2019英语新一线同步北师大必修四精练:UNIT 11课时跟踪练(三) LESSON 2 .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019英语新一线同步北师大必修四精练:UNIT 11课时跟踪练三 LESSON 2019 英语 一线 同步 北师大 必修 精练 UNIT 11 课时 跟踪
- 资源描述:
-
1、Unit 11课时跟踪练(三) Lesson 2 & Lesson 3 Pre-reading.阅读理解AThe appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects. Consumers may be convinced to buy a product of poor quality or high price because of an advertisement. For example, some advertisers have appealed to peoples
2、desire for better fuel economy for their cars by advertising automotive products that improve gasoline mileage. Some of the products work. Others are worthless and a waste of consumers money.Sometimes advertising is intentionally misleading. A few years ago, a brand of bread was offered to dieters w
3、ith the message that there were fewer calories in every slice. It turned out that the bread was not dietetic, but just regular bread. There were fewer calories because it was sliced very thin, but there was the same number of calories in every loaf.On the positive side, emotional appeals may respond
4、 to a consumers real concerns. Consider fire insurance. Fire insurance may be sold by appealing to fear of loss. But fear of loss is the real reason for fire insurance. The security of knowing that property is protected by insurance makes the purchase of fire insurance a worthwhile investment for mo
5、st people. If consumers consider the quality of the insurance plans as well as the message in the ads, they will benefit from the advertising.Each consumer must evaluate her or his own situation. Are the benefits of the product important enough to justify buying it? Advertising is intended to appeal
6、 to consumers. But it does not force them to buy the product. Consumers still control the final buying decision.语篇解读:广告的吸引力有积极影响也有消极影响,但买不买商品最终决定权在消费者手中。1Advertising can persuade the consumer to buy worthless products by _.Astressing their high qualityBconvincing him of their low priceCmaintaining a
7、 balance between quality and priceDappealing to his buying motives解析:选D推理判断题。从第一段看出,广告能说服人购买没有价值的产品就是因为它能投其所好,抓住消费者的购买心理。故选D。2The reason why the bread advertisement is misleading is that _.Athin slices of bread could contain more caloriesBthe loaf was cut into regular slicesCthe bread was not genuin
8、e breadDthe total number of calories in the loaf remained the same解析:选D细节理解题。文章第二段举了一个消费者被误导的例子。由本段最后一句可知,面包广告的误导性在于整条面包的热量总数并未减少。3It can be inferred from the text that a smart consumer should _.Athink carefully about the benefits described in the advertisementsBguard against the deceiving nature of
9、 advertisementsCbe familiar with various advertising strategiesDavoid buying products that have strong emotional appeal解析:选A推理判断题。广告的目的是吸引消费者,但不能强迫消费者购买,最终的选择权还是在消费者手里。故选A。4The text is mainly about _.Ahow to make a wise buying decisionBways to protect the interests of the consumerCthe positive and n
10、egative aspects of advertisingDthe function of advertisements in promoting sales解析:选C主旨大意题。文章的主旨就在开头处“The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects.”故选C。BLondon The Edinburgh Festival, the biggest arts festival of its kind in the world, got under way in the
11、Scotland capital on Sunday with a concert that included Hector Berliozs “To Deum”, under the direction of Christoph von Dohnanyi.The festival, which runs until August 31 this year, includes as its high points Peter Steins staging of Wagners “Parsifal”, with Claudio Abbado directing the Gustav Mahler
12、 youth orchestra (管弦乐队). The concert programme includes American pianist Richard Goode,bass baritone Thomas Quash off and violinist Christian Tetzlaff. New to the programmes this year will be 25 late evening classical music concerts.Earlier this month, the Edinburgh Fringe Festival, the largest show
13、case in the world for performance art, officially got under way with theatre, dance, poetry and music presentations (演出)Many of the fringe artists, who can enter the fringe festival upon payment of a small fee, were inspired this year by the events of September 11.Thousands of people flock to Edinbu
14、rgh from around the world during the festival, which is over 50 years old. It aims to promote (促进) and encourage arts and to reflect international culture. It comprises (consists of) various dance, music, opera, and theatre presentations taking place across the city during the threeweek run.语篇解读:本文为
15、来自London的报道。报道了The Edinburgh Festival在the Scotland capital开幕,并介绍了本次节日的盛况、目的和意义。5When did the Edinburgh Festival begin?AAugust 10.BAugust 15.CAugust 31. DSeptember 11.解析:选A推理判断题。从第二段第一句“The festival, which runs until August 31 this year”及文章最后 一句“during the threeweek run”可推知此题答案为A。6What did the Edinbu
16、rgh Festival never have before?AYouth orchestras performances.BPoetry and music presentations.CLate evening classical music concerts.DAmerican pianists and violinists.解析:选C细节理解题。从第二段最后一句“New to the programmers this year will be 25 late evening classical music concerts.”可知此题答案为C。7The Edinburgh Festiv
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399959.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
