2020-2021学年外研版英语选修7模块素养评价:MODULE 1 BASKETBALL WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语选修7模块素养评价:MODULE BASKETBALL WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版 英语 选修 模块 素养 评价 MODULE WORD 解析
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。模块素养评价(一)(Module 1)(120分钟150分)听力材料为教师用书独具第一部分听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1W: Hi, could you lend me the digital camera, David? M: Hi,
2、Alice. Id like to, but it belongs to Jane. W: Well, in that case, Ill borrow one from Mary. 1. Who wants to borrow a camera? A. Mary. B. Jane. C. Alice. 答案: CText 2M: Hello, this is Tom Smith. Im calling to see if my blood test results are in. W: Dr. Phillips just sent them to the lab, so the earlie
3、st time when they could be back is tomorrow. 2. Why does the man make the call? A. To make an appointment. B. To get help from Dr. Phillips. C. To ask about his blood test results. 答案: CText 3M: Excuse me. I asked for this salad without cheese on it, but this one is covered in it. W: Im sorry, sir.
4、Ill take it back and bring you a new one. Can I get anything else for you? M: Just another soda, please. Thank you. 3. What will the woman do next? A. Bring the man a salad. B. Take away the mans soda. C. Give the man some cheese. 答案: AText 4W: Excuse me, sir. Visiting hours are over. You must be of
5、f now, so the patient can get some rest. M: Oh, sorry. I didnt hear the bell. 4. Where does the conversation take place? A. In a shop. B. In a school. C. In a hospital. 答案: CText 5M: Your daughter is so cute! She reminds me of my little cousin, who is almost one year old. They both have really prett
6、y hair. So, how old is she? W: Uh. . . my son is one and a half. M: Oh, uh. . . sorry about that. W: Dont worry about it. 5. Why did the man apologize? A. He incorrectly guessed the babys age. B. He mistook the womans boy for a girl. C. He made a comment about the babys hair. 答案: B第二节(共15小题; 每小题1. 5
7、分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。Text 6M: Lisa, did you enjoy your trip to England? W: Yes, I did. We met some nice people there, and I got to see a lot of famous places. M: Where did you go? W
8、: We visited Buckingham Palace, Tower of London, and the British Museum on the first day. The next day, we went to Hyde Park and the London Zoo. Then we went on a boat ride on the Thames River. M: Did you enjoy the boat ride? W: Unfortunately, it was raining the whole time. We sat inside and had tea
9、. Now I understand why the English like tea so much! 6. What did the woman see on the first day? A. Hyde Park. B. The British Museum. C. The London Eye. 答案: B7. Why does the woman probably think English people like tea? A. Because it rains so much there. B. Because its related to their culture. C. B
10、ecause its better for their health. 答案: A听第7段材料, 回答第8、9题。Text 7M: Good morning, madam. W: Good morning. May I help you? M: Yes. Id like to get some information about the summer course at the English Training Centre. W: What can I tell you? M: Can you tell me the starting and the finishing times of t
11、he courses, please? W: Yes, the courses begin on July 15 and run until August 20. M: What courses will we study? W: Well, you will have listening, speaking, reading and writing courses. There are courses in the audio-visual classroom as well. M: OK. And what time will the classes be held? W: Well, m
12、ost of them are in the morning. There are only a few classes in the afternoon. M: When will the final exams be held? W: At the end of the term. They begin on August 16 and run until August 18. M: OK. Thank you. W: Not at all. 8. What does the man want to learn? A. Computer science. B. Driving. C. En
13、glish. 答案: C9. How long will the courses last? A. About 20 days. B. About 35 days. C. About 30 days. 答案: B听第8段材料, 回答第1012题。Text 8W: What about you, Brian? How much time do you spend on the Internet? M: Not a lot. My computer is a bit slow. I find it upset. W: But you must admit it is a great tool fo
14、r getting information. M: Oh, sure. W: Well, I spend a lot of time on the Internet. What I like is being able to keep in contact with my family. I really miss them. M: Well, you are so far from home. W: Yeah. What do you use it for? M: I like being able to follow the English soccerit is so hard to g
15、et any information through the regular media. What I hate is all the junk mails. It is about 30 a day. W: Thats a lot. I manage to get rid of most of the stuff. M: So you dont see any disadvantages at all? W: Well. with this course I am doing, I have to spend a couple of hours online every day, and
16、it really costs a lot. MThat is true. 10. What does the woman like to do when surfing the Internet? A. Do a course. B. Get information. C. Get in touch with her family. 答案: C11. What does the man hate? A. His computer is expensive. B. He cant follow the English soccer. C. There are too many junk mai
17、ls online. 答案: C12. What do the man and the woman agree? A. The Internet has no disadvantage at all. B. Spending hours online every day really costs a lot. C. Its easy to get information through the regular media. 答案: B听第9段材料, 回答第1316题。Text 9M: Mrs Dawson, thanks very much for coming to the station.
18、 I just would like to go over some of the things that you told police officer Parmer at the bank. W: All right. MWell, could you describe the man who robbed the bank for this report? Now, anything at all that you can remember would be extremely helpful to us. W: Well, just, I can only remember basic
19、ally what I said before. M: Thats all right. WThe man was tall, um. . . six feet, and he had dark hair, and he had a moustache. M: Very good. All right, did he have any other different marks? W: Um, no, none that I can remember. M: Do you remember how old he was by any chance? WWell, I guess around
20、30, maybe younger. M: Um, do you remember anything about what he was wearing? W: Yes, yes, he had on a dark sweater. M: OK. Um. . . anything else that strikes you at the moment? W: I remember he was wearing a light shirt under the sweater. M: All right. Mrs Dawson, I really appreciate what youve don
21、e today. W: Dont mention it. 13. Where does the conversation probably take place? A. In the bank. B. In the street. C. In the police station. 答案: C14. What do we know about the woman? A. She is a bank manager. B. She is a witness to the crime. C. She is a victim of the robbery. 答案: B15. What does th
22、e suspect look like? A. Young, carrying a gun. B. Tall, with dark hair and a moustache. C. Short, wearing a light sweater. 答案: B16. How old is the suspect according to Mrs Dawson? A. About 30 years old. B. About 40 years old. C. About 50 years old. 答案: A听第10段材料, 回答第1720题。Text 10W: Attention, swimmer
23、s! Please listen carefully to the following information about our community pool. All guests must sign in and leave a photo ID at the front desk. State law requires that all swimmers shower with soap before entering the pool. Besides, all swimmers must wear proper bathing suits. If any of our staff
24、determines that your clothes are not appropriate, either because they are too short or too dirty, you will not be allowed into the water. If you are sick or have any signs of illness, do not use the pool until you are completely recovered. Please remind your children to use the bathroom before enter
25、ing the pool. If they have any “accidents”, you must report them to the gym staff immediately. Children ten years of age and younger must be accompanied by an adult over the age of 18 at all times. Remind children that spitting is not allowed. Finally, there has been schedule change. In the past, we
26、 opened from 6 am to 6 pm. Starting from January 1, we will open from 7 am to 6: 30 pm. 17. What is required for guests? A. A photo ID. B. A life jacket. C. Gym shorts. 答案: A18. What must be reported to the gym staff? A. Spitting. B. Childrens “accidents”. C. Any illness after swimming. 答案: B19. At
27、what age can children swim alone? A. Nine years old. B. Ten years old. C. Eleven years old. 答案: C20. Which pool policy has changed? A. The business hours. B. The showering rules. C. Required swimming clothes. 答案: A第二部分阅读理解(共两节, 满分40分)第一节(共15小题; 每小题2分, 满分30分)AWinter is a very special time in Northern
28、 Norway. Winter also means skiing, and Narvik can offer some of the best skiing in Norway. The view and light change frequently and no two days are the same. For many people, the northern lights are an unforgettable sight, and in Narvik the sky is especially clear and great for watching at night. Th
29、e tourist season lasts from February to April, although May can be fascinating too, often with fantastic dry snow and an unbelievable light lasting well into the evening. Ski hireIt is possible for adults and children to hire skiing equipment such as snow boards. All equipment is prepared for us. If
30、 you would like to book your equipment, please email Narvikfjellet. Cross-country skiingThere are 12 kilometers of cross country ski run in Narvik. You need to bring your own skis as there is no cross-country hire. However, equipment can be bought at local sports shops in and around Narvik. Off-pist
31、e skiing(非场地滑雪)In order to explore Narviks off-piste opportunities you need to know the dangers when choosing routes. It is suggested that you bring necessary equipment such as a shovel(雪铲)and a GPS locator. Ask Narvikfjellet for an experienced guide. With a guide you can explore Narviks special off
32、-piste areas in a safe manner. Sometimes it is nice to do something different and not everybody enjoys skiing. Then you can go horse-riding, or visit the local museums. Price examples for the 20212022 seasonTimeChildren(815years)Adults1 dayNOK 230NOK 3253 daysNOK 590NOK 8355 daysNOK 815NOK 1, 1707 d
33、aysNOK 970NOK 1, 375Children aged 07 years can enjoy the service for free【文章大意】冬季的挪威极光等自然奇景每天都是不同的, 不仅如此, 长达三个月的冬天更是人们滑雪的好时节。本文对滑雪项目做了详细的介绍, 包括滑雪设备的租赁, 越野滑雪和非场地滑雪项目要注意的事项, 而且还附带了价格目录表。21. In Northern Norway, the tourist season may last _. A. one monthB. two monthsC. three monthsD. four months【解析】选C。
34、细节理解题。根据第二段的The tourist season lasts from February to April, 可知挪威旅游季长达三个月, 故选C。22. What can we know from the passage? A. You can book skiing equipment through the Internet. B. You are provided with skiing equipment for free. C. Narvik is located in the south of Norway. D. Narvik is open to adults an
35、d children over eight. 【解析】选A。细节理解题。根据“Ski hire”部分的If you would like to book your equipment, please email Narvikfjellet. 可知, 人们能发电子邮件预订设备, 故选A。23. If Mr and Mrs Smith stay in Narvik with their six-year-old daughter to experience some activities for three days in 2021, they should pay _. A. NOK 1, 16
36、0B. NOK 1, 425C. NOK 1, 670D. NOK 2, 260【解析】选C。细节理解题。从价格表可知, Children aged 07 years can enjoy the service for free, 所以他们只需花费两个成年人票价即835*2=NOK 1, 670。故选C。BI clearly remember the morning two years ago as if it were yesterday. When I woke up, I had an unexplainable feeling of ambition, as if I needed t
37、o do something that day. I called the Roudenbush Community Center in town hesitantly, not knowing whether they would laugh at me or welcome me when I asked them if they would be interested in having me teach tennis for them. The activities director was happy and immediately suggested I teach the fou
38、rth graders at the childrens center. I was amazed by how easy it was to attain my goal. I will never forget my first lesson. I had four fourth graders for an hour and a half and I had absolutely no idea how to fill the time. Three had never even played before, yet another challenge. I ended up using
39、 half of the time showing them how to hold the racquet (球拍)and swing correctly. When the lesson was over, I walked away thinking I had failed miserably, but was determined not to quit. The next week when I walked into the classroom, the kids quarreled over who would get to have a lesson. I was aston
40、ished. I had thought they hated me and werent interested in tennis. With more confidence I began again, but in a whole new way. I decided to abandon the traditional teaching methods and adopt a more creative and fun way of sharing what I knew about the sport. By creating an environment that the kids
41、 enjoyed, I was able to develop their skills at a surprisingly fast rate. Words cannot describe how good it feels to see a simple smile when they finally get the ball over the net. It is the looks of excitement I get each week, its the little comments like “This is so fun, ” or “Do we have to stop?
42、” that make teaching tennis so worthwhile. 【文章大意】本文主要介绍了作者教孩子们打网球的经历以及感受。24. How did the director react when the author asked if he could teach tennis? A. He agreed at once. B. He hesitated for a while. C. He decided to test the author. D. He refused the author at first. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段的The activ
43、ities director was happy and immediately suggested I teach the fourth graders at the childrens center. 可知, 活动负责人立即答应了作者的请求。25. What difficulty did the author meet when teaching the students to play tennis? A. Their broken equipment. B. Their slow reaction to teaching materials. C. Their constant qua
44、rrel. D. Their lack of experience in playing tennis. 【解析】选D。细节理解题。根据第三段的Three had never even played before, yet another challenge. 可知, 作者教的四个孩子中有三个孩子没有打过网球, 这对作者来说是一个挑战。故选D。26. Why did the kids improve their skills quickly? A. Because they practiced more. B. Because they could play in the atmosphere
45、 they liked. C. Because the traditional teaching method worked. D. Because the author was a tennis star. 【解析】选B。推理判断题。根据第五段的内容可知, 作者摒弃了传统的教学方法, 采用了有趣的方法, 为孩子创设了他们喜欢的环境, 孩子们打网球的能力迅速提高了。故选B。27. In the end the author thought it was _to teach the kids to play tennis. A. meaningless B. absurd C. rewardin
46、g D. difficult【解析】选C。推理判断题。根据最后一段的. . . that make teaching tennis so worthwhile可知, 作者认为孩子的那些话语使得教网球很值得。worthwhile值得的; rewarding也有此意。CSports are full of math. It is not just the score of the games but lots of other numbers. So if you like all the numbers in sports, you may want to check out the Natio
47、nal Math Festival (NMF) from 10 am to 4 pm Saturday at the Walter E. Washington Convention Center. The festival this is the third NMF will be full of fun activities related to math for kids. There is a new game called Flagway, in which teams of five to eight players move across a game floor using th
48、eir speed and knowledge of math. John Urschel, who once played for a famous American football team, will speak about the physics (science and math) in football. He is studying advanced math at the Massachusetts Institute of Technology. But its not all sports at the festival. There will be lots of ot
49、her activities on how math is related to non-sports activities such as dance, music and the environment. Like magic shows. Magician Mark Mitton will show how you can play tricks in front of your friends with everyday objects. Did you see the movie Frozen? Joseph Teran, a teacher at the University of
50、 California, Los Angeles, will speak about the math behind the special effects in the movie. Speaking of movies, the festival will show a film from the science television series Nova called Prediction by the Numbers. It shows how math is used to predict many things, including storms and TV game show
51、s. Kids and adults will be playing board games during all six hours of the festival. You can bring your favorite game or just join in the fun. Kirsten Bohl, the project director of the NMF, says she wants kids who come to the festival to think, “Wo! I didnt realize math was so interesting and tied t
52、o so many things in my life. ”Maybe you want to know how much money your family will pay to attend the festival. Kids cost zero dollars, zero cents. Adults cost the same. Even if you have a huge family, all those zeros add up to zero. 【文章大意】本文介绍了美国的国家数学节, 在这个节日中你可以参加一些体育运动, 可以参加一些有趣的活动, 还会知道利用数学可以预测
53、未来。另外, 参加这个节日不需要花钱。28. What can help a player win Flagway? A. A calculator. B. Others help. C. Watching the festival in advance. D. Speed and a good knowledge of math. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段的There is a new game called Flagway, in which teams of five to eight players move across a game floor using their
54、speed and knowledge of math. 可知, 速度和数学知识帮助玩家赢得Flagway。故选D。29. Who will give a speech about how math functions behind movies? A. John Urschel. B. Mark Mitton. C. Joseph Teran. D. Kirsten Bohl. 【解析】选C。细节理解题。根据第六段的Joseph Teran, a teacher at the University of California, Los Angeles, will speak about th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402956.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
