分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 5 A LESSON IN A LAB SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:398729
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:88KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE LESSON IN LAB SECTION WORD版含答案 2020 英语 名师 导学外研 必修 精练 MODULE WORD 答案
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 5Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1The scientists made the conclusion (conclude) that water once existed on Mars according to those pictures.2I will never forget their reaction (react) when they got the unexpected gifts.3Some teaching equipment (equip), together with 300 bo

    2、oks, has been sent to that school.4Although astonished (astonish) at what he heard, Peter didnt say anything.5The mixture (mix) tasted terrible and the boy couldnt help making a face.6Our motherland launched another satellite last week, and all of us were proud of it.7He was as busy as a bee trying

    3、to put the house in order.8To find (find) out more information about the key university, you can visit its website.9There have been many improvements in the area of language teachings since the 1990s.10Walls and drains have been built to keep sand and water out of the greenhouse.阅读理解AA Vietnamese ma

    4、n hopes to raise the quality of education in his country by building “parent libraries” in rural schools.Nguyen Quang Thach provides libraries to the schools so books are more available in farming communities.He works with publishers in Hanoi to get the books at reduced rates for teachers and their

    5、students.Mr.Thach says most schools have enough textbooks.But he says many poor families have few books at home and do not visit school libraries.He learned this by talking with farmers, workers and students.More than 90 percent of Vietnams population can read and write.But academic performance in t

    6、he schools remains low compared to other Southeast Asian nations.Corruption is a big part of the problem.Vietnamese media often have stories about teachers giving high grades in exchange for money.Some experts criticize teaching methods that depend heavily on dictation.They say asking students to re

    7、peat everything a teacher says to the class harms their ability to think for themselves.Nguyen Quang Thach says he wants people to invest money in books for a better future.To date, almost 1,000 parent libraries have been built in Thai Binh Province, Hundreds of books are in each one.Several other p

    8、rovinces have copied this model.For each school, Mr.Thach helps build libraries for up to four classes.Other people then follow his example.Parents of school children pay three dollars each for the first year and one dollar in other years.The head of the An Duc Secondary School, Pham Duc Duong, told

    9、 reporter Marianne Brown that Mr.Thachs work has improved the quality of education.“He says students have been doing better in competitions, especially in social science.”Duong Le Nga heads the school youth group.She says that after the libraries were built, students started asking teachers more que

    10、stions.The students also set up debating teams.She thinks Mr.Thachs example helps students think more creatively“outside the box.”The deputy head of the school, Uong Minh Thanh, says many students there will work in factories.But after seeing the influence of the new libraries, he hopes the children

    11、 will set high goals for themselves.【解题导语】本文是一篇记叙文,越南的教育系统存在很多漏洞,导致学生成绩很低,一个越南男子希望通过建立父母图书馆来提高农村学校的教学质量,在图书馆建成以后,学生们比以前能创造性地思考了。1We can learn from the passage that Vietnamese teachers _.Alack creative teaching methodsBdont have a high salary to support familyCmake money by forcing students to attend

    12、 classesDdont have enough books to read解析:选A细节理解题。根据第四段中的“Some experts criticize teaching methods that depend heavily on dictation.”可知,一些专家批评越南老师依赖听写的教学方法,由此可知越南老师的教学方法缺乏创造性,故A项正确。2How is the library project carried out?AEvery school will be provided with four libraries.BMr.Thach and parents cofund

    13、for the libraries.CParents pay three dollars every year.DParents should pay four dollars in all.解析:选B细节理解题。根据第六段“For each school, Mr.Thach helps build libraries for up to four classes.Other people then follow his example.Parents of school children pay three dollars each for the first year and one do

    14、llar in other years.”可知,Thach帮学校建立图书馆后,其他人也以他为榜样,家长也交钱,他们共同资助图书馆,故B项正确。3In Duong Le Ngas opinion, students _.Ahave been doing better in compositionsBneed to have a box when thinkingCare more creative in thinking than beforeDshould set high goals for themselves解析:选C细节理解题。根据倒数第二段中的“She thinks Mr.Thach

    15、s example helps students think more creativelyoutside the box.”可知,Duong Le Nga认为这些图书馆让学生们比以前能创造性地思考了,故C项正确。4Whats the main idea of the passage?APeople think highly of Nguyen Quang Thachs“ parent libraries”project.BVietnamese teachers corruption is ruining the future of children.CSchools in Vietnam a

    16、re in great need of libraries.DA Vietnamese helps the quality of education by a book revolution.解析:选D主旨大意题。根据文章内容,特别是第一段中的“A Vietnamese man hopes to raise the quality of education in his country by building parent libraries in rural schools.”可知,本文主要讲述了一个越南人希望通过建立父母图书馆来提高农村学校的教学质量,故D项正确。BI started ou

    17、t in life with few advantages.I did not graduate from high school.I worked at menial(不体面的)jobs.I had limited education, limited skills and a limited future.And then I began asking,“Why are some people more successful than others?” This question changed my life.Over the years, I have read thousands o

    18、f books and articles on the subjects of success and achievement (成就)It seems that the reasons for these accomplishments have been discussed and written about for more than two thousand years, in every possible way.One quality that most philosophers, teachers and experts agree on is the importance of

    19、 selfdiscipline (自律)As Al Tomsik summarized it years ago,“Success is tons of discipline.”Some years ago, I attended a conference in Washington.It was the lunch break and I was eating at a nearby food fair.The area was crowded and I sat down at the last open table by myself, even though it was a tabl

    20、e for four.A few minutes later, an older gentleman and a younger woman who was his assistant came along carrying trays of food, obviously looking for a place to sit.With plenty of room at my table, I immediately arose and invited the older gentleman to join me.He was hesitant, but I insisted.Finally

    21、, thanking me as he sat down, we began to chat over lunch.It turned out that his name was Kop Kopmeyer.As it happened, I immediately knew who he was.He was a legend in the field of success and achievement.Kop Kopmeyer had written four large books, each of which contained 250 success principles that

    22、he had obtained from more than fifty years of research and study.I had read all four books from cover to cover, more than once.After we had chatted for a while, I asked him the question that many people in this situation would ask,“Of all the one thousand success principles that you have discovered,

    23、 which do you think is the most important?”He smiled at me with a twinkle in his eye, as if he had been asked this question many times, and replied, without hesitating,“The most important success principle of all was stated by Thomas Huxley many years ago.He said,Do what you should do, when you shou

    24、ld do it, whether you feel like it or not.”He went on to say,“There are 999 other success principles that I have found in my reading and experience, but without selfdiscipline, none of them work.”【解题导语】这是一篇夹叙夹议的文章。文章作者通过自己的亲身经历说明了自律的力量。5Why did the writer ask the question in Paragraph 2?ABecause he

    25、wasnt satisfied with himself.BBecause he was a person of selfdiscipline.CBecause he dislike those successful people.DBecause he wanted to share his idea on success.解析:选A细节理解题。答案定位在第一段“I started out in life with few advantages.I did not graduate from high school.I worked at menial(不体面的)jobs.I had lim

    26、ited education, limited skills and a limited future.”可知在第二段,作者问这个问题是因为他对自己不满意,故选A。6What made the writer invite the older gentleman to join him?AHis great kindness.BThen gentlemans fame.CHis eagerness for success.DThe gentlemans good manners.解析:选A推理判断题。答案定位在第四段“With plenty of room at my table, I imme

    27、diately arose and invited the older gentleman to join me.He was hesitant, but I insisted.”(由于我的桌子上有足够的空间,我立刻起身邀请那位年长的先生加入我的行列。他犹豫了,但我坚持。)由此推断出是作者的善良使他邀请这位老绅士加入他的行列,故选A。7What are the four large books about?APersonal changes.BThe secret of success.CSayings of wisdom.DThe gentlemans legend.解析:选B细节理解题。答

    28、案定位在倒数第四段“Kop Kopmeyer had written four large books, each of which contained 250 success principles that he had obtained from more than fifty years of research and study.”可知这四本书是关于成功的秘密的,故选B。8Whats the best title for the text?AThe Magic of ReadingBAn Unexpected ConversationCA Question that Changed M

    29、y LifeDThe Power of Selfdiscipline解析:选D标题归纳题。最后一段“He went on to say,There are 999 other success principles that I have found in my reading and experience, but without selfdiscipline, none of them work.”是全文的主题句,结合全文内容,可知这篇文章主要讲了自律的力量,故选D。.语法填空Dear professor Gary,Im 1._ (terrible) sorry for using the

    30、mobile phone in your lecture last week.I admit 2._ (make) a mistake and I deserve any 3._ (punish) for being such a rude student.But I didnt use the mobile phone 4._ design.I was trying to find a parttime job and that day, a company emailed me a job offer and I 5._ (require) to present my further in

    31、formation without any delay.As 6._ result, I had to try 7._ (send) them a text message in class.I promise it will never happen 8._ me again.But I do need my phone with 9._ I could communicate with others.I would be grateful 10._ you could give it to me this time.Thank you. Tom【解题导语】本文是一封道歉信。讲述了作者因为在

    32、上课时使用手机而向Gary教授道歉的事情。1解析:考查副词。修饰形容词sorry,应用副词形式。句意:上周在你的课上使用手机,我非常抱歉。故填terribly。答案:terribly2解析:考查固定句式。短语admit doing sth.admit having done sth. 承认(做过)某事。句意:我承认我犯错了。故填making /having made。答案:making /having made3解析:考查名词。形容词any后用名词形式。句意:作为一个无礼的学生,我理应受到任何惩罚。故填punishment。答案:punishment4解析:考查介词。短语by design“有

    33、意地”。句意:但我不是有意使用手机。故填by。答案:by5解析:考查动词的语态。主语I与动词require为被动关系,故用被动语态。句意:要求我立即提供我的进一步信息。故填was required。答案:was required6解析:考查冠词。短语as a result“结果”。句意:结果,我不得不尝试着在课堂上给他们发短信。故填a。答案:a7解析:考查非谓语动词。短语try doing sth. “尝试做某事”。句意:结果,我不得不尝试着在课堂上给他们发短信。故填sending。答案:sending8解析:考查介词。短语sth. happen(s) to sb. “某人发生某事”。句意:我

    34、保证再也不会发生这种事了。故填to。答案:to9解析:考查定语从句。句中先行词为my phone,在定语从句中作介词with的宾语,故用关系代词which。句意:但我真的需要手机与其他人沟通。故填which。答案:which10解析:考查连词。根据句意可知,这里用if引导条件状语从句。句意:如果你这次能给我的话,我将不胜感激。故用if。答案:if.书面表达化学课上学习了关于溶解的知识后,请你根据下表做一个化学实验,比较橘子汁和食用油在水中的溶解情况,然后用英语写一份实验报告,给出结论。词数:100左右。实验目的观察橘子汁和食用油这两种物质是否溶解于水。实验器材试管;小勺(spoon)实验方法(

    35、1)将水分别注入两个试管中,并确保水位相等。(2)把两种物质同时分别放在装有水的两个试管里。(3)待5分钟后观察反应。实验结果橘子汁溶解了,食用油没有任何反应。_One possible version:Aim:To find out whether oil and orange juice dissolve in water.Apparatus:Test tubes;spoons.Method:Pour water into two test tubes.Make sure the water level is equal in either tube. Put a spoonful of

    36、orange juice into one tube,and a spoonful of oil into the other. Put them into the tubes at the same time;leave the tubes for 5 minutes.Result:Five minutes later,the orange juice has dissolved,however,the oil remains on the surface.Conclusion:Orange juice dissolves in water quickly while oil is hard to dissolve in water.高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 5 A LESSON IN A LAB SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-398729.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1