2020-2021学年新教材人教版英语选择性必修第一册作业:UNIT 2 LOOKING INTO THE FUTURE PERIOD 1 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材人教版英语选择性必修第一册作业:UNIT 2LOOKING INTO THE FUTURE PERIOD WORD版含解析 2020 2021 学年 新教材 人教版 英语
- 资源描述:
-
1、UNIT 2Period One题组A基础练.单词拼写1However, his friend successfully _(说服) him to have a try. 2There was no advance _(警告) before the earthquake hit. 3Everyone will have their _(偏爱). 4Generally, that is fine, but you should be aware of one _(潜在的) weakness. 5There is little chance that we will succeed in chan
2、ging the law. _(然而), it is important that we try. 6When I got there, the noise and movement stopped _(立即). 7The text of the lecture was _(可获得的) to guests on the night. 8They watched the bus disappear into the _(遥远的) woods. 9Yemen _(掌控) the strait at the southern end of the Red Sea. 10We had to make
3、a _(变动) in our arrangements. 【答案】1.persuaded2.warning3.preferences4.potential5Nevertheless6.instantly7.available8.distant9commands10.switch.单句语法填空1If you live in a big city, you are _(constant) disturbed with noise. 2It upset her when men had a preference _ her sister.3Anyway, the understanding is t
4、hat Chinese children must spend their lives repaying their parents by _(obey) them and making them proud. 4He succeeded in _(persuade) her to give up her parttime job. 5Mrs. Blount _(warn) me not to interfere. 6I dont know how I will react the next time I meet a _(potential) dangerous situation. 7Of
5、ficials had not been allowed _(monitor) the voting. 8This position _(detect) system will keep us more secure. 9My _(day) routine included going to the gym for a workout before going to work.10The politician _(leak) the news to the newspapers on purpose just now. 【答案】1.constantly2.for3.obeying4.persu
6、ading5warned6.potentially7.to monitor8detecting9.daily10.leaked题组B提升练.阅读理解Researchers at the University of Chicago have trained an artificial intelligence system, to write fake reviews on Yelp, a website showing customers reviews on shopping or something else, and its pretty hard to tell them apart
7、from a human review.Their study, which will be presented at the ACM Conference on Computer and Communications Security in October, aimed to throw attention onto how easily these systems can write reviews like humans and how damaging they can become if theyre not monitored properly.Since many small b
8、usinesses rely on online reviews to help grow and keep their reputation, a future where someonelike a rival or angry customercould crazily fill their page with negative reviews written by a machine is pretty worrying. And, according to the research team, the threat goes far beyond a bunch of fake re
9、views on Yelp. “In general the threat is bigger, ” Ben Y. Zhao, one of the authors of the study, said. “I think the threat towards society is large and it really misleads users and shakes our belief in what is real and what is not. I think thats going to be even unimaginable.”To test how believable
10、these reviews came across, the researchers invited 40 volunteers and had AI generate five fake reviews for 40 actual restaurants. The volunteers were asked how useful they thought the review was and whether or not they thought it was fake. The AI reviews ranked as “effectively indistinguishable” fro
11、m real reviews, according to the study. Further, the fake reviews were given a 3.15 “usefulness” rating, compared to a 3.28 rating for human reviews.1What can the new artificial intelligence system do according to the passage? AIt can help train new reviewers.BIt can tell the real reviews from the f
12、ake ones.CIt can write humanlike reviews.DIt can easily damage the businesses.2What does the underlined word “rival” mean in the passage? AA person who respects you deeply.BA person who competes with you.CA person who loves to give fake reviews.DA person who can control you from distance.3What can w
13、e infer from Ben Y. Zhaos remarks? AArtificial intelligence can put the society in danger.BThe artificial intelligence is only used by the researchers.CBen Y. Zhao is optimistic about the further development of artificial intelligence.DThe artificial intelligence will help people shake.4What is the
14、best title for the passage? ASuggestions on giving reviewsBHow to tell the fake reviewsCDevelopment of AI in review on YelpDAI is coming to steal your reviews【语篇解读】这是一篇说明文。芝加哥大学的研究人员已经培训出了一种人工智能(AI)系统, 在Yelp网站上编写虚假评论, 足以乱真。其目的是强调这些系统可以很容易地写出像人类写的一样的评论, 如果它们没有被恰当地运用, 它们会变得具有破坏性, 而威胁远远不止于此。1C细节理解题。根据文
15、章第一段 “Researchers at the University of Chicago have trained an artificial intelligence system and its pretty hard to tell them apart from a human review.”可知, 芝加哥大学的研究人员研发了一种人工智能系统, 让它在Yelp网站上撰写虚假评论, 很难把它们与人类的评论区分开。由此可知, 这种新的人工智能系统可以撰写出像人类写的一样的评论。2B词义猜测题。根据文章第三段 “Since many small businesses rely on o
16、nline reviews to help grow and keep their reputation their page with negative reviews written by a machine is pretty worrying.”可知, 由于许多小企业依赖在线评论来帮助成长和保持声誉, 未来有人可能会疯狂地用机器写的负面评论填满它们的页面, 这是相当令人担忧的。由此可知画线单词所在部分 “like a rival or angry customer”是someone的同位语, 对其进行解释说明。根据上下文语境以及生活常识可以判断出, 企业面对的是顾客和竞争对手两类人。因
17、此rival可以理解为竞争对手。3A推理判断题。根据文章第四段中“ In general the threat is bigger, Ben Y. Zhao, one of the authors of the study, said, I think thats going to be even unimaginable.” 可知,他认为AI智能能够误导用户明辨是非的能力, 会对社会带来不可想象的威胁。4D主旨大意题。通读全文可知, 芝加哥大学的研究人员已经培训出了一种人工智能(AI)系统, 在Yelp网站上编写虚假评论, 足以乱真, 其目的是强调这种系统可以很容易地写出像人类写的一样的评论
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403358.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
