scene B. showing two different practicesC. compari
17、ng two opposite opinions D. sharing an unforgettable experience2. According to the text, what is the main reason for the recent rise of foodtography?A. The efforts by Penn. B. The intention to show off.C. The influence of social media. D. The attraction of delicious food.3. What can be inferred from
18、 paragraph 4?A. Many people are used to ordering too much food in the restaurant.B. Posting food photos on social media just for likes may cause food waste.C. Popular stars should take responsibility for what they post on social media.D. Trying special recipes to create attractive dishes is preferre
19、d by most teenagers.4. The purpose of the writer is to _A. teach people how to take photos of delicious dishesB. introduce the situation “foodtography” and ask us to follow itC. tell us the situation “foodtography” and ask us not to waste foodD. tell us the situation “foodtography” and ask us to fol
20、low what social media stars do【答案及解析】这是一篇说明文。文章主要说明了如今由于社交媒体的应用,食物摄影开始兴起。文章介绍了“美食摄影”的历史和这一现象带来的不良影响。1. B推理判断题。根据第一段可知,作者通过展示当点的食物上桌时,大部分人的做法和少数一个人的做法来引入文章主题。2. C细节理解题。根据第三段中“Penns efforts aside, it seems that social media is behind the recent rise of foodtography.(抛开Penn的努力不谈,社交媒体似乎是最近美食摄影兴起的背后原因)”可
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392687.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
