2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 5 A LESSON IN A LAB SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE LESSON IN LAB SECTION WORD版含答案 2020 英语 名师 导学外研 必修 精练 MODULE WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 5Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1The scientists made the conclusion (conclude) that water once existed on Mars according to those pictures.2I will never forget their reaction (react) when they got the unexpected gifts.3Some teaching equipment (equip), together with 300 bo
2、oks, has been sent to that school.4Although astonished (astonish) at what he heard, Peter didnt say anything.5The mixture (mix) tasted terrible and the boy couldnt help making a face.6Our motherland launched another satellite last week, and all of us were proud of it.7He was as busy as a bee trying
3、to put the house in order.8To find (find) out more information about the key university, you can visit its website.9There have been many improvements in the area of language teachings since the 1990s.10Walls and drains have been built to keep sand and water out of the greenhouse.阅读理解AA Vietnamese ma
4、n hopes to raise the quality of education in his country by building “parent libraries” in rural schools.Nguyen Quang Thach provides libraries to the schools so books are more available in farming communities.He works with publishers in Hanoi to get the books at reduced rates for teachers and their
5、students.Mr.Thach says most schools have enough textbooks.But he says many poor families have few books at home and do not visit school libraries.He learned this by talking with farmers, workers and students.More than 90 percent of Vietnams population can read and write.But academic performance in t
6、he schools remains low compared to other Southeast Asian nations.Corruption is a big part of the problem.Vietnamese media often have stories about teachers giving high grades in exchange for money.Some experts criticize teaching methods that depend heavily on dictation.They say asking students to re
7、peat everything a teacher says to the class harms their ability to think for themselves.Nguyen Quang Thach says he wants people to invest money in books for a better future.To date, almost 1,000 parent libraries have been built in Thai Binh Province, Hundreds of books are in each one.Several other p
8、rovinces have copied this model.For each school, Mr.Thach helps build libraries for up to four classes.Other people then follow his example.Parents of school children pay three dollars each for the first year and one dollar in other years.The head of the An Duc Secondary School, Pham Duc Duong, told
9、 reporter Marianne Brown that Mr.Thachs work has improved the quality of education.“He says students have been doing better in competitions, especially in social science.”Duong Le Nga heads the school youth group.She says that after the libraries were built, students started asking teachers more que
10、stions.The students also set up debating teams.She thinks Mr.Thachs example helps students think more creatively“outside the box.”The deputy head of the school, Uong Minh Thanh, says many students there will work in factories.But after seeing the influence of the new libraries, he hopes the children
11、 will set high goals for themselves.【解题导语】本文是一篇记叙文,越南的教育系统存在很多漏洞,导致学生成绩很低,一个越南男子希望通过建立父母图书馆来提高农村学校的教学质量,在图书馆建成以后,学生们比以前能创造性地思考了。1We can learn from the passage that Vietnamese teachers _.Alack creative teaching methodsBdont have a high salary to support familyCmake money by forcing students to attend
12、 classesDdont have enough books to read解析:选A细节理解题。根据第四段中的“Some experts criticize teaching methods that depend heavily on dictation.”可知,一些专家批评越南老师依赖听写的教学方法,由此可知越南老师的教学方法缺乏创造性,故A项正确。2How is the library project carried out?AEvery school will be provided with four libraries.BMr.Thach and parents cofund
13、for the libraries.CParents pay three dollars every year.DParents should pay four dollars in all.解析:选B细节理解题。根据第六段“For each school, Mr.Thach helps build libraries for up to four classes.Other people then follow his example.Parents of school children pay three dollars each for the first year and one do
14、llar in other years.”可知,Thach帮学校建立图书馆后,其他人也以他为榜样,家长也交钱,他们共同资助图书馆,故B项正确。3In Duong Le Ngas opinion, students _.Ahave been doing better in compositionsBneed to have a box when thinkingCare more creative in thinking than beforeDshould set high goals for themselves解析:选C细节理解题。根据倒数第二段中的“She thinks Mr.Thach
15、s example helps students think more creativelyoutside the box.”可知,Duong Le Nga认为这些图书馆让学生们比以前能创造性地思考了,故C项正确。4Whats the main idea of the passage?APeople think highly of Nguyen Quang Thachs“ parent libraries”project.BVietnamese teachers corruption is ruining the future of children.CSchools in Vietnam a
16、re in great need of libraries.DA Vietnamese helps the quality of education by a book revolution.解析:选D主旨大意题。根据文章内容,特别是第一段中的“A Vietnamese man hopes to raise the quality of education in his country by building parent libraries in rural schools.”可知,本文主要讲述了一个越南人希望通过建立父母图书馆来提高农村学校的教学质量,故D项正确。BI started ou
17、t in life with few advantages.I did not graduate from high school.I worked at menial(不体面的)jobs.I had limited education, limited skills and a limited future.And then I began asking,“Why are some people more successful than others?” This question changed my life.Over the years, I have read thousands o
18、f books and articles on the subjects of success and achievement (成就)It seems that the reasons for these accomplishments have been discussed and written about for more than two thousand years, in every possible way.One quality that most philosophers, teachers and experts agree on is the importance of
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-398729.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
【原创课件】语文:1.3《大堰河》课件(新人教版必修1).ppt
