2019高考英语一轮选练习题Unit4Bodylanguage含解析新人教版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 练习题 Unit4Bodylanguage 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、必修4Unit 4Body language李仕才一、阅读理解AFacing increasing pressure to raise students scores on standardized tests, schools are urging kids to work harder by offering them obvious encouragements. Happy Meals are at the low end of the scale. With the help of businesses, schools are also giving away cars, iPod
2、s, seats to basketball games, and in a growing number of cases cold, hard cash. The appeal of such programs is obvious, but the consequences of tying grades to goods are still uncertain. Its been a common tradition in middleclass families to reward top grades with cash as a way to teach that success
3、 in school leads to success in life. But for many disadvantaged minority children, the longterm benefits of getting an education are not so clear, according to experts. No one knows for sure how well cash and other bigticket rewards work in education in the long run. But there are plenty of concerns
4、 that this kind of practice could have negative effects on kids. Virginia Shiller, a clinical psychologist, says that its worth experimenting with cash encouragements but that tying them to success on a test is not a worthwhile goal. “Id rather see rewards based on effort and responsibility things t
5、hat will lead to success in life,” she says. Even if rewards dont lead to individual achievement on a test, they could have a meaningful effect in the school. Charles McVean, a businessman and philanthropist (慈善家), started a tutoring program which pays higherachieving students $10 an hour to tutor s
6、truggling classmates and divides them into teams. During the course of the year, students bond and compete. The team posting the highest math scores wins the top cash prize of $100. McVean calls the combination of peer (同龄人) tutoring, competition,and cash encouragements a recipe for “nothing less th
7、an magic” For its part, the Seminole County Public Schools system in Florida plans to continue its report card encouragement program through the rest of the school year. The local McDonalds restaurants help the poor district by paying the $1,600 cost of printing the report card. Regina Klaers, the d
8、istrict spokeswoman, says most parents dont seem bothered by the Happy Meals rewards. “There are many ways we try to urge students to do well, and sometimes its through the stomach, and sometimes its the probability of students winning a car,” she says. “One size doesnt fit all.” 【文章大意】本文是一篇议论文,主要论述
9、了物质奖励对学生的成绩是否有促进作用。【长难句分析】Its been a common tradition in middleclass families to reward top grades with cash as a way to teach that success in school leads to success in life.(第一段倒数第二句)分析:这是一个复合句。本句中It作形式主语,to reward top grades with cash.in life作真正的主语;that引导的宾语从句作teach的宾语。译文:给取得最高分的人现金奖励,作为教导他们在学校里的
10、成功可以通向生活中的成功的一种方式,这已经成为中产家庭中的惯例。1. According to the text, it is a common practice for schools to _.Aoffer free meals to students with high scoresBtie students grades to material rewardsCeducate students to form a business sense Dcooperate with business to improve teaching答案与解析:B考查推理判断。【关键句】With the
11、help of businesses, schools are also giving away cars, iPods, seats to basketball games, andin a growing number of casescold,hard cash.(第一段第三句)译文:在企业的帮助下,学校也在发放汽车、iPod和篮球赛的门票,发放现金的情况也在增加。根据关键句及下一句中的“tying grades to goods”可推断出,将学生的成绩与物质奖励联系起来已成了学校的一个惯例。故选B。2. According to the text, the longterm resul
12、ts of giving students cash as rewards in education are _.Anegative BoptimisticCuncertain Ddisappointing答案与解析:C考查细节理解。【关键句】No one knows for sure how well cash and other bigticket rewards work in education in the long run.(第二段第一句)译文:没有人能肯定从长远来看现金和其他昂贵奖品会对教育产生怎样的作用。根据关键句可知,给学生现金作为奖励在教育中产生的长远结果还不确定。A项意为
13、“消极的”;B项意为“乐观的”;C项意为“不确定的”;D项意为“令人失望的”。故选C。3The tutoring program run by Charles McVean _.Ahires some excellent teachers to teach the struggling studentsBhas a meaningful effect in inspiring students enthusiasm on studyCis a program combining tutoring, competition and future job offers Drewards the s
14、tudent with the highest scores with cash prize of $100答案与解析:B考查推理判断。【关键句】Even if rewards dont lead to individual achievement on a test, they could have a meaningful effect in the school.(第三段第一句)译文:即使奖励对个人考试成绩没有作用,但它们会对学校产生一种重要的影响。根据关键句及其后面列举的Charles McVean的辅导项目可推知,本段用Charles McVean的辅导项目来说明奖励对激发学生的学习
15、热情有重要影响。故选B。4We can learn that in Seminole County _.Athere are various ways to inspire students to study hardBmany parents are not satisfied with the Happy Meals rewardsCthe local McDonalds restaurants provide the rewards for poor students Dpeople are searching for a goodforall method to urge studen
16、ts to do well答案与解析:A考查细节理解。【关键句】There are many ways we try to urge students to do well, and sometimes its through the stomach, and sometimes its the probability of students winning a car.(最后一段倒数第二句)译文:我们尝试了许多方法来敦促学生努力学习,有时通过填饱他们的肚子,有时学生可能会赢得一辆汽车根据关键句可知,Seminole County有各种各样鼓励学生努力学习的方法。故选A。BIllegally
17、traded endangered species that escape, forming secondary populations, offer hope to their long-term survival, a study suggests. This first came to my attention when I read a news story about the seizure of an illegal shipment of 23 yellow crested cockatoos(小葵花凤头鹦鹉), said Luke Gibson, a college teach
18、er. He learned that the species was critically endangered, which surprised him.This encouraged Dr. Gibson and his colleague to investigate(调查)how a critically endangered species had become self-sustaining outside of its natural range. They discovered 49 cases of a globally threatened species becomin
19、g established as a separate population, which they hadnt thought of, including the yellow-crested cockatoo in their city.This is a species which is primarily threatened by wildlife trade, he told BBC News. Poachers(偷猎者)go out into the forest in its native range in eastern Indonesia and capture the b
20、ird and then ship them off, usually up to our city where there is a strong demand for pet birds. This is what has fueled the decline of this species in its native range. But its really interesting because that same cause also had another effect: some of the people who were keeping this species here
21、accidentally or intentionally released them.” As a result of enough of the birds set free, it allowed a new self-sustaining population to be established in this city.The government in of Dr. Gibsons city has made it illegal to capture the species, even though it is a non-native species. Because the
22、city is affluent and relatively well educated, the cases of people breaking the law are extremely rare, explained Dr Gibson, unlike in its native range in Indonesia, where capturing birds forms a major source of income.However, there can be downsides(缺点) to the newly established population of endang
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394255.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
