2019版译林牛津高考英语一轮选训习题--模块6U2及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 版译林 牛津 高考 英语 一轮 习题 模块 U2 答案
- 资源描述:
-
1、2019版译林牛津高考英语一轮选训习题-模块6U2及答案一、阅读理解。 When life takes you away from home,take technology to help guide and entertain you.Apps(程序)can help make your trip easier and more fun.Travel apps are very helpful to guide you on your trip.Some apps help you plan your trip and others help you travel. TripIt TripI
2、t is a helpful app to organize travel plans.Sign up for a free account at the TripIt website and download the app to have all of your travel plans handy in one place. TripIt will create a travel plan that will be shown in the TripIt app on your phone.No need to hunt down emails when it is time to tr
3、avel.Everything will be in one place,on the TripIt app. TripIt is free but a paid version is available that has more functions. Google Translate When traveling outside your home country,you may need some language help.Google Translate is an app that can help you understand a language other than your
4、 native tongue. The Google Translate app translates between 103 different languages.Copy text into the app to see a translation.You can also handwrite text onto the screen.Use your phones camera to see a translation of signs.Point the lens(镜头)at words to see the translation on the phones screen.The
5、app works even without an Internet connection. Google Translate is available for free. OpenTable OpenTable is a restaurant reservation app to help users discover and make reservations at restaurants.Search by location,cooking,reviews and prices. OpenTable includes 31,000 restaurants around the world
6、.Check the app to find information and make reservations within the app. OpenTable is available free for Android and iPhone and iPad.1.How does the app“TripIt”benefit the users?A.It provides jobs concerning travel.B.It helps them plan their trip.C.It helps them sort out emails about travel.D.It help
7、s them communicate better.2.What can users do to make full use of the app “ TripIt” ?A.Pay for a version of the app.B.Sign up for a free account.C.Update the app at least once a month.D.Upload a certain amount of relevant information.3.What should“Google Translate”users do first if they want to know
8、 a foreign shop sign?A.Read it to the phone.B.Use the Google search engine.C.Refer to an e-dictionary on the phone.D.See it through the phones camera.4.What can users do with the app“OpenTable”?A.Book food in advance.B.Deliver food to a place quickly.C.Buy raw materials to produce good dishes.D.Cook
9、 food according to the recipes the app provides.参考答案: 1.B; 2.A; 3.D; 4.A解析: 1.细节理解题。根据第一个小标题下的TripIt is a helpful app to organize travel plans可知,这个应用程序能够帮助用户制定旅行计划。2.细节理解题。根据第一个小标题下的a paid version is available that has more functions可知,付费的版本比免费的功能多。花钱之后,更能充分利用该应用程序软件。3.细节理解题。根据第二个小标题下的Use your phone
10、s camera to see a translation of signs.Point the lens(镜头)at words to see the translation on the phones screen可知,要想知道一个外国商店招牌的意思,首先要用手机上的照相机去看招牌。程序就会翻译成用户的本族语。4.细节理解题。根据第三个小标题下的Check the app to find information and make reservations within the app可知,该应用程序是用来预订用餐的。二、单项填空1.While experts _ delaying the
11、retirement age, some citizens doubt whether they can _ easily to thenew age of workforce.A. accomplish, adopt B. attain, allocate C. adore, adapt D. advocate, adjust【答案】D【解析】 accomplish 完成; adopt 采取, 收养; attain 获得; allocate 分配; adore 崇拜; adapt 使适应; advocate提倡;adjust 调整。句意:尽管专家提倡推迟退休年龄,有些人怀疑他们是否能适应新时
12、代的工作。2.Some high school teachers strongly _ the reform of the current education system to make students developin an allround way.A. advocate B. Establish C. dominate D. complain【答案】A【解析】句意:一些中学教师强烈主张对当今的教育体系进行改革,以使学生得到全面的发展。advocate“提倡,主张,拥护” ,符合句意。establish 建立;dominate 控制,支配;complain 抱怨。3.The exam
13、inations are around the corner. Some fans in our class are persuaded to _ playing football tofocus on their studies.A. neglected B. escaped C. quit D. denied【答案】C【解析】neglected 疏忽;忽略;escaped 溜走;逃脱;quit 放弃,离开,停止,摆脱;denied 否定,否认;句意:考试就在眼前,我们班的一些球迷被说服放弃踢足球,集中精力学习。quit (doing) sth.“停止/放弃(做)某事” 。4.To ensu
14、re that children from poor areas can receive fair education, the government has planned to _ moremoney to improve the miserable conditions of local schools.A. announce B. allocate C. advocate D. accumulate【答案】B【解析】announce 宣布;allocate 分配;advocate 提倡;accumulate 累积。句意:为了确保贫困地区的孩子能接受公平的教育,政府计划分配更多的资金来改
15、善当地学校的贫穷的教学条件,故选 B 项。5.A UN official said aid programs will be suspended until theres _ protection for relief convoys(车队).A. abrupt B. typical C. adequate D. considerate【答案】C【解析】abrupt 突然的;typical 典型的;adequate 足够的;considerate 体贴的。句意:一名联合国官员说将会暂停援助项目,直到援助车队能够得到充分的保护为止。6._ by adjustments to financial
16、systems and safety nets, some of those reforms fail to ensure that the poorare not harmed.A. Having not accompanied B. Not having been accompaniedC. Having not been accompanying D. Not having accompanied【答案】B【解析】句子主语 some of those reforms 和 accompany 之间是一种被动关系,accompany 这一动作在谓语动词之前发生,可知用现在分词完成式的被动式,
17、根据句意可知选 B。句意:其中的一些改革如果不伴随着金融制度和网络安全的调整,就不能确保穷人不受到伤害。7.The young nurse was very nervous when she _ in her first operation.A. resisted B. insisted C. accepted D. assisted【答案】D【解析】assist 协助,帮助。句意:当第一次辅助(assist)做手术时,那位年轻护士很紧张。8.We knew that there were no _ or easy solutions to overcome the problems that
18、 we faced.A. instant B. suitable C. free D. open【答案】A【解析】句意:我们知道对于面临的问题我们没有立竿见影的解决方法。根据句意用 instant。9.As he began his U. S. job hunt, Morales considered buying a car in order to be able to _ the best availablejob.A. go through B. go after C. . go away with D. go over【答案】B【解析】go after 追逐, 追求,符合语境。当他开始
19、在美国找工作时,莫拉莱斯考虑购买一辆汽车,以便能够追求最好的工作。10.His essay, having been polished up many times, was brief and _, and therefore won the first prize in thewriting competition.A. at this point B. off the point C. on the point D. to the point【答案】D【解析】to the point 切题的,中肯的。句意:他的文章,经多次修改后,简洁而又切题,因此在作文比赛中赢得了一等奖。11.Most
20、living creatures are capable of _ when compelled to do so.A. application B. adaptation C. approval D. appreciation【答案】D【解析】application 应用;adaptation 改编;approval 批准;appreciation 感激。句意:大多数生物都能在迫于压力的情况下适应新环境。12.In the questionnaire, the subjects are questioned whether they _ banning cars in the city ce
21、nter.A. agree B. comment C. advocate D. conduct【答案】C【解析】 句意: 在问卷调查中, 被试被询问是否提倡在市中心禁止车辆行驶这一主张。 agree 同意; comment评论;advocate 提倡,主张;conduct 执行,实施。advocate doing sth 提倡做某事,故选 C。13.She _ school as soon as she had taken her GCSEs.A. went to B. left for C. quit D. gave in【答案】 C【解析】quit school 辍学。句意:她一拿到普通中
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021九年级语文上册 第六单元 课外古诗词诵读(二)习题课件 新人教版.pptx
