2020版译林版高中英语选修六培优新方案练习:UNIT 4 HELPING PEOPLE AROUND THE WORLD 课时跟踪练(三) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版译林版高中英语选修六培优新方案练习:UNIT HELPING PEOPLE AROUND THE WORLD 课时跟踪练三 WORD版含解析 2020 版译林版 高中英语 选修 六培优新
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时跟踪练(三) Grammar & Writing.完成句子1如果昨天我们向他请教了这个问题,现在就知道怎么办了。If we had consulted him on the question, we should/would/could/might know what to do now.2要不是你的帮助,我不可能按时完成工作。But for your help, I would/could/might/should not have finished the work on time.3我的建议是派一些志愿者去那里帮助保护藏羚羊。My suggestion
2、 is that some volunteers (should) be sent there to help protect the Tibetan antelopes.4我很庆幸自己对学习怀有兴趣,不然我会疯掉的。Im lucky that Im interested in school work, otherwise I would/could/should/might go mad.5他说起来好像他亲眼见过似的。He speaks as if he had seen it with his own eyes.6妈妈命令这个孩子立刻把他的房间打扫干净。The mother ordered
3、 that the child (should) clean his room at once.阅读理解Like many new graduates, I left university full of hope for the future but with no real idea of what I wanted to do.My degree, with honors, in English literature had not really prepared me for anything practical.I knew I wanted to make a difference
4、 in the world somehow, but I had no idea how to do that.Thats when I learned about the Lighthouse Project.I started my journey as a Lighthouse Project volunteer by reading as much as I could about the experiences of previous volunteers.I knew it would be a lot of hard work, and that I would be away
5、from my family and friends for a very long time.In short, I did not take my decision to apply for the Lighthouse Project lightly.Neither did my family.Eventually, however, I won the support of my family, and I sent in all the paperwork needed for application.After countless interviews and presentati
6、ons, I managed to stand out among the candidates and survive the test alone.Several months later, I finally received a call asking me to report for duty.I would be going to a small village near Abuja, Nigeria.Where? What? Nigeria? I had no idea.But I was about to find out.After completing my trainin
7、g, I was sent to the village that was small and desperately in need of proper accommodation.Though the local villagers were poor, they offered their homes, hearts, and food as if I were their own family.I was asked to lead a small team of local people in building a new schoolhouse.For the next year
8、or so, I taught in that same schoolhouse.But I sometimes think I learned more from my students than they did from me.Sometime during that period, I realized that all those things that had seemed so strange or unusual to me no longer did, though I did not get anywhere with the local language, and I r
9、eturned to the United States a different man.The Lighthouse Project had changed my life forever.语篇解读:本文为记叙文。全文讲述了作者做志愿者的经历。刚毕业的那段时间,作者不知道自己该何去何从,后来在家人的支持下参加了志愿者服务活动,并从中收获了许多。1. According to Paragraph 2, it is most likely that the author .Adiscussed his decision with his familyBasked previous volunte
10、ers about voluntary workCattended special training to perform difficult tasksDfelt sad about having to leave his family and friends解析:选A推理判断题。由第二段中的“In short, I did not take my decision to apply for the Lighthouse Project lightly.Neither did my family.”可以知道,作者与家人商量了他的决定。2In his application for the v
11、olunteer job, the author .Aparticipated in many discussionsBwent through challenging survival testsCwrote quite a few papers on voluntary workDfaced strong competition from other candidates解析:选D推理判断题。由第三段中“After countless interviews and presentations, I managed to stand out among the candidates and
12、survive the test alone.”可以知道,想参加志愿者服务的人员竞争非常激烈,只有作者一人入选。3On arrival at the village, the author was .Aasked to lead a farming teamBsent to teach in a schoolhouseCreceived warmly by local villagersDarranged to live in a separate house解析:选C细节理解题。由第四段中“Though the local villagers were poor, they offered
13、their homes, hearts, and food as if I were their own family.”可以知道,作者受到了热情的接待。4What can we infer from the authors experiences in Nigeria?AHe found some difficulty adapting to the local culture.BHe had learned to communicate in the local language.CHe had overcome all his weaknesses before he left for
14、home.DHe was chosen as the most respectable teacher by his students.解析:选A推理判断题。由最后一段中“.all those things that had seemed so strange or unusual to me no longer did .”可以知道,作者在适应当地文化方面遇到了一些困难。.阅读七选五Volunteering can be a rewarding experience. However, a poorly executed (完成的) volunteer project can leave y
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393088.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
