分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020年高中英语Unit3ComputersSectionⅢLearningaboutLanguage.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:400163
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:2.30MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 年高 英语 Unit3ComputersSection LearningaboutLanguage
    资源描述:

    1、Section Learning about Language & Using Language课时作业. 单句语法填空1Her husband was badly injured and she was watching over him in the hospital. 2Even if invited (invite), I wont go to the party. 3If the opportunity arises(arise), I d love to go abroad for further study. 4The book deals with how to deal wi

    2、th such matters. 5I think he is taking an active part in social work. I agree with you in a way. 6Everybody in the village likes Jack because he is good at telling and making up jokes. 7The software can be downloaded (download) for free from the Internet. . 单句改错1Can you give me some advice on what t

    3、o deal with the difficulty?whathow或dealdo2In the way, Im glad you made that mistake, for it will serve as a warning to you. thea3You may disagree, but personal this is a wonderful proposal. personalpersonally4While cross the street, he was nearly knocked down by a car. crosscrossing5Dont be too hard

    4、 on your daughter. In all,she is only a child. InAfter. 阅读理解AThe worldfamous British Museum has a secret: a hidden study where anyone can request private viewings of prints and drawings by Rembrandt, Michelangelo and more. On the fourth floor of the British Museum, in a quiet corner, is an ordinary

    5、door. I first opened the door a few years ago, and was shown into a room with a glass ceiling and cabinets filled with cardboard boxes. Those boxes hold Britains national collection of prints and drawings. Studying a work of art in your own time at a desk is a very different experience from looking

    6、at it in a museum or a gallery. It is much closer to how the artists themselves would have viewed their work. I was drawn into the images, which still felt fresh and immediate decades after their creation. I asked the archivist if I could see Michelangelos ink drawing of a philosopher. The drawing s

    7、hows a bearded man holding a round object: perhaps a rock or a glass ball. That the drawing was unfinished made it more interesting. Was the drawing an old man thinking about death, an alchemist weighing a fresh piece of gold, or a philosopher turning over the stone of knowledge?I looked at it until

    8、 the archivist told me they were about to close for the day. Since that first visit, I have gone back to the study room several times, usually to look at the works from the period I was researching. Very occasionally I asked for the Michelangelo drawing. Although I know that it prefers to be in the

    9、dark,I also like to think that,every now and then,it enjoyed being looked at. 【解题导语】本文是一篇记叙文。世界著名的大英博物馆有一个秘密:一个隐藏的书房,在那里任何人可以请求欣赏伦勃朗、米开朗基罗等人的绘画和素描。1The secret study in the British Museum _. Ais not eyecatching among various reading roomsBis open only to those who do research on works of artCis a spe

    10、cial room for showing private paintingsDcontains the British collection of all drawings解析:选A推理判断题。根据第一段及第二段第一句中的“in a quiet corner, is an ordinary door”可知,这个书房很隐秘且不易被发现和注意到。故选A。2Whats the advantage of visiting the study according to the author?AThe drawings there are completely fresh. BVisitors dont

    11、 need to speak to each other. CDrawings are appreciated at a desk instead of on a wall. DViewers get close to works physically and mentally. 解析:选D推理判断题。根据第三段第二句可知,一个人在秘密书房里欣赏名家作品既可以近观作品,也能从内心上更接近艺术家。故选D。3What can we learn from the underlined sentence in the last paragraph?AThe Michelangelo drawing i

    12、s usually kept from being shown. BThe author is deeply attracted by the Michelangelo drawing. CThe author has a dialogue in spirit with the Michelangelo drawing. DThe Michelangelo drawing has a special value for the authors research. 解析:选B句意理解题。根据本句中的“Although”引导让步状语从句以及第三段最后一句“I was drawn into the

    13、images, which still felt fresh and immediate decades after their creation. ”可知,作者知道米开朗基罗的作品是藏品,但偶尔还是想拿出来欣赏。由此可推知,作者被他的作品深深吸引。故选B。4What can we infer from the passage?AThe author is a historian studying famous people in different periods. BThe British Museum tends to offer visitors a fair chance. CThe

    14、 author visited the study mainly because she admired Michelangelo. DThe drawings by Michelangelo are too difficult for viewers to understand. 解析:选B推理判断题。根据第一段中的“anyone can request private viewings of prints and drawings by Rembrandt, Michelangelo and more”可推知,大英博物馆为每人都提供公平的机会。故选B。BA few months ago,

    15、Jason asked his parents to buy him a computer. All his friends already had one, so his mom and dad agreed. During the first few weeks, Jason spent a lot of time in front of his computer because he had to learn how it worked. He was really interested in learning all about it and he even started writi

    16、ng computer programs himself. One day Jason found a website where he could play chess either against the computer or against other people from all over the world. From then on, Jason seemed to have just one interest in life, his computer. Whenever his parents told him that he was spending too much t

    17、ime with his computer,Jason went into denial. He did not think that he had a problem at all. Then the unthinkable happened: Jasons computer broke down. But his parents decided not to buy him a new one. Jason said that he needed a computer for school, and he promised that hed spend less time with it.

    18、 But his parents refused to give in. Finally, Jason felt so hopeless that he took the only way out and killed himself. Robert Johnson, a psychologist (心理学家) on the subject, says, “Computer addiction (沉溺) is an illness that can influence anyone of us. Nowadays, increasing numbers of people are spendi

    19、ng more and more time working with computers. While this isnt a problem for most users, some people, especially teenagers, often use the computer to get away from the real world. This is especially true of shy people. For them, meeting people online is a way of hiding their true selves. In cyberspac

    20、e, they can be whoever they want to be and create their own virtual (虚拟的) world. But what happens when they can no longer enter their virtual world?”【解题导语】本文是说明文。作者通过此文警告广大青少年要合理利用电脑。5Why did Jason want to buy a computer according to Paragraph 1?ATo play chess. BTo make friends. CTo avoid being an o

    21、utsider. DTo write computer programs. 解析:选C细节理解题。由第一段中的“All his friends already had one, so his mom and dad agreed. ”可知,Jason的朋友们都有电脑,而他却没有,为了避免成为圈外人,所以想让父母给自己也买一台,故选C项。6By saying “Jason went into denial”,the author means _. AJason would not listenBJason enjoyed himselfCJason would turn it offDJason

    22、 changed his mind解析:选A细节理解题。由该句后面的“He did not think that he had a problem at all. ”可知,每次父母提醒他玩电脑时间太长了,他都不听,故选A项。7What was Jasons relationship with his parents like when his computer broke down?AFine. BSoso. CTerrible. DUnknown. 解析:选C推理判断题。由第三段中的“his parents refused to give in”和“Jason . . . killed hi

    23、mself. ”可知,当时他们的关系很糟糕,故选C项。8In Robert Johnsons opinion,_. Ait is impossible to beat computer addictionBshy people get addicted to computers easilyCteenagers should stay away from computersDcomputers are getting us into serious trouble解析:选B细节理解题。由最后一段中的“some people, especially teenagers . . . shy peo

    24、ple”可知,那些腼腆的人更容易沉迷于电脑所营造的虚拟世界中,故选B项。. 七选五Does eating grapefruit burn fat?Where did the myth(荒诞的说法) come from?People seem to believe that theres something magical about grapefruitthat,in some way,it helps burn fat. 1 Its probably based on the fact that,years ago,grapefruit juice was used by housewive

    25、s for cleaning fat stains(污点)While it might be good at breaking down fat stains,it doesnt work like that once its in the body. Others believe that it increases metabolism(新陈代谢) and helps burn fat. Again,no facts show that this is true. 2 The American Dietetic Association has shown that this “longhel

    26、d myth is wishful thinking” and that grapefruit doesnt help people lose weight or burn fat. Of course,if youre only going to have half a grapefruit for breakfast instead of several kinds of fatty foods,then youre going to lose weight. 3 Its just that youre having light meals. 4 The only way to lose

    27、weight is to watch what you eat and take some exercise. Grapefruit is full of vitamins(维生素) that the body needs,so its a good food to include in your meals. 5 The other thing to remember about grapefruit is that you shouldnt eat it or drink it as a juice if you are taking statins(胆固醇合成酶抑制剂)AWhats th

    28、e truth?BSo is there no hope?CWhich food is a better choice?DBut this is just scientifically rubbish. EHowever,it has nothing to do with grapefruit. FHere is some advice on losing weight fast and safely. GBut its not going to make the pounds drop off magically. 【解题导语】本文是说明文。针对吃葡萄柚能够燃脂的说法,本文进行了反驳,并提出

    29、了正确减肥的方法。1解析:DD项中的“this is just scientifically rubbish”和上文中的“People seem to believe”语意相反,用But连接符合语境。而且D项和本段小标题中的myth相呼应。2解析:A上一部分提到了这种荒诞的说法被流传的两个原因,本段承接上一段指出事实的真相。本部分中的“this longheld myth is wishful thinking and that grapefruit doesnt help people lose weight or burn fat”是对A项问题的回答。3解析:EE项中的“it has no

    30、thing to do with grapefruit”和上文中的“youre going to lose weight”构成对比,用However连接符合语境。且下文中的“Its just that youre having light meals. ”是对E项的解释说明。4解析:B上一部分指出吃葡萄柚不能帮助燃脂的真相后,本部分提出问题:是否还有希望(减脂),承接上文,符合语境。且本部分中的“The only way to lose weight is to. . . ”回答了B项的问题。5解析:G上文提到葡萄柚富含维生素,是饮食中一个不错的选择,但G项话锋一转,回到本文的主题:葡萄柚并不具有使我们的体重下降的魔力。G项放在此处符合语境。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020年高中英语Unit3ComputersSectionⅢLearningaboutLanguage.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400163.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1