2020-2021学年外研版英语必修3阶段综合检测2 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修3阶段综合检测2 WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版 英语 必修 阶段 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、阶段综合检测(二)(时间:100分钟;满分:120分).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AField trip guideWhere:Deer Flat National Wildlife RefugeContact:Susan Kain 2084679278Suitability:Adults,TeensLooking for volunteers (志愿者)(18 or older)to help at a station for our Discover Wildlife Journeys field trip for 4th6th graders!No teaching
2、experience necessary.All training provided.The field trips are Tuesdays through Thursdays 9:30 am2:30 pm September and October.Sales clerkWhere:Hiram MChittenden LocksContact:Volunteer Clearinghouse 8008658337Suitability:AdultsA volunteer job with Discover Your Northwest is open for parttime work ye
3、ar round.Volunteers will help customers and provide cashier(出纳员)duties in a small bookstore in the Class A visitor center at the Hiram MChittenden Locks.RV volunteerWhere:Natchez National Historical ParkContact:Melissa Tynes 6014465790Suitability:Adults,Groups,FamilyThere are many chances at Natchez
4、 National Historical Park,including Visitor Center Assistant,Gardener,Tour Guide,etc.Two RV sites have just been added!We require at least 32 hours of service a week,per site,and at least 3 months of volunteer service.Volunteers should have the ability to communicate with visitors of different age g
5、roups and cultures.Visitor Center hostWhere:Kingsley PlantationContact:Emily Palmer 9042513537Suitability:AdultsVolunteers provide services to park visitors on a daily basis.Primary duties include greeting visitors in the Visitor Center,answering questions about the park,making sales,answering phone
6、 calls,etc.Skills needed:Good communication skills and an interest in natural and cultural history.【语篇解读】本文是应用文。文章介绍了四项志愿者工作。1What is a requirement for volunteering as field trip guides?AVolunteers must work daily.BTeaching experience is a must.CVolunteers must be at least 18 years old.D3 months of
7、volunteer service is required.C细节理解题。由Field trip guide部分中的“Looking for volunteers (18 or older)”可知,该志愿者工作要求申请者年满18岁。2Which number should you call if you want to volunteer in a bookstore?A2084679278.B8008658337.C6014465790. D9042513537.B细节理解题。由Sales clerk部分中的“Volunteers will help.in a small bookstore
8、”和“Contact: Volunteer Clearinghouse 8008658337”可得出正确答案。 3Which of the following is suitable for family volunteers?AField trip guide. BSales clerk.CRV volunteer. DVisitor Center hostC细节理解题。由RV volunteer部分中的“Suitability:Adults,Groups,Family”可知,该项志愿者工作适合家庭参加。BMaggie had never experienced an earthquake
9、before,only prepared for it.As long as she could remember,preparing for an earthquake was routine (常规的)at school.Her family as well had made plans in the event of a natural disaster.Earthquakes are so much more common on the West Coast of the United States.Today Maggie was home alone.Maggie knew her
10、 mom would be driving home on the busy freeway,thinking about preparing supper for Maggies dad.Maggies dad would arrive at the airport.He was coming home from a twoweek business trip.Maggie arrived home from school at the regular time.She was taking some biscuits from the kitchen cupboard,when she f
11、elt it.First just a tremor (微震),then the violent shaking.Maggie quickly ran under the large,wooden table in the dining room.The sounds of breaking glass and the crashing of many things were frightening.But the table remained undamaged,and Maggie hid herself in fear.After what seemed like a century t
12、he earthquake appeared to be over.Maggie could hear the sound of water rushing below her in the basement.The smell of natural gas was present in the air.Maggie knew where the main water valve (阀门)was located.Dad had shown her where it was and how to turn it off.Slowly and carefully she came out from
13、 under the table.The once tidy home was now almost unrecognizable.As Maggie reached the open basement door she could see the steps were still in good condition.She carefully made her way down into the dark basement.While still on the steps she felt the water rising and rising.Suddenly Maggie felt a
14、lot of pain as a large ceiling beam (天花板梁)hit her head and shoulder.She fell onto some storage boxes.【语篇解读】本文是记叙文。文章描述了Maggie 的第一次地震经历。4What do we know about Maggie and her family?AThey lived in earthquake country.BThey seldom prepared for an earthquake.CThey had experienced an earthquake before.DTh
15、ey got an earthquake warning that morning.A细节理解题。由第一段中的“preparing for an earthquake was routine (常规的) at school.Her family as well had made plans in the event of a natural disaster.Earthquakes are so much more common on the West Coast of the United States.”可知,Maggie一家住在地震带上。 5What was Maggie doing w
16、hen the earthquake took place?AShe was about to clean her home.BShe was about to enter her home.CShe was looking for something to eat.DShe was preparing supper for her family.C细节理解题。由第三段中的“She was taking some biscuits from the kitchen cupboard,when she felt it.”可知,地震发生时,Maggie正在找东西吃。 6Why did Maggie
17、 go to the basement?ATo close the basement door.BTo find some storage boxes.CTo turn off the main water valve.DTo check where the rising water came from.C细节理解题。由最后一段中的“Maggie could hear the sound of water rushing below her in the basement.”和“Maggie knew where the main water valve (阀门) was located.Da
18、d had shown her where it was and how to turn it off.”可知,Maggie去地下室是为了关闭水阀。 7Whats the text mainly about?AMaggies first trip to the West Coast.BMaggies first earthquake experience.CHow Maggie survived a natural disaster.DHow Maggie prepared for an earthquake.B主旨大意题。由第一段中的“Maggie had never experienced
19、 an earthquake before”和接下来三段描述Maggie经历的地震过程可知,本文主要描述Maggie的第一次地震经历。 CI visited Niagara Falls in my home country of Canada a few years ago.But this year it was time to check another large waterfall off my list.Situated between Zimbabwe and Zambia,Victoria Falls,also called MosioaTunya,amazed me.With
20、huge amounts of water falling over high cliffs(悬崖),it is truly a beautiful view(风景)But I did much more than see the falls!In MosioaTunya National Park,there are several wellkept hiking trails(徒步步道)My friends and I hiked the 600 steps down one of the trails to the Boiling Pot.This is where the water
21、from the falls meets high cliff walls and creates a churning(翻腾的)pool of water.After hiking back up,we cooled off in the water drops from the falls on the Knifes Edge Bridge opposite the falls.Then we began to look for even more interesting things to do.During seasons when the water is low,paid guid
22、es help brave visitors reach the Devils Pool at the top of the falls.The brave can swim to the edge and look at the churning water far below.My group,however,chose to visit a famous bridge instead.The historic Victoria Falls Bridge crosses the Zambezi River just south of the falls at a height of 111
23、 meters.On the bridge,we could choose many activities such as a walking tour and the worlds highest bungee jump(蹦极)We stopped for a small meal at a cafe on the Zambian side of the bridge while deciding what to do.I finally chose the Bridge Slide,beginning on the Zambian side and ending at the bridge
24、.Holding the rope,I collected my courage and pushed off from the platform.Once in the air,I was very surprised at the feeling of flying as I slowly turned around for a wonderful view.I was glad I hadnt kept my feet on the ground!【语篇解读】本文是记叙文。文章是作者在莫西奥图尼亚国家公园的游记。8What did the author do in MosioaTunya
25、 National Park?AShe went on a hike.BShe did a bungee jump.CShe climbed high cliff walls.DShe swam in the Devils Pool.A细节理解题。由第二段中的“My friends and I hiked the 600 steps down one of the trails”和“After hiking back up”可知,作者是在莫西奥图尼亚国家公园徒步欣赏了维多利亚瀑布。 9What is situated at the top of Victoria Falls?AThe Boil
26、ing Pot.BThe Devils Pool.CThe Knifes Edge Bridge.DThe Victoria Falls Bridge.B细节理解题。由第三段中的“reach the Devils Pool at the top of the falls”可知,位于维多利亚瀑布顶端的是魔鬼游泳池。 10Whats the correct order of the authors trip in MosioaTunya National Park?aRide the Bridge Slide.bMove towards the Boiling Pot.cArrive at the
27、 Victoria Falls Bridge.dHave a rest on the Knifes Edge Bridge.Acbad BbadcCbdca DcbdaC细节理解题。由第三至第四段作者描述她游览莫西奥图尼亚国家公园的路线可知,她和朋友一行人先徒步走到煮沸锅,徒步回程的路上,在刀刃桥上感受维多利亚瀑布纷飞的水雾,接下来抵达维多利亚瀑布大桥,在那里她乘坐滑索过桥。 11Which word can best describe the authors experience of riding the Bridge Slide?AExciting. BTouching.CFrighte
28、ning. DHeartbreaking.A推理判断题。由最后一段作者描述她乘坐滑索的心情“Once in the air,I was very surprised at the feeling of flying”和“I was glad I hadnt kept my feet on the ground!”可知,坐滑索过桥令她十分兴奋。DIf youve been in public in the past year or so,chances are youve noticed someone breaking dining etiquette(礼仪)that would seem s
29、econdnature to any adult.Why does our dining etiquette seem to be at an alltime low right now?“Overall,theres much less feeling about the common good,which means caring about your neighborwhether at home or in a restaurant,”said Steven Petrow,who writes articles for USA Today.Take the use of cellpho
30、nes at the table.While a 2015 survey by the Pew Research Center found that 38 percent of those surveyed thought it was acceptable to use their phones while dining out,the increasing number of cellphone bans in restaurants shows that restaurants arent putting up with it.However,some look on the growi
31、ng use of cellphones as a sign that manners(礼貌)change alongside our society.“Manners change,”said the writer behind a food site The Takeout.“What we consider improper isnt set in stone.”She points out the other“rules”that have since become outdated nowadays,like saying “Sir”and“Maam,”as proof of thi
32、s change.Yes,traditional manners are yet another thing being redefined(重新定义)by youth.“Younger people are growing up in a world with more flexible(灵活的)rules,and this spreads to the dining table,”said Daniel Levine,director of global trends consultancy The AvantGuide Institute.Whether you prefer highe
33、nd restaurants or a fastcasual meal,the biggest reason behind the decline of manners may just be a numbers game.“I believe it is more likely for people to break diningrulesbecause they go out and eat more often,”said Diane Gottsman,owner of The Protocol School of Texas.“Years ago,people stayed home
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
