2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT 1 FRIENDSHIP SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT FRIENDSHIP SECTION WORD版含答案 2020 英语 名师 学人 必修 课时 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 1Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1This was the first time that I had_attended (attend)such an important meeting alone.2Dont judge anything about the idea until you have understood it entirely (entire)3Many parents find it helpful_to_have(have) pets in the house for their children.4When he t
2、ravels with his friends, his mother is always concerned (concern) about his safety.5Im tired of watching television; lets go for a walk.6It took her a long time to recover from her heart operation.7The poor girl has gone through such a lot since her parents died.8Studies show that people are more li
3、kely to suffer from back problems if they sit before computer screens for long hours.9I am really very grateful_to you for your warning.10She said that he had_left(leave) for Shanghai the week before.阅读理解AIn choosing a friend, one should be very careful.A good friend can help you study.You can have
4、fun together and make each other happy.Sometimes you will meet fairweather friends.They will be with you as long as you have money or luck, but when you are down, they will run away.How do I know when I have found a good friend? I look for certain qualities (品质) of character, especially understandin
5、g, honesty and reliability (可靠)Above all else, I look for understanding in a friend.A good friend tries to understand how another person is feeling.He is not quick to judge.Instead, he tries to learn from others.He puts himself in the other persons place, and he tries to think of ways to be helpful.
6、He is also a good listener.At the same time, however, a good friend is honest.He does not look for faults (过错) in others.He notices their good points.In short, a friend will try to understand me and accept me.Another quality of a friend is reliability.I can always depend on (信赖) a good friend.If he
7、tells me he will meet me somewhere at a certain time, I can be sure that he will be there.If I need a favor, he will do his best to help me.If I am in trouble, he will not run away from me.There is a fourth quality that makes a friend special.A special friend is someone with whom we can have fun.We
8、should enjoy our lives, and we would enjoy our friendship.That is why I especially like friends who are fun to be with.A good friend likes the same things I like.We share experience (经验) and learn from each other.A good friend has a good sense of humor (幽默), too.He likes to laugh with me.That is how
9、 we share in the joy of being friends.And I know that he is looking for the same quality in me.When I meet someone who is reliable, honest, and understanding, I know Ive found a friend! 【解题导语】我们选择的朋友应该具备四种品质: 理解、诚实、可靠、幽默感。1Which of the following qualities the writer thinks is the most important in c
10、hoosing a friend? AUnderstanding.BHonesty.CReliability. DA sense of humor.解析:选A细节理解题。根据第二段第一句“Above all else, I look for understanding in a friend.”可知, 四种品质中理解最重要, above all意为“首先, 最重要的是”。2If you have fairweather friends,_ .Athey will give you all that they have when you need helpByou will be refused
11、 when you get into troubleCyou will become richDyou can be sure that you get real friends解析:选B细节理解题。根据第一段“Sometimes you will meet fairweather friends.They will be with you as long as you have money or luck, but when you are down, they will run away.”可知, 不能与你共患难的朋友在你遇到麻烦时会拒绝为你提供帮助。3Good friends need
12、to _.Aalways point out each others mistakesBbe helped with moneyCunderstand each others feelingsDhave money or luck解析:选C细节理解题。根据第二段第二句“A good friend tries to understand how another person is feeling.”可知, 好朋友应该互相理解。4This passage mainly discuss _.Athe qualities of a friendBwhere to choose friendsChow
13、to get along with friendsDthe importance of having a friend解析:选A主旨大意题。根据第一段最后一句和最后一段可知, 本文主要讲的是朋友所具备的四种品质。BWhen the telephone rings late at night, most women guess it must be one of only four or five people calling.A sister? Maybe.An emergency? Possibly.A mother? Probably not at that time of night.M
14、uch more probably it is a close female friend calling to tell you that she is heartbroken because she has split_up with her boyfriend again or perhaps simply that a good movie has just started on TV.At a time when families are spread far and wide and marriages often end in divorce, friendships are b
15、ecoming more and more important.Erika, a 32yearold lawyer, is strengthened by her tenyear friendship with her married friend Jane.“I was very sick one night, so I called Jane at about 300 am.to talk about it,” she says.“She was very supportive and even came over to take me to the doctors.”As America
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392829.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2023-2024部编版语文六年级下册要素课件1《北京的春节》.pptx
