2019版高考总复习 英语(浙江专用)习题:选修7 4 UNIT4知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高考总复习 英语浙江专用习题:选修7 UNIT4知能演练轻松闯关 WORD版含答案 2019 高考 复习 英语 浙江 专用 习题 选修 UNIT4 知能 演练 轻松 闯关 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、 阅读理解AMany years ago, when we were a young couple with two small children, aged 2 and 4, we were practically impecuniousMy inlaws lived from hand to mouth, so we didnt expect any help from them. My parents lived a great distance away, and I was too ashamed to let them know about our situation.My hus
2、band was trying to earn a living with an old pickup truck, carrying groceries for local shopkeepers, but it was constantly breaking down. It took almost all the money we had to have it fixed. The truck was also the only means of transportation for us.We lived in the countryside, and we always used t
3、he back door because the driveway led to it. One winter evening, I stepped outside to take a bag of trash to the barrel and almost tripped over something. It was nearly dark, and I had to bend down to see what it was. I could hardly believe my eyes. There sat a large basket loaded with food.It was h
4、eavy, so I called my husband to carry it into the house. Once inside, we discovered two loaves of bread, some butter, several cans of vegetables, a can of orange sauce, and a large turkey. There was so much that I couldnt remember it all, but it was everything we needed to fix a wonderful dinnerever
5、ything except potatoes.A little while later I remembered that I hadnt taken the trash to the barrel. By now it was dark, so I had to turn on the yard lightand thats when I spotted a small bag of potatoes sitting on the porch.That dinner was the best I could remember.We werent able to thank our donat
6、ors, though, because we never found out who had been so generous in helping a struggling young family. Whoever it was, we are forever grateful.【解题导语】本文是一篇记叙文。“我”和丈夫有两个孩子,很多年前,我们生活贫困,但羞于将处境告诉父母。丈夫用一辆旧卡车送货谋生。一天晚上,“我”在家门口发现一篮子丰盛的食物,那一餐令“我”终生难忘。“我”将永远感谢那位送食物给“我”家的人。1Which of the following can replace th
7、e underlined word “impecunious” in Paragraph 1?AGenerous.BHarmonious.CPenniless. DStubborn.C解析:词义猜测题。根据第一段可知,“我”们是有着两个孩子的年轻夫妻,“我”们的日子过得相当贫穷。据此可以判断,画线词义为“贫穷的”,故C项正确。2How did the authors husband support the family?ABy starting a garage.BBy selling food door to door.CBy delivering goods.DBy working as
8、a shop assistant.C解析:细节理解题。根据第二段第一句的“My husband was trying to earn a living.carrying groceries for local shopkeepers”可知,“我”的丈夫用一辆旧卡车为当地的店主送货谋生,故C项正确。3How did the author feel when she saw the basket?AShe was annoyed.BShe was astonished.CShe was terrified. DShe felt a sense of relief.B解析:细节理解题。根据第三段最后
9、两句可知,看到一篮子的食物,“我”几乎不能相信自己的眼睛;据此可以判断,作者很惊讶,故B项正确。4What may be the best title for the text?AA Helping Hand in TimeBA Struggling Young CoupleCA Tale of PotatoesDA Reward from a StrangerA解析:标题归纳题。通读全文可知,本文主要讲述了“我”和丈夫有两个孩子,生活贫困,但羞于将处境告诉父母。丈夫用一辆旧卡车送货谋生。一天晚上,“我”在家门口发现一篮子丰盛的食物,那一餐令“我”终生难忘。“我”将永远感谢那位送食物给“我”家
10、的人。据此可以判断,A项最能概括文意,体现文章主旨,故A项正确。B(2018湖南师大附中高三月考)First opened to the public in 1976, the California State Railroad Museum is one of Sacramentos largest and most popular visitor destinations.Over 500,000 people visit the museum every year, with guests traveling from throughout the world to experience
11、 this worldfamous place.The museum consists of six original buildings.The main exhibit building, the Railroad History Museum, totals 100,000 square feet.Completed at a cost of US. $16.1 million, it opened in May 1981.Hours:The museum is open daily(except on Thanksgiving, Christmas and New Years Day)
12、 from 10 am. to 5 pm. From May 28 to September 3, the museum will be open until eight oclock in the evening.Admission: US. $10 for adults, US. $5 for youths aged six to seventeen; Children aged five and under are free; Cash, personal checks, travelers checks and credit cards are accepted for payment
13、.Location:The California State Railroad Museum is located at the corner of Second and “I” street in Old Sacramento.Parking:A limited number of spaces are available for parking on the streets near the museum.However, these spaces are not suitable for guests visiting longer than 90 minutes.Allday park
14、ing is available in the large public garage at the “I” Street entrance to Old Sacramento, for a small fee.Food Service:Many restaurants are located near the museum.These range from reasonably priced, familyfriendly places to some of the finest dining restaurants in the city.Accessibility:The museum
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-398262.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
