分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型2019年英语新同步外研必修五讲义:MODULE 6 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:404356
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:15
  • 大小:3.26MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019年英语新同步外研必修五讲义:MODULE SECTION INTRODUCTION 2019 英语 同步 必修 讲义 MODULE
    资源描述:

    1、The construction of the new QinghaiTibet Railroad in Kekexili, China is considered a threat to endangered animals. The railway, partially functioning since 2001, broke up the local ecosystem by separating the regions Tibetan antelopes, blocking their migration (迁移) routes, and leaving construction w

    2、aste behind. It is feared that in addition to these direct negative impacts (影响), the development of the railway will open up the area to hunters and rapidly developing local villages.In 1995, Yang Xin founded Greenriver the only government approved NGO (NonGovernmental Organization) for natural pro

    3、tection in Qinghai. He also set up the Suonandajie Nature Protection Station for environmental protection in Kekexili area. Yang Xin is devoted to protecting the endangered Tibetan antelope in Kekexili. In 1975, strict international protection for the antelopes was introduced after severe hunting th

    4、roughout the 20th century Tibetan antelope wool nearly drove them to extinction. However, today hunting is again on the increase and the number of Tibetan antelopes is no more than 75,000. In addition to researching the biology of the antelopes, Yang Xin is running some public education programmes t

    5、o raise awareness of the threats they face during migration.Greenriver has made a successful traffic system that allows the antelopes to migrate across a major road. The system has had a measurable impact, and in June 2005, about 2,800 antelopes were seen to cross the QinghaiTibetan road, seven time

    6、s the amount from the same period in 2004. Yang Xin is now working to find new ways to reduce the negative impact the development will have on the free migration of the antelopes.Yang Xin received further Associate Award support from the Whitley Fund for Nature to help the continuing efforts of Gree

    7、nriver in China. Within the next five years, he intends to fully incorporate (并入) the government into protection efforts.Section_Introduction_&_Reading_PrereadingSaving the AntelopesOn a freezing cold day in January 1994, Jiesang Suonandajie found what he was looking for a group of poachers who were

    8、 killing the endangered Tibetan antelope. Jiesang knew he had to move quickly. He shouted to the poachers to put down their guns. Although surprised, the poachers had an advantage there were more of them. In the battle which followed Jiesang was shot and killed. When his frozen body was found hours

    9、later, he was still holding his gun. He had given his life to save the Tibetan antelope.antelope/ntIlp/n.(藏)羚羊freezing adj.极冷的;冰冻的,freezing cold(extremely cold)极度寒冷,具体的某一天前要用介词on。poacher/pt/n.盗猎者;偷猎者endanger/IndeInd/vt.使处于险境;危及endangered adj.(生命等)有(灭绝)危险的put down放下;写下;镇压Although surprised为让步状语从句的省略形

    10、式,补全应为Although they were surprised。battle/btl/n.战斗which followed为定语从句,修饰先行词the battle。frozen adj.冻僵的,冰冷的give ones life to do sth.为做某事献出生命拯救藏羚羊第1段译文1994年1月一个滴水成冰的寒冷日子,杰桑索南达杰发现了他一直在寻找的目标正在猎杀濒临灭绝的藏羚羊的一群偷猎者。杰桑知道,他必须迅速行动。他大声喊叫着让偷猎者放下他们的枪。偷猎者虽然感到惊慌,但他们占着人多的优势。在接下来的枪战中,杰桑被击中身亡。几个小时后,当人们发现他冻僵的尸体时,他仍然握着枪。他为拯

    11、救藏羚羊献出了生命。At the beginning of the twentieth century there were millions of antelopes on the QinghaiTibetan Plateau. By the 1990s the number had fallen to about 50,000. The reason is simple: the wool of the Tibetan antelope is the most expensive in the world. It is soft, light, and warm the ideal coa

    12、t for an animal which has to survive at high altitudes. A shawl made from the wool (known as “shahtoosh”, or “king of wools” in Persian) can sell for five thousand dollars. For poachers the profits can be huge.at the beginning of在的开始plateau/plt/n.高原the QinghaiTibetan Plateau青藏高原by the 1990s“到20世纪90年

    13、代”,常与过去完成时态连用。fall to下降到,fall by下降了ideal/aIdIl/adj.理想的shawl/l/n.披肩过去分词短语made from the wool作定语,修饰a shawl,相当于which is made from the wool。profit n利润;益处,作“利润”讲时,用huge/large或small修饰。第2段译文20世纪初期,青藏高原上有数百万只藏羚羊。截止到20世纪90年代,藏羚羊的数目下降到了大约5万只。原因很简单:藏羚羊的毛是世界上最昂贵的毛。它又软又轻又暖和,是高海拔地区动物赖以生存的理想皮毛。一条藏羚羊毛织成的披肩(名为“沙图什”,即

    14、波斯语中的“众毛之王”),能卖到5 000美元。这对偷猎者来说利润是丰厚的。Often working at night, the poachers shoot whole herds of antelopes at a time, leaving only the babies, whose wool is not worth so much. The animals are skinned on the spot and the wool taken to India, where it is made into the shawls. From there, it is exported

    15、 to rich countries in North America and Europe. The business is completely illegal there has been a ban on the trade since 1975. But in the 1990s the shawls came into fashion among rich people. A police raid on a shop in London found 138 shawls. About 1,000 antelopes or 2 per cent of the worlds popu

    16、lation had been killed to make them.现在分词短语working at night作伴随状语。herd/hd/n.牧群;兽群a herd of一群;herds of一群群at a time一次,at one time从前,曾经worth/w/adj.值钱be (well) worth doing .(很)值得做现在分词短语leaving only the babies作结果状语;whose引导非限制性定语从句,修饰the babies。skin/skIn/vt. (skinned,skinned)剥皮;去皮spot/spt/n.(某事发生的)准确地点;现场on

    17、 the spot当场where .为非限制性定语从句,修饰India。export v出口,(反义词)import v进口a ban on表示“方面的禁令”。come into fashion成为时尚;开始流行起来raid/reId/n.& vt.(警方的)突击搜查population n这里指“藏羚羊的总数目”。第3段译文那些偷猎者常常在夜里出动,一次就捕杀掉整群的藏羚羊,只留下那些毛不那么值钱的幼崽。那些被猎杀的藏羚羊被就地剥皮,羊毛被运送到印度,在那里被制成披肩。然后出口到北美和欧洲的富裕国家。这种贸易是完全违法的自1975年以来一直被禁止。但是到了20世纪90年代,这种藏羚羊毛披肩在

    18、有钱人中间流行开来,成为时尚。在伦敦,警察在对一家商店的一次突击搜查中竟发现了138条披肩。(这就意味着)大约1 000只藏羚羊或者全球总数的2%被猎杀来做这些披肩。In the 1990s the Chinese government began to take an active part in protecting the antelopes in the Hoh Xil Nature Reserve the huge national park on the QinghaiTibetan Plateau, which is the main habitat of the antelop

    19、es. Over the next ten years about 3,000 poachers were caught and 300 vehicles confiscated. Sometimes there were gunfights, like the one in which Jiesang Suonandajie was killed.But today the government seems to be winning the battle. The number of poachers has fallen. The small group of officials who

    20、 work in the reserve are helped by volunteers who come from all over the country, and who are ready for the difficult conditions of life at 5,000 metres. Meanwhile, in those countries where the shawls are sold, police are getting tough with the dealers. International cooperation seems to be working.

    21、 Since 1997 the antelope population has slowly begun to grow again.take an active part in积极参加/参与the main habitat主要的栖息地which .antelopes为非限制性定语从句,修饰the QinghaiTibetan Plateau。confiscate/knfIskeIt/vt.没收in which为“介词关系代词”结构,引导定语从句,修饰先行词the one。seem to be doing似乎正在做the number of 的数量/数目who work in the rese

    22、rve为定语从句,修饰officials。in the reserve在保护区condition/kndIn/n.(s)环境;情况表示“环境”多用复数形式。who come from .和who are ready for .为并列的定语从句,修饰volunteers。meanwhile/minwaIl/adv.同时in the meanwhile与此同时,在此期间get tough with对采取强硬、严厉措施dealer/dil/n.(尤指买卖贵重商品的)商人第45段译文在20世纪90年代,中国政府开始积极参与保护在可可西里自然保护区的藏羚羊这是青藏高原上的大型国家公园,是藏羚羊的主要栖息

    23、地。在接下来的10年中,大约有3 000名偷猎者被抓获并有300辆汽车被没收。有时,还会发生枪战。像杰桑索南达杰就是在其中的一次枪战中牺牲的。但如今,政府似乎正在赢得这场战争,偷猎者的人数下降了。在保护区工作的一小组政府官员得到了来自全国各地的并且愿意忍受海拔5 000米的恶劣生活环境的志愿者们的支援。同时,在那些出售藏羚羊毛披肩的国家,警方开始严厉打击藏羚羊毛披肩的贩卖者。国际合作似乎也取得成效。自1997年以来,藏羚羊的数目已开始慢慢回升。PrereadingPlease match the words with their proper meanings.1worthAto make s

    24、ure that sb./sth. is not harmed2battle Bto put sb./sth. in a situation in which they could be harmed3ideal Cto try very hard to do sth.when it is difficult4protect Dhaving a value in money5struggle Eperfect6endanger Fa fight between armies7reserve Gwhile sth. else is happening8meanwhile Ha piece of

    25、land that is a protected area for animals and plants, etc.15_68_答案:15DFEAC68BHGLeadinLook at the following pictures of endangered animals and match them.ATibetan antelopeBMilu deerCGiant Panda DSouth China Tiger答案:1.B2.C3.D4.AWhilereadingFastreading1Look at the picture and the title, and then guess

    26、what the passage is mainly about.The passage is mainly about how_to_save_the_endangered_animal_antelope.2Whats the purpose of the passage?To_introduce_something_about_antelopes_and_call_on_us_to_protect_them.Carefulreading()Read the passage carefully, and then judge which of the following is true (T

    27、) or false (F)1A large number of antelopes have been killed for their meat.(F)2The business of the antelope wool is illegal but it is not easy to be stopped.(T)3The Chinese government began to take an active part in protecting the antelopes.(T)4Little progress has been made in protecting the antelop

    28、es.(F)5International cooperation on protecting antelopes is also progressing.(T)()Choose the best answers according to the text. 1Why was Jiesang looking for the poachers?ATo fight with them.BTo join the hunting.CTo stop them from killing the antelopes.DTo ask them to hunt.2The poachers were surpris

    29、ed at _.AJiesangs order to ask them to put down their gunsBJiesangs quick movementCJiesangs braveryDbeing found by Jiesang3The quick decrease of the antelopes is due to _.Athe freezing and bad living conditionsBtheir expensive woolCthe illegal export of the shawlsDthe killing from the poachers4What

    30、has the Chinese government done to protect the antelopes in the past years?AThe government has passed laws to ban the trade of the wool from the antelopes.BThe government has set up nature reserves.CThe government has caught the poachers and confiscated their vehicles.DAll of the above.5Which of the

    31、 following statements is NOT the reason for the increase of the antelopes?AThe Chinese government has won the battle against the poachers.BThe Chinese government has taken an active part in protecting the antelopes.CMany volunteers come from all over the country to help.DThe cooperation between the

    32、countries.答案:15CCDDAStudyreadingAnalyze the following difficult sentences in the text.1Often working at night, the poachers shoot whole herds of antelopes at a time, leaving only the babies, whose wool is not worth so much.句式分析尝试翻译那些偷猎者常常在夜里出动,一次就捕杀掉整群的藏羚羊,只留下那些毛不那么值钱的幼崽。2In the 1990s the Chinese go

    33、vernment began to take an active part in protecting the antelopes in the Hoh Xil Nature Reserve the huge national park on the QinghaiTibetan Plateau, which is the main habitat of the antelopes.句式分析尝试翻译在20世纪90年代,中国政府开始积极参与保护在可可西里自然保护区的藏羚羊这是青藏高原上的大型国家公园,是藏羚羊的主要栖息地。3The small group of officials who wor

    34、k in the reserve are helped by volunteers who come from all over the country, and who are ready for the difficult conditions of life at 5,000 metres.句式分析尝试翻译在保护区工作的一小组政府官员得到了来自全国各地的并且愿意忍受海拔5_000米的恶劣生活环境的志愿者们的支援。.阅读理解AThough much effort and many resources have been spent in protecting the endangered

    35、giant panda, research by an international team of scientists shows that much suitable panda habitat is outside the nature reserves and areas where the panda is reported to live.“This research can help the Chinese government and international nongovernmental organizations develop full strategic (战略上的

    36、) plans for more effective conservation of the panda,” said Jianguo “Jack” Liu, MSU University Distinguished Professor of fisheries and wildlife.“Overall, about 40 percent of the suitable habitat for pandas is inside the nature reserves,” said Andres Vina, a specialist. “But we have also identified

    37、potentially suitable habitat outside the reserves.”The giant panda is the rarest member of the bear family. Pandas once ranged throughout most of China, northern Vietnam and northern Myanmar. Today, fewer than 1,600 giant pandas live in the wild in three Chinese provinces: Gansu, Shaanxi and Sichuan

    38、. Human actions including logging (伐木), residential development and the expansion of farming are considered the main reasons for the dramatic decrease of the giant pandas habitat.The research team developed habitat models using geographical and environmental information gathered by satellites overla

    39、id with information on panda occurrence. After analyzing six mountain regions in the three provinces where pandas are known to live, the scientists developed a habitat suitability index (索引) for the entire 48,328 squaremile area. The rangewide habitat analysis model gives the government and other ag

    40、encies a new tool as they develop conservation strategies not only for pandas but also for many other endangered species.“The Chinese government plans to add about 69,500 square miles of land to the countrys nature reserve system between 2010 and 2020,” said Ouyang Zhiyun, director of the Lab of Urb

    41、an and Regional Ecology at the Chinese Academy of Sciences in Beijing. “So opportunities exist to create new reserves, to expand existing reserves and to create pathways that increase the connectivity among the reserves. On the basis of our results, we suggest some new areas be included in Chinas na

    42、ture reserve system.”语篇解读:中国的大熊猫是一种珍贵的濒临灭绝的动物。那么造成它们濒临灭绝的原因有哪些?我们该采取什么措施来保护大熊猫呢?1Which of the following is NOT true?AChina has made lots of efforts to protect the giant panda.BPandas live better only outside the nature reserves.CMore plans should be created to protect the giant pandas.DLiu Jianguo i

    43、s a professor who devotes himself to fisheries and wildlife.解析:选B推理判断题。根据第一段的“Though much effort”可知A项正确;根据第二段的“develop full strategic (战略上的) plans for more effective conservation of the panda”可知C项正确;根据第二段的“Professor of fisheries and wildlife”可知D项正确;第一段说自然保护区外还有许多适合大熊猫生存的栖息地,并没说大熊猫在外面生活得更好,故选B。2The p

    44、urpose of developing habitat models is _.Ato know where pandas actually live in ChinaBto build a larger nature reserve for the pandasCto develop conservation strategies for endangered speciesDto give governments a warning解析:选C细节理解题。根据第五段最后一句“.not only for pandas but also for many other endangered sp

    45、ecies.”可知答案为C项。3The underlined word “overlaid” in the fifth paragraph probably means “_”AcoveredBconnectedCcoped Dvaried解析:选A词义猜测题。此处表达:由卫星收集的信息覆盖着熊猫出现的信息。be overlaid with“被覆盖着”。4What can we learn from the last paragraph?AOuyang Zhiyun hopes more areas will become nature reserves in China.BChina has

    46、 about 69,500 square miles of nature reserves now.CThe existing reserves will remain the same.DThe existing reserves shouldnt be expanded.解析:选A推理判断题。从最后一段的“to create, to expand, be included”可以推断出他希望在中国有越来越多的保护区出现,故选A项。BGeorge was a game warden (猎物繁殖和保护区的管理员) in Kenya. One day, he found three tiny li

    47、ons beside a dead lioness. They were so little that their eyes had not yet opened. Sadly, he took the three little lions and drove back home.When George got out of the car with the baby lions, his wife Joy Adamson immediately took over. Joy had cared for many young animals over the years, but she ha

    48、d never tried to raise baby lions! However, she was determined to save these babies.The lions grew rapidly. But as the lions grew bigger and stronger, Joy and George realized they could not keep three large lions. They decided to present two of the lions to a zoo; they would keep the smallest lion,

    49、which they named Elsa.Joy and George taught Elsa to hunt and to protect herself. Elsa liked to play with her human friends, but as Elsa grew to her adult size, this play became dangerous. More than once, Elsa knocked Joy to the ground, scratching (抓伤) her. Joy and George both realized that it was ti

    50、me to find Elsa a new home. They knew she needed a wild home where she could live the life she was born to lead. Finally, Joy and George decide to set Elsa free in Meru Park at the foot of Mt. Kenya.Elsa never forgot Joy and George. Whenever they camped nearby, Elsa would come to visit, rubbing her

    51、head against their legs in greeting.Joy missed Elsa, but was happy that she had made a successful life as a wild lion. Joy wrote a book about Elsa, Born Free, which became an international bestseller. Joy traveled all over the world, talking about the importance of saving the wild animals of the wor

    52、ld.Joy lived out her life in Africa, working with wild animals. She wrote more books about her experiences. Her heartfelt interest in animals and her great love for Elsa helped inspire (激发) a worldwide movement to protect wildlife. For Joy Adamson, there was no greater gift than the beauty and spiri

    53、t of wild animals, living free.语篇解读:文章主要讲述了Joy Adamson和三只被收养的狮子幼崽之一Elsa的故事,以及她为保护野生动物所做出的贡献。5When George took the three lions home, his wife_.Aadvised him to give them to a zooBwas frightened by their appearanceCwas unwilling to care for themDhad a great love for them解析:选D推理判断题。根据第二段中“Joy Adamson im

    54、mediately took over” 以及下文描述Joy多年来一直照料其他小动物可知,Joy第一眼看到三只狮子幼崽时就对它们爱不释手。6Joy and George set Elsa free because_.AElsa scratched JoyBthere wasnt enough food for ElsaCElsa was big and strongDElsa was a danger to their neighbors解析:选C推理判断题。根据第四段的“as Elsa grew to her adult size”以及“They knew she needed . to l

    55、ead”可知,随着Elsa长大,Joy和George的家已经限制了Elsa的成长,而且Elsa对他们也很危险,不再适合她继续待下去。7What do we know about the book Born Free from the text?AIt became very popular. BIt is mainly about Joys experiences in Meru Park.CIt focuses on wild animals in Kenya.DIt helped change peoples attitude towards wildlife.解析:选A细节理解题。根据倒

    56、数第二段的“which became an international bestseller”可知选A项。8Whats the best title for the text?AJoy Adamson: living with lionsBElsa: lion raised by a humanCBorn Free: a wonderful bookDGeorge: a game warden解析:选A标题归纳题。文章主要讲述了Joy Adamson和三只被收养的狮子幼崽之一Elsa的故事,以及她为保护野生动物所做出的贡献,由此可知A项标题最贴切、全面。CA few years ago, I

    57、read about an eightyearold girl who studied elephant poaching(偷猎) in school and made a poster for her local grocery store. The slogan read, “Save the elephants. Dont buy Ivory Soap, or they will die out.” What the girl had done taught me a lesson. Since then, I have looked at eightyearolds in a diff

    58、erent way. As an environmental educator, I used to teach eightyearolds about the harm of elephant poaching, rainforest destruction, and global warming. I had a degree in natural science but not in child development. What did I think I was accomplishing by putting my environmental concerns on the sho

    59、ulders of kids who still believe in fairy tales (童话故事)Kids develop the fear of nature when their primary contact with the natural world is hearing bad news about the environment. If I wanted to inspire conservation action, I needed to change my ways, but how? I came across some research by psycholog

    60、ist Louise Chawla. She wanted to know what had gone on in the childhoods of adults who are good environmental citizens. She found two things most common. They had free time to explore the rivers or woods down the street, and they had an adult in their lives who was enthusiastic about the natural wor

    61、ld. I understand now that what turned me into a good person today was a childhood spent playing in the field and having a dad who knew that finding a lobster(龙虾)under a rock was better than finding treasure.So thats what I was doing when I was eight years old looking under rocks, climbing trees, and

    62、 picking wild flowers. I didnt know a thing about the Clean Air Act that was being debated in congress at that time. I didnt hear a lot of environmental problems. But I built a relationship with nature and I grew up to care. Now I treat my own kids like the child I was. My kids turn off the water wh

    63、en they brush their teeth and turn off the lights when they leave a room.语篇解读:人类赖以生存的大自然正在被严重破坏,保护环境应该从孩子抓起,帮助孩子从小建立与自然的关系。9What can be inferred from the first two paragraphs?AThe author felt very proud of herself.BThe author took action to save the elephants.CThe author thought her teaching was a f

    64、ailure.DThe author doubted the natural science.解析:选C推理判断题。根据第一段中的“What did I think . believe in fairy tales (童话故事)?”以及第二段的“I needed to change my ways”可知,作者认为自己的教育方法是不可取的。10How do children react when learning about environmental problems?AThey tend to ignore the problems.BThey become scared of nature

    65、.CThey hate to learn natural science.DThey want to help solve the problems.解析:选B细节理解题。根据第二段中的“Kids develop the fear . bad news about the environment.”可知,让孩子们了解了环境问题会导致他们对大自然产生恐惧。11The author mentions the research in order to show _.Ahow to have a happy childhoodBwhat the best way to get close to nat

    66、ure is Chow to change childrens bad behaviorDwhat makes children care about the environment解析:选D细节理解题。根据第二段中的“She wanted to know what . environmental citizens.”可知,该研究主要解释了是什么影响了孩子,让他们长大后为保护环境出一份力。12What is mainly discussed in the passage?AThe harm of hunting animals to the environment and mankind.BT

    67、he causes of environmental problems we are facing.CThe importance of encouraging kids to protect nature.DThe right methods of developing childrens idea of nature.解析:选D主旨大意题。本文主要阐述了教育和环境保护之间的关系,作者通过实例论述了一个道理:让孩子拥有环保思想的正确教育方式不是让他们感到害怕,而是让他们心中充满对大自然的爱。.阅读七选五How many times has life overwhelmed (压垮) you?

    68、 Its okay. _1_ The world moves at a breathtaking speed and many people have similar feelings. Where do you start, and when will it end? Relax. Here are some magic tricks to simplify your life.Choose to be happy. At a young age, were taught that there are winners and losers. Life becomes a game to ea

    69、rn the most points, often measured in dollars. _2_ Im not saying that we shouldnt set goals, just the opposite. This requires a decision to be happy, to live in the present. In other words, be grateful for what you have. Appreciate what is in front of you. When you can do that, it will be easier to

    70、achieve the impossible.Imagine its the last day on Earth. _3_ What would you do, and who would you do it with? Would you quit your job, or spend the rest of the day with your family? Life is too short and you shouldnt waste it in being miserable. So decide what is important, and let go of the rest._

    71、4_ Imagine you are in a building, and there is a tower next door right after a plane hits it. The lights go out. The room turns black. Youre halfway down the stairs when the stairwell (楼梯井) is damaged because of the collapse of the tower next door. You survive, but just narrowly. You escape with you

    72、r life and nothing else. Your job is gone, and so are your friends and coworkers.Thats the story of what happened to thousands of people after 9/11, and the lessons you can learn from them are many. _5_ No one can take away what is in your mind, the experiences youve had, or the wisdom youve gained.

    73、 Everything else is just window dressing.AIt happens to everyone.BHang around with good people.CAlong the way, we lose our soul.DWhat if the world is about to end?EDont listen to those who have given up.FThe simple truth is that life is what matters.GThink about what you would do if you lost everyth

    74、ing.语篇解读:本文主要介绍了几种让生活简单化的方法。1选A本句对上一句的观点作进一步解释,说明不必担心的理由,后文的“many people have similar feelings”也可作为提示。2选C根据本段主题句“Choose to be happy.”和后文的“This requires a decision to be happy”等信息可知,本句强调精神方面的,说明了在人生游戏中人们的一个结果:我们逐渐地失去了自己的灵魂。3选D本句进一步解释了本段的主题句。4选G本句为本段的主题句,综述了本段的主要内容。5选F通过前面 “911事件”的例子,这里总结了一个简单的人生结论,且根据后文的“No one can take away . youve gained.”可知,生命很重要。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019年英语新同步外研必修五讲义:MODULE 6 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404356.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1