2020-2021学年北师大版英语选修8模块综合检测 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年北师大版英语选修8模块综合检测 WORD版含解析 2020 2021 学年 北师大 英语 选修 模块 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、模块综合检测.阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)ASpring Willow Farm is designed to educate the public about farm operation, farm history, and issues facing farmers today.ScheduleWe are open every day of the year, except holidays.The grounds are open yearround from 8:00 am. until 6:00 pm. Visitors can access the build
2、ings on most days between 10:00 am. and 5:00 pm. , with a reduced schedule during the winter months. Please call the farm or visit our website for a current schedule of events, classes, and opening times.Visiting the farmVisitors are free to tour the farm on their own.Maps are available at the infor
3、mation desk in the Main Building. Guided tours are included in the cost of admission. Tours leave from the Main Building front entrance at 10:30 am. and 2:00 pm. daily.The ground floor of the Main Building contains exhibits explaining daily farm life in different periods of history, with displays sh
4、owing farm tools, kitchen and other household utensils (用具)photographsand more. Also in the Main Building is the Farm Gift Shop. Available for sale are a variety of books on farming and farm life as well as reproductions of old photographs and historical farm tools.In the cow barn (棚舍),visitors can
5、watch milking demonstrations (示范) every afternoon. The horse and goat barns are also open to visitors. Please note: Our animals are used to attention from people and enjoy being petted, but use caution. Please dont tease the animals, and please dont feed them.ClassesSpring Willow Farm offers classes
6、 on various aspects of farming and farm history two evenings a week throughout the year. In addition, classes on special subjects related to farming can be arranged for your club or group. Please contact (联系) the Education Office for further information.【语篇解读】本文是应用文。文章是一则关于Spring Willow Farm的旅游指南。1W
7、hat can we learn about Spring Willow Farm?AIt is open to the public.BIt offers free guided tours.CIt works with local farmers.DIt is accessible during the night.A细节理解题。由第一段的“.designed to educate the public.”可知,该农场面向公众开放。2While touring the farmvisitors are allowed to Ado the milkingBfeed the animalsC
8、adopt the animalsDbuy some souvenirsD细节理解题。由倒数第三段的“Available for sale are a variety of books on farming and farm life as well as reproductions of old photographs and historical farm tools.”可知,游客可在礼品店购买纪念品。3What is Spring Willow Farm used as?AA winter school.BA botanical garden.CAn education center.
9、DAn amusement park.C推理判断题。由首段的“.designend to educate the public.”和最后一段的“.offers classes on various aspects of farming and farm history”可知,该农场是一个致力于向公众传播农业知识的教育中心。BEarlier this month, 6yearold Isaac went on vacation to Fort Walton, Florida, with his family.While they were there, his mother Garrett le
10、arned about LuLu, a restaurant that offers food to customers with food allergies(过敏)At LuLu, Isaac could eat a salad and a bowl of chicken soup with rice.“Isaac looked at me as if asking,Is this OK?” Garrett said.Once his mom gave the OK, Isaac enjoyed for the first time the experience of eating at
11、a restaurant.“That look on his face was like, This is the coolest thing Ive ever done,” Garrett added.Garrett and her family rarely eat out because of Isaacs food allergies.When they do, she cooks something for Isaac at home before they leave and brings it with her to the restaurant.“Its not fun and
12、 it feels unfair,” she said.Their night at LuLu marked a celebration for Isaac.Garrett shared the moment on the restaurants Facebook page.“Thank you from the bottom of my heart for giving Isaac this wonderful experience,” she wrote in her post.Barnett, the restaurants manager, said, “When customers
13、tell the staff that someone in their group has a food allergy, I assist with the order by passing it to the kitchen, ensuring its cooked in a separate station and delivering the finished food to the guests.We have been improving this process over the past ten years since our allergy program was star
14、ted.”On Garretts Facebook post, LuLu thanked Garrett for sharing her story.“Thank you for sharing your experience with us,” the restaurant wrote in a comment, “We are excited to see your son so happy!”Garrett is hoping her posts popularity will convince other restaurants to be more considerate.“LuLu
15、 takes it seriously as we take it nothing could make us happier than that,” she said.【语篇解读】这是一篇记叙文。讲述Garrett一家去一家为有食物过敏的顾客提供食物的餐厅的就餐经历,餐厅所提供的食物使有食物过敏的儿子非常满意。作者呼吁更多的餐厅能关注食物过敏的顾客。4How does Isaac feel when he first ate at LuLu?ASatisfied. BCurious.CAmused.DNervous.A推理判断题。由第二段 “That look on his face was
16、 like, This is the coolest thing Ive ever done,”他脸上的表情就像,“这是我做过的最酷的事”。可知,Isaac在第一次吃 LuLu所提供的食物时感到很满意。故A选项正确。5What does Garrett usually do when her family go out to eat?AShe leaves Isaac alone at home.BShe prepares some food for Isaac.CShe orders some special food for Isaac.DShe lets Isaac choose his
17、 favorite dishes.B细节理解题。由第三段“she cooks something for Isaac at home before they leave and brings it with her to the restaurant”在他们离开之前,她在家为Isaac烹饪了一些东西,并把它带到了餐馆。可知,家人外出吃饭时,Garrett经常为Isaac准备一些食物。故B选项正确。6What will Barnett do when guests with allergies come to dinner?AHe will deliver the menu to them.BH
18、e will personally assist with the order.CHe will introduce the allergy program.DHe will cook dinner in a separate station.B细节理解题。由第五段“I assist with the order by passing it to the kitchen, ensuring its cooked in a separate station and delivering the finished food to the guests.”Barnett会协助他们把食物送到厨房,确保
19、它是在一个单独的工作站里完成,并把成品送到客人那里来。可知,Barnett亲自协助完成订单。故B选项正确。7What touched Garnett deeply?ALuLus response to her post.BHer sons experience at LuLu.CLuLus concern for guests with allergies.DMore restaurants following LuLus steps.C细节理解题。由最后一段Garrett is hoping her posts popularity will convince other restauran
20、ts to be more considerate.“LuLu takes it seriously as we take it nothing could make us happier than that,” Garrett希望她的帖子的受欢迎程度能说服其他餐厅更加体贴地关注对事物过敏的顾客。她说:“LuLu和我们一样认真对待这件事没有什么比这更让我们开心了。”可知,LuLu对过敏客人的关注深深地触动了Garrett。故C选项正确。CThe clock is ticking.David Brunelli has just swallowed a huge burger.The crowd
21、cheers excitedly as he downs fistfuls of fries.Welcome to the world of competitive eating.Brunelli is part of a select group who compete to eat massive quantities of food as quickly as possible.Eating contests may seem like harmless fun, but they have a dark side and some critics are saying its time
22、 for them to stop.Pouring crazy amounts of food down our throats is nothing new.Gorging banquets (狼吞虎咽会)were a regular part of ancient Roman culture.In the 1800s, some New York City politicians settled bets through eating challenges.Pieeating contests have been a Fourth of July tradition for more th
23、an a century.For supporters like Brunelli, though, eating contests are more than a custom.They are a path to fortune.But prize money does nothing to reduce the health risks of competitive eating.Competitive eating can even be lifethreatening.In 1991, a man in Virginia suffered a stroke (中风)after eat
24、ing 38 eggs in 29 seconds; In Florida, in 2012, a man died shortly after winning an eating contest leading a group of doctors to call for a ban on eating contests.In any event, the risk to competitors is only part of the story.Nearly twothirds of Americans are overweight, and competitive eating sets
25、 a terrible example by encouraging overeating.And in a world where 805 million people go hungry every day, downing ridiculous quantities of food for entertainment seems not just wasteful but also cruel.For now, though, it seems eating contests are here to stay.Last year, more than three million view
26、ers watched Nathans Famous Hot Dog Eating Contest on TV.This year, Matt Stonie ate 182 pieces of bacon in 5 minutes, breaking the world record.What record will be broken next? Do you really want to find out?【语篇解读】本文是一篇记叙文。欢迎来到竞争性饮食的世界。作者认为“竞争性饮食是一种传统。” “作者不赞成竞争性饮食。”8What does the author try to expre
27、ss in Paragraph 4?ACompetitive eating is a tradition.BIts great to learn from ancient people.CCompetitive eating should be accepted.DIts exciting to challenge others to eat.A推理判断题。根据第四段中Gorging banquets (狼吞虎咽会)were a regular part of ancient Roman culture.In the 1800s, some New York City politicians
28、settled bets through eating challenges.Pieeating contests have been a Fourth of July tradition for more than a century.可知,作者试图在第四段中表达“竞争性饮食是一种传统。”故选A。9Why does Brunelli take part in the eating contest?AFor food.BFor fun.CFor honor DFor money.D推理判断题。根据第五段For supporters like Brunelli, though, eating c
29、ontests are more than a custom.They are a path to fortune.可知,Brunelli为了钱参加饮食比赛。故选D。10The examples given in Paragraph 6 are used to show eating contests Ause unhealthy food.Bwaste too much food.Cput competitors at risk. Dset a bad example to kids.C推理判断题。根据第六段中But prize money does nothing to reduce th
30、e health risks of competitive eating.Competitive eating can even be lifethreatening.可知,第六段中所举的例子用来说明吃东西的竞赛会使竞争者处于危险之中。故选C。11What can be inferred from the last paragraph?AThe author hopes to break the record.BThe author is eager to know the result.CThe author wants readers to find out the result.DThe
31、 author disapproves of competitive eating.D推理判断题。根据倒数第二段中For now, though,it seems eating contests are here to stay.和最后一段What record will be broken next? Do you really want to find out?可知,“作者不赞成竞争性饮食。”故选D。DOur mother earth is going through a very tough situation and we, the entire human race, are des
32、troying our environment or unconsciously without even realizing its consequences.Now we have to act very smartly and plan something to sustain what we still have, getting all necessary support from nature to lead healthy lives.Gardening is always an excellent and environmentally friendly idea.If you
33、 can go for sustainable gardening, then it will be even more useful for all.Gardening is a favorite hobby for many.It is time to channelize your hobby towards a more meaningful motivation.When we do gardening we need to use different ingredients to grow plants.Some of them are natural resources like
34、 water, soil, sunshine, and many things like this.Using these resources smartly is a part of sustainable gardening.Some simple techniques include: use less water and organic things to grow plants; try to store rainwater so that you can use them for gardening; try using less energy to drive devices;
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
