2020版外研版英语(新教材)新素养导学必修一课时素养评价 十六 UNIT 6 STARTING OUT .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版外研版英语新教材新素养导学必修一课时素养评价 十六 UNIT STARTING OUT 2020 版外研版 英语 新教材 素养 必修 课时 评价
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价 十六Unit 6Starting out & Understanding ideas. 根据提示写出单词的正确形式1. The beds had clean sheets(sheet) and warm blankets. 2. Muscle cells need lots of fuel and therefore(因此)burn lots of calories. 3. Our ship grounded in shallow(浅的) water. 4.
2、 Only blindness could have prevented(prevent) her from knowing that she was unusually attractive. 5. My father often impresses the importance of harmony(和谐)on me. 6. This is the mark of her real genius as a designer(design). 7. Fruit juices can be harmful(harm)to childrens teeth. 8. We should pay at
3、tention to the development of agriculture(农业). 9. With Christmas coming, we will wrap(包)many gifts for our friends. 10. During the Tang and Song Dynasties(dynasty), Chinese literature developed quickly. . 根据汉语提示写出正确的短语1. To achieve this goal, we must have mutual confidence and live in harmony with(和
4、谐相处) other countries. 2. Wuling Mountain used to be home to(是家园) many trees. 3. Every generation has the duty to pass down(传递) knowledge from the past. 4. Sharks always feed on(以为食) little fish but not humans. 5. As far as(就而言) I can see, there are only two reasons for such an action. 6. Are there p
5、lenty of(足够的)fresh fruits and vegetables in your diet? 7. We have to prepare for(做准备) the important meeting. . 用恰当的介词填空1. Is there any reason for which you should have a holiday? 2. The earth on which we live is a planet. 3. I have found the book in which the names of all the early satellites are me
6、ntioned. 4. These are the wires with which different machines are connected. 5. I cant remember the age at which he won the prize. . 阅读理解AGlacier National Park in Montana shares boundaries with Canada, an American Indian reservation, and a national forest. Along the North Fork of the Flathead River,
7、 the park also covers about 17, 000 acres of private lands that are currently used for ranching(牧场)and agriculture. This land is an important part of the habitat and migratory area in which several endangered species live. These private lands are essentially the only ones available for development i
8、n the region. With encouragement from the park, local landowners initiated a land use planning effort to guide the future of the North Fork. The park is a partner in an inter local agreement that calls for resource-managing agencies to work together and with the more than 400 private owners in the a
9、rea. A draft plan has been prepared, with objective of maintaining traditional economic uses but limiting new development that would damage park resources. Voluntary action by landowners, in cooperation with the park and the county, is helping to restrict small productions, maintain wildlife habitat
10、s, and minimize any harmful impact on the environment. The willingness of local landowners to participate in this protection effort may have been stimulated by concerns that Congress would impose a legislative solution. Nevertheless, many local residents want to save the existing character of the ar
11、ea. Meetings between park officials and landowners have led to a dramatically improved understanding of all concerns. 【文章大意】保护自然环境需要所有人的努力。加拿大冰川国家公园和土地所有者共同制订了土地使用计划, 来保护公园内的濒危物种和资源。1. The passage mainly discusses . A. the endangered species in Glacier National ParkB. the protection of lands surroun
12、ding Glacier National ParkC. conservation laws imposed by the state of MontanaD. conservation laws imposed by Congress【解析】选B。主旨大意题。通过阅读文章可知, 为了保护冰川国家公园的濒危物种和资源, 公园当局和地方土地所有者制订了限制土地使用计划, 故选B项。2. Why are the private lands surrounding Glacier National Park so important? A. They function as a hunting pr
13、eserve. B. They are restricted to government use. C. They are heavily populated. D. They contain natural habitats of threatened species. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段第三句“This land is an important part of the habitat and migratory area in which several endangered species live. 可知, 这片土地是几种濒危物种生活的栖息地和迁徙区的重要组成部分。故
14、选D项。3. The relationship between park officials and neighboring landowners may best be described as . A. indifferentB. intimateC. cooperativeD. disappointing【解析】选C。推理判断题。根据第二段可知, 公园当局和地方土地所有者密切合作来保护资源, 因此他们的关系是“cooperative”(合作性的)。故选C 项。4. It can be inferred from the passage that a major interest of t
15、he officials of Glacier National Park is to . A. limit land development around the parkB. establish a new park in Montana C. influence national legislationD. settle border disputes with Canada【解析】选A。推理判断题。根据第二段第三句和全文, 我们很容易就可以得到这样一个信息: 为了保护自然资源和濒危物种, 公园管理者限制那些会破坏资源的土地开发。故选A项。【阅读多维训练】1. 翻译句子(1)The pa
16、rk also covers about 17, 000 acres of private lands that are currently used for ranching and agriculture. 这个公园还覆盖了大约17000公顷目前被用作牧场和农业的私人土地。(2)The willingness of local landowners to participate in this protection effort may have been stimulated by concerns that Congress would impose a legislative sol
17、ution. 国会将采取立法解决方案的担忧可能刺激了当地土地所有者参与这种保护工作的意愿。2. 句式分析This land is an important part of the habitat and migratory area in which several endangered species live. 分析: 此句是一个“介词+which”构成的定语从句。译文: 这片土地是几种濒危物种生活的栖息地和迁徙区的重要组成部分。BMost of us lead unhealthy lives; we spend far too much sitting down. If in addit
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403252.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
探究麝香日常鉴别方法及临床应用价值.pdf
