2020年高中英语Module3TheViolenceofNatureSectionⅢIntegratingSkills.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 年高 英语 Module3TheViolenceofNatureSection IntegratingSkills
- 资源描述:
-
1、 Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1(2019山西师大附中期中)The building was on fire for two hours last night.Someone must have set fire to it.2The soldiers were sent to that area immediately to save the people trapped in the ruins (ruin)3Chinese is one of the easiest languages that I hav
2、e learnt (learn)4He spent very little time learning English, perhaps no more than one year in all.5This kind of poor packing can easily cause damage to the goods.6As long as there is the possibility (possible) of saving our planet, take action now before it is too late.7I got to the station late, bu
3、t luckily (luck) the train was still there.8Do you know how the building caught fire?No.But the fire had been put (put) out already before we arrived.9I gave him a warning (warn) not to go there, but he didnt follow it.10The children were terrified (terrify) by the scream coming from the basement.单句
4、改错1David is one of the most intelligent students that we had ever met.hadhave2Several of the passengers were hurt and one was taken to hospital in this traffic accident.Lucky, none was killed.LuckyLuckily3From his terrifying look, we could see the boy was terrified of the stranger.terrifyingterrifie
5、d4The whole city lay in ruin after the earthquake, which made them lie awake all night.ruinruins5Is there any possibility whether we get there in time?whetherthat.阅读理解AIn light of what has happened in many countries, we can all see how devastating(破坏性的) an earthquake can be.You may be asking yoursel
6、f, “How do I get prepared for a quake if I dont know that its coming?” There are some steps that you can take to make your home a little safer in the event that a quake occurs.Ensure that heavy furniture is not in a position where it could fall onto a bed.If a quake occurs while you are in bed, you
7、do not want your bookcase falling on you.Check and repair deep cracks(裂缝) in ceilings.This is especially important after a quake.If you see any damage that you are unable to repair, consult a professional.Ensure that you have no gas leaks(泄露) in or around your home.Have your disaster plan in place.K
8、now where to meet your family.Have your bags packed.Do drills with your family at least twice a year, which will ensure that everyone knows what to do.What to do during the quake:Earthquake safety tips are different depending on your place.Here are some tips for various locations.Indoors: If you sta
9、y indoors, get low to the ground and move only to the nearest piece of strong furniture or corner.Crouch(蜷伏) down low covering the back of your neck and head with your hands.Stay away from windows or anything that could fall on you.Outdoors: If you stay already outdoors, stay out there.Get away from
10、 any buildings, power lines, or anything that could fall.Vehicle: If you are in a vehicle, pull over when you can safely do so.Avoid bridges, tall buildings and power lines.【解题导语】文章主要讲述了地震前和地震中我们应该做些什么。1To make everyone know what to do once there is an earthquake, you should .Aturn to a professional
11、Bexercise twice a year to run fasterCtell your family where to meetDpractise your plan with your family解析:选D细节理解题。根据文章第四段中的“Do drills with your family at least twice a year, which will ensure that everyone knows what to do.”可知D项正确。2Which of the following is NOT the right way when you stay indoors du
12、ring a quake?ACovering your mouth with wet towels.BAvoiding staying near windows.CCovering your neck and head with your hands.DGetting low to the ground and moving to the corner.解析:选A细节理解题。根据文章倒数第三段可知,B、 C、 D三项正确。A项文章没有提及,故答案为A项。3If you happen to be in your car during the quake, you should .Arush ou
13、t of the car quicklyBstop your car where it is safeCensure you are awake in the carDspeed your car to a safer place解析:选B细节理解题。根据文章最后一段可知,当地震发生,而你碰巧在车里时,你应该把车停靠在安全的地方,故答案为B项。4What is the best title of this passage?ASome Safety TipsBA Disaster PlanCHow to Prepare for an EarthquakeDHow to Make Our Home
14、 a Little Safer解析:选C标题归纳题。根据文章内容可知,文章旨在告知读者震前和震中应该怎么做,故答案为C项。BNowadays, many parents are so busy that they seldom have family meals with their children.But this is wrong.A Harvard study found that families that eat together are twice as likely to eat their five servings of fruits and vegetables a da
15、y as families who dont eat together.Families also eat less fried food when they eat together.Finally, children who regularly eat with family have diets higher in fiber, calcium, iron, and vitamins B6, B12, C and E.During family meals, parents can set a good example of healthy eating that children ma
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400109.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
