2020-2021学年外研版英语选修8课时作业:MODULE 6 FUNCTION AND GRAMMAR WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语选修8课时作业:MODULE FUNCTION AND GRAMMAR WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版
- 资源描述:
-
1、.阅读理解Nothing could stop Dad. After he was put on disability for a bad back, he bought a small farm in the country, just enough to grow food for the family. He planted vegetables, fruit trees and even kept bees for honey.And every week he cleaned Old Man McColgins chicken house in exchange for manure
2、 (肥料). The smell really burned the inside of your nose. When we complained about the terrible smell, Dad said the stronger the manure, the healthier the crops, and he was right. For example, just one of his cantaloupes filled the entire house with its sweet smell, and the taste was even sweeter.As t
3、he vegetables started coming in, Dad threw himself into cooking. One day, armed with a basket of vegetables, he announced he was going to make stew (炖菜). Dad pulled out a pressure cooker and filled it up with cabbages, eggplants, potatoes, corns, onions and carrots. For about half an hour, the press
4、ure built and the vegetables cooked. Finally, Dad turned off the stove, the pot began to cool and the pressure relief valve sprayed out a cloud of steam. If we thought Dads pile of chicken manure was bad, this was 10 times worse. When Dad took off the lid, the smell nearly knocked us out.Dad carried
5、 the pot out and we opened doors and windows to air out the house. Just how bad was it? The neighbors came out of their houses to see if we had a gas leak!Determined, Dad filled our plates with steaming stew and passed them around. It didnt look that bad, and after the first wave had shut down my ab
6、ility to smell, it didnt offend the nose so much, either. I took a taste. It would never win a prize in a cooking competition, but it was surprisingly edible, and we drank up every last drop of soup!本文是一篇记叙文。没有什么能阻止父亲劳动他在乡下买了一个小农场,种植蔬菜水果,饲养蜜蜂,还每周打扫Old Man McColgin的鸡窝,收集肥料。1Why did Dad clean Old Man
7、McColgins chicken house regularly?ATo earn some money for the family.BTo collect manure for his crops.CTo get rid of the terrible smell.DTo set a good example to us.答案:B解析:细节理解题。由第二段中的“And every week he cleaned Old Man McColgins chicken house in exchange for manure (肥料)”可知,父亲每周打扫Old Man McColgin的鸡窝是
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393156.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
