2020高考英语通用版考前冲刺练辑:真题素养练 5 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020高考英语通用版考前冲刺练辑:真题素养练 WORD版含解析 2020 高考 英语 通用版 考前 冲刺 素养 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、一、真题精练,感悟经典(2019全国卷C篇)Before the 1830s,most newspapers were sold through annual subscriptions in America,usually $8 to $10 a year.Today $8 or $10 seems a small amount of money,but at that time these amounts were forbidding to most citizens.Accordingly,newspapers were read almost only by rich people
2、in politics or the trades.In addition,most newspapers had little in them that would appeal to a mass audience.They were dull and visually forbidding.But the revolution that was taking place in the 1830s would change all that.The trend,then,was toward the “penny paper”a term referring to papers made
3、widely available to the public.It meant any inexpensive newspaper; perhaps more importantly it meant newspapers that could be bought in single copies on the street.This development did not take place overnight.It had been possible(but not easy) to buy single copies of newspapers before 1830,but this
4、 usually meant the reader had to go down to the printers office to purchase a copy.Street sales were almost unknown.However,within a few years,street sales of newspapers would be commonplace in eastern cities.At first the price of single copies was seldom a pennyusually two or three cents was charge
5、dand some of the older wellknown papers charged five or six cents.But the phrase “penny paper” caught the publics fancy,and soon there would be papers that did indeed sell for only a penny.This new trend of newspapers for “the man on the street” did not begin well.Some of the early ventures(企业) were
6、 immediate failures.Publishers already in business,people who were owners of successful papers,had little desire to change the tradition.It took a few youthful and daring businessmen to get the ball rolling.28Which of the following best describes newspapers in America before the 1830s?AAcademic. BUn
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2017高考语文(江苏专版)二轮复习与策略课件:高考第6大题 考点3 分析观点态度 .ppt
