2019版高考英语大一轮优选(备、考、练)全国通用版单元检测卷35 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高考英语大一轮优选备、考、练全国通用版单元检测卷35 WORD版含答案 2019 高考 英语 一轮 优选 全国 通用版 单元 检测 35 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、.阅读理解ATheres a secret spot in Ireland. And the locals dont want you to know it exists.I found it by chance. The Irish are worldfamous for being a friendly nation and yet you hesitate as you climb to the top of a hill and see a fisherman storing his tools, the dog goodnaturedly circling his feet. The
2、 camera comes out. The scene is so in line with the postcard Ireland you remember seeing pinned to the wall. Walking closer you drop the camera until youre close enough to simply watch and listen. The water gently touches his boat. His tools hit the dock(码头), making ringing noises.The dog has discov
3、ered you sitting so quietly on the hill and although hes been playing in the water he knows no sense of politeness and runs toward youonly a slight delay in his step as his owner shouts out a command. It slows his progress toward you, but only slightly. That dog is about to give you the wettest and
4、hairiest hug youve had in weeks.The dog has opened the door to conversation now and as the dog leads you to the fisherman you glance toward the sound of an approaching car, his wife, here to pick him up and transport his catch back into town. The immediate polite conversations unfoldIm an obvious Am
5、erican and dont deny it, theyre curious as to why such a healthy and pretty young lady such as myself is wandering the cold hills in such a remote area of Ireland. “Single are ya? Well why in the world are ya traveling by yerself, youll never meet a man that way?” demands the wife. Shes a tough cust
6、omer and cant understand my answer “because I enjoy it,” evidenced by her longsuffering sigh and a muttering(喃喃自语) about “young people”Theres a secret spot in Ireland, and Im not going to tell you where it is. Im not going to tell where it is because I know therere other Irish towns out there just l
7、ike itall laced with joy of simplicity.语篇导读本文为记叙文。作者以第一人称的视角记叙了她在爱尔兰旅游的经历和感悟,这是一篇带有散文特点的作品。1What is the writers identity?AA detective. BA traveler. CA journalist. DA fisherman.解析 B推理判断题。根据文中作者记叙的内容和她的感受以及联系渔夫妻子的问话Well why in the world are ya traveling by yerself.可知,作者是一名游客,而且被爱尔兰宁静而且质朴的美所吸引,故选B项。2Wh
8、ich word best describes the wifes reaction to the author?ARudeness.BCuriosity. CEnvy. DWorry.解析 B细节理解题。根据第四段中.theyre curious as to why such a healthy and pretty young lady such as myself is wandering the cold hills.以及之后渔夫的妻子问作者的问题,都说明渔夫的妻子很好奇作者为什么会在这里闲逛,故选B项。3How does the writer feel about Ireland?A
9、Full of secrets. BNot developed.CA place with simple joy.DA place with beautiful scenery.解析 C细节理解题。最后一段第一句呼应了开头,接着作者写到.I know therere other Irish towns out there just like itall laced with joy of simplicity(我知道还有其他爱尔兰小镇,就像它一样都交织着简单的乐趣),可知作者享受这个小镇的简单生活带来的快乐,故选C项。B(2018重庆南开中学高三模拟)Welcome to The Metrop
10、olitan Museum of ArtThe Met, which is short for The Metropolitan Museum of Art, presents over 5,000 years of art from around the world for everyone to experience and enjoy. Millions of people take part in The Met experience online or offline.Since it was founded in 1870, The Met has always tried to
11、be more than a storeroom of rare and beautiful objects. Every day, art comes alive in the Museums galleries and through its exhibitions and events, revealing(显示) both new ideas and unexpected connections across time and across cultures.Notes: .How can I obtain permission to film or photograph at The
12、 Metropolitan Museum of Art?Please email a detailed request to communicationsmetmuseum.org.How can I obtain suitable images to reproduce in a magazine, newspaper, or website?To view and request press images for the Museums current and upcoming exhibitions and news stories about the Met, please sign
13、in or register for a press account in the Press Images section of the online Press Room.All other image requests should be directed to Art Resource through its website(http:/), by telephone at 2125058700, or email at requests. You may also submit your request using the Image Request Form available o
14、n the Mets website.If you have any other questions, please contact the Museums Digital Department:Digital DepartmentThe Metropolitan Museum of Art 1 000 Fifth AvenueNew York, New York 100280198Telephone: 2126502550Email: privacypolicymetmuseum.orp语篇导读本文为应用文,主要介绍了大都会艺术博物馆及其详细信息的获取途径和相关问题的解决途径。4What t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399199.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
