六年级英语上册 期中自查卷(一)(无答案)人教新版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 六年级英语上册 期中自查卷一无答案人教新版 六年级 英语 上册 期中 自查 答案 新版
- 资源描述:
-
1、小学六年级英语期中自查卷(答题时间60分钟)Class Name Score 笔试部分一、Read and choose(阅读对话,根据上下文,选择正确的句子,把字母编号填在相应的横线上。)(10分)A. Where is it? B. How can I get there? C. Thank you very much. D. What are you doing to do there? E. Is it far from here? F. Thats OK.G.When are you going ?A: Excuse me, Im new here. I want to go to
2、the post office. B: Its near the bookstore.A: B:Yes ,it is .A: B: You can go by the No.302 bus.Get off at the hospital,and then turn left .You can see it. A:Im going to buy a post card,and send it to my cousin. B:Youre welcome.二、 Read and choose.阅读下面的短文,按要求答题。(每小题1.5分,共15分。)(一)根据短文内容,选择恰当的答案。Tomorro
3、w is Sunday.Wang Jie isnt going to school.He is going to get up early. In the morning,he is going to visit a science museum.Hes going there by subway.Hes going to have lunch in McDonalds. In the afternoon,he is going to play football with his friends,At about 3:30,he is going home to do homework.The
4、n he is going to clean his bedroom.Hes going to cook the meals for his father and mother in the evening.( )1.What day is it today? Today is .A. Sunday. B. Saturday.( )2. Whats Wang jie going to do on Sunday morning ? He is going to A. visit a science museum B. visit his grandparents( )3. Wang Jie is
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
江苏省涟水县第一中学高中语文苏教版必修5课件:专题二《长亭送别》.ppt
