2019年英语新同步浙江专用必修二精练:UNIT 4 课时跟踪练(一) WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步浙江专用必修二精练:UNIT 课时跟踪练一 WARMING UP 2019 英语 同步 浙江 专用 必修 精练 UNIT 课时 跟踪
- 资源描述:
-
1、Unit 4 课时跟踪练(一) Warming Up & Reading Pre-reading.阅读理解AI lay in the hospital bed with my sixyearold daughter, Elizabeth, holding her in my arms. “Mommy, will you stay with me the whole time?” she asked, looking up. “You know I cant be in the operating room,” I said carefully, not wanting to frighten
2、her. “But Daddy and I will be waiting right outside.” Elizabeth nodded, but her eyes looked troubled.Elizabeth had broken her right leg in July. Seven months later, it still hadnt healed (康复). In fact, it had gotten worse. She was here in the hospital for surgery (手术)I wanted to tell her that everyt
3、hing would be okay and promise that this would be the last time shed have to go through this. But what if something went wrong again? How could I comfort my daughter when I needed comfort myself?There was a knock at the door. A nurse? I thought. Time to say goodbye already? But the woman who came in
4、 wasnt a nurse. “Hi,” the woman said. “Im a volunteer here, and Ive got something for Elizabeth.” She handed a brightblue box to my daughter.Elizabeth sat up and took the box. She opened it and started pulling out goodies one by one candies, stickers, a lovely toy in the shape of a star. She hugged
5、the star, perking_up for the first time since she entered the hospital. “Thank you,” she said. “I love them.” There was a big smile on her face. It had been so long since I saw that big smile.The gift was a great comfort not only to my daughter, but also to me.语篇解读:本文是记叙文。作者的女儿在进手术室前有些紧张,这时一位陌生人送来一盒
6、礼物,使女儿高兴起来。1Why did the authors daughter feel upset?AShe would have surgery on her arm.BThe author had no time to play with her.CShe had to stay in the hospital for a long time.DThe author couldnt stay in the operating room.解析:选D推理判断题。根据第一段的“You know I cant be in the operating room, I said carefully
7、, not wanting to frighten her.”可知,作者不能进入手术室,这使得女儿有些紧张。2Why did the woman come in?ATo offer a gift.BTo say goodbye.CTo comfort the author.DTo get all the things ready.解析:选A细节理解题。根据第四段的“Im a volunteer . to my daughter.”可知,这位妇女进来是为了送礼物。3The underlined part “perking up” means “_”Ahaving a restBthinking
8、carefullyCdoing her best Dbecoming cheerful解析:选D词义猜测题。根据下文“There was a big smile on her face.”可知,女儿很高兴。所以perk up意为:愉快、活跃起来。BFour animals a wildcat, a mongoose, a mouse and an owl had made their home in a huge tree.The mouse and the mongoose lived at the foot of the tree in two different holes. The c
9、at lived in a large hole halfway up the tree and the owl lived in the branches.The cat feared none of its neighbours and moved about, afraid of nothing. The owl and the mongoose were afraid of the cat and kept a safe distance from it. The mouse was extremely afraid of all three neighbours.One day th
10、e cat was caught in a trap laid by a hunter. Its three neighbours watched with joy as it tried extremely hard to get out of the net in which it had been trapped. They knew it was a hopeless task. Soon the hunter would come and they would never see their enemy forever. The mouses joy, however, was sh
11、ortlived because even as it watched the cat, it found that the mongoose was moving towards it. Looking up, it saw that the owl too was getting ready to move down. The mouse understood that it was in great danger and that the only one who could save it was its enemy, the cat.It jumped onto the net in
12、 which the cat was caught and began biting at it. Within a short time it had made a hole big enough for the cat to come out. Seeing the cat come out, the owl and the mongoose escaped.The mouse ran away too. It knew it could not expect any thanks from the cat, but in saving it, it had saved its own l
13、ife.语篇解读:野猫吃猫头鹰和猫鼬,三者都吃老鼠。野猫是猫头鹰和猫鼬的敌人,反而成了老鼠的“朋友”,救了老鼠的命。4The mouse lived in extreme fear every day because _.Ait lived at the foot of the treeBhunters set traps everywhereCall its three neighbours might eat it at any timeDits food might be taken away by its neighbours解析:选C细节理解题。根据第三段最后一句、第四段中猫鼬和猫头
14、鹰对老鼠的虎视眈眈以及最后一段中老鼠将野猫放出来后自己也逃离了可知,这三个邻居都对老鼠有生命威胁,因此它每天都生活在极度恐慌之中。5Which of the four neighbours had the most power over the other three?AThe wildcat. BThe mouse.CThe mongoose. DThe owl.解析:选A细节理解题。根据第三段可知,野猫无所畏惧,四处乱逛;猫头鹰和猫鼬害怕野猫;老鼠害怕前三者。由此可知,在这四个邻居中,野猫最强势。6The mouse bit at the net to save the cat becau
15、se _.Athey were good friendsBthey both hated the huntersCthe mouse was too kind to see the cat dieDthe other two neighbours were to attack it解析:选D细节理解题。根据第四段最后三句可知,野猫被困住之后,猫鼬和猫头鹰没有了天敌的威胁,于是准备攻击老鼠。老鼠意识到如果没有了野猫,自己面临的威胁更大,所以才救了野猫。7From the passage we can learn that the mouse is _.Akind BbraveCclever Ds
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404539.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021高级人力-冲刺提分卷05.pdf
2013高考语文一轮复习课件(新课标):鉴赏古代诗歌的表达技巧.ppt
