2019译林牛津高考英语一轮导学案:M6U1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 牛津 高考 英语 一轮 导学案 M6U1
- 资源描述:
-
1、2019译林牛津高考英语一轮导学案:M6U1一、阅读理解。Here are our suggestions for keeping busy this week. Dive in!Take to the waves in SouthamptonAlways fancied trying your hand at sailing? Nows your chance. The Southampton Boat Show has plenty of opportunities for visitors to get out on the water to experience boat sailin
2、g, power boating or taking a ride on a RIB all for free.Discover an island on the ThamesTo celebrate Totally Thames, a month-long festival is held at various locations across London. Weve discovered 21 of the rivers most fascinating islands all of them with interesting stories to tell. Make the most
3、 of it with our map here.Catch great films in BristolOver six days, Encounters Film Festival screens up to 400 films from over 60 different countries. The Bristol festival provides a platform for international filmmakers, and offers a gateway to the likes of the BAFTAs, Oscars and European Film Awar
4、ds. See here for full details.Get scientific in LondonExperience the latest, best and most challenging science covering all areas of our lives and universe at New Scientist Live at ExCel London. New Scientist Live is a four-day festival full of ideas and discoveries from the team behind the worlds m
5、ost popular science weekly magazine, featuring four zones Brain & Body, Technology, Earth and Universe as well as talks from experts and over 200 exhibitors.1. Which is the most suitable for sailing lovers?A. Take to the waves in Southampton.B. Discover an island on the Thames.C. Catch great films i
6、n Bristol.D. Get scientific in London.2. What is New Scientist Live?A. A science weekly magazine.B. A festival to celebrate great scientists.C. An exhibition to show scientific discoveries.D. A festival where ideas and discoveries are shared.3. Where can you find the text?A. On a noticeboard.B. On a
7、 website.C. In a newspaper.D. In a book review.【语篇解读】本文为应用文,主要推介一周活动安排。2. D【解析】考查细节理解。根据Get scientific in London部分中的New Scientist Live is a four-day festival full of ideas and discoveries.可知,New Scientist Live是一个为期四天的与大众分享科学想法和发现的节日。故选D。3. B【解析】考查推理判断。根据文章内容尤其是Discover an island on the Thames部分中的Mak
8、e the most of it with our map here和Catch great films in Bristol部分中的See here for full details可知,本文最有可能出现在网站上,故选B。二、词汇练习。1. _music instrumentswide _ of music instruments (种类;各种各样的)2. He _ well on the stage yesterday.His _on the stage was wonderful.(表演)3. Keeping _is very important.(健康)take the_ class4
9、. The tie between you and him must be _.Everyone has his own _and weaknesses.(增强;优点)5. receive an _ to the ballHe was _ to the ball.(邀请)6. _some to do a thingoffer students some _ about how to do an experiment(指导)7. 暖和舒适的,惬意的 a8. 参与v p_9. 积极的a10. 提高;修改v p_11. (通过努力)获得v a_12. 保证v g_13. 表现、行为v b_14. 想
10、出(办法)_ _ _15. 风格;方式n16. 喜爱,钟爱 _ _ _17. 格言n18. negative19. burst out _(放声大笑)20. initial21. take _(呈现,接纳)22. dash23. visual24. mourntear 三、完形填空。The murmur of the audience had just faded into silence.This was one of the most _1_ days in fiveyearold Patricia McKees life:the Kernot School Concert.She sto
11、od _2_ the curtain with her schoolmates.Yet she was not _3_ because everyone had been practicing for weeks and knew their _4_ by heart.Being in a remote country town,Patricia knew that everyone would _5_ for the big occasioneveryone!Yet,it was this awareness that added a sense of _6_ to her exciteme
12、nt.There were two people who couldnt be in that _7_ that nighther mum and dad.Patricias parents _8_ the local general store,which was _9_ for business 24 hours.So it was simply _10_ that Mum and Dad could never attend community activities.It had been this way with her sister,so why should it be any
13、_11_ for her?Still,Patricia couldnt help _12_ that her parents could be there to see her on such a special day,so she decided to _13_ the subject with her mother._14_,she had to face the facts.At such a young age,Patricia couldnt really understand the deep _15_ in her mothers response:“Ill try to be
14、 there,sweetheart,but you know how _16_ it is for us to get away from the store.”Yet as the curtain slowly opened, little Patricia got the _17_ of her life.There,sitting four rows the front was her mother with a big smile on her face!This powerful image _18_ one of Patricias most treasured memories.
15、“Words cannot express the pure joy we both _19_ at that moment,” said Patricia.Her parents have passed away, but what a wonderful legacy(遗产) theyve left us:when someone really _20_ you,be there for them.1A.difficultBimportantCsad Dperfect2A.before BunderCbeside Dbehind3A.excited BmovedCafraid Dlost4
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
