台儿庄2014高考英语短语总结、阅读理解训练(27)及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 台儿庄 2014 高考 英语 短语 总结 阅读 理解 训练 27 答案
- 资源描述:
-
1、台儿庄2014高考英语短语总结、阅读理解训练(27)及答案quantities of 大量(接可数、不可数名词,谓语动词用复数) quite a few 许多 quite a lot of 许多 rain drop 雨滴 raise a cheer 发出欢呼 raise a question 提出问题range from sth. to sth. 包括从到 reach an agreement 达成共识 read between the lines 体会字里行间的意思 read for sb. 给某人读 read ones thoughts 读懂某人(的心思) read sb. sth. 给某
2、人读 read sth. to sb. 给某人读 read through 浏览、看完 read well 读得好 receive (his doctors) degree 获得(博士)学位 reduce sb./sth. to sth./doing 使沦落为、降格为 refer to 指的是 指到、说到、提及、谈到 refer to sth. as 把看作 regard sb./sth. as 当作、认为 regret doing 悔恨做过 regret to do 后悔去 rely on sb. 依赖某人 remain in business 继续营业 remain in poor hea
3、lth 身体不好 remember doing 想起来做过 remember sb. to sb. 让某人记住某人 remember to do 想起来该做 remind sb. of sth./sb. 让某人想起、提醒某人 remind sb. that 提醒某人 reply that 回答说 reply to 答复 report sth. to sb. 向某人汇报 report to sb. sth. 向某人汇报 request (that) sb. (should) do 要求某人应该做某事(虚拟语气) require (that) sb. (should) do 要求某人应该做某事(虚
4、拟语气) require doing/to be done 要求(被) require to do sth. 请求 rest room 厕所 result from 由于 result in 导致 return sth. to sb. 把归还 return to normal 复原 return to sp. 回到 right away 马上、立刻right now 马上、立刻 ring back 回电话 ring off 挂断(电话) rob sb. of sth. 抢某人的 rot away 腐烂 round the clock 昼夜地 run about 到处跑 run around 到
5、处跑 run at a speed of sth. 以的速度前进 run at top speed 全速前进 run in 追捕 run off 跑开、跑掉 run out of sth. 用光了 run out 用尽 run short 短缺 rush hour 交通拥挤时间 Words:409难度系数:建议用时:9分钟Museum of the Moving Image(MMI) (Monday Closed)As the best museum in New York City and with a balance of handson(实际操作的)activities and info
6、rmation,its the rare bird that can entertain and educate people of different ages.Its a perfect destination for a family trip of a couple hours.ProsExcellent movie screenings.Easy subway access. ConsDifficult to reach by car.New York Hall of Science(NYHS) (Monday Closed)Being New York Citys only han
7、dson science and technology center,it is an interactive science museum focused on its audience of children.It has the most handson exhibits in an NYC museum,and its a fun destination for ages 5 and up.Older folks might take great interest in the NASA rockets outside the museum,but dont bother unless
8、 youve kids to keep you company.ProsCool interactive science exhibits,the rockets.ConsHard to reach by public transportation.Queens County Farm Museum(QCFM) (Yearround 7 days a week)It is an actual farm in New York City and home to animals your kids can feed and a yard full of a climbing plant whose
9、 fruit can be made into wine.Good chance to meet sheep,goats,pigs,chickens and cow! The animals are mostly readily accessible to visitors.And the museum sells feed for young hands willing to get licked by sheep and goats.ProsOutdoor fun.ConsExpensive Festivals,long bus ride,no subway.Queens Museum o
10、f Art(QMA) (Monday and Tuesday Closed)Opened in 1972 to serve as a cultural center for the borough(行政区),it exhibits art by local and international artists.Its best exhibits are on the two Worlds Fairs,and of course,the Panorama of New York City,a giant,highly detailed diorama(透景画)of all five New Yor
11、k City boroughs.ProsThe Panorama,great gift shop.Easy subway access.Consnot much for kids.5.The least likely choice for 5yearold Jack to make among the museums is _.AMMI BNYHSCQMA DQCFM解析:选C。考查对材料细节的综合把握。C信息来自第一则信息的people of different ages,第二则信息的focused on its audience of children,第三则信息的your kids ca
12、n feed和第四则信息的not much for kids的比较。6According to the text,which of the following is NOT true?AAll the museums mentioned above lie in New York City.BNo other museum in New York City is better than MMI.CLucky visitors can see grapes in one of the museums.DNYHS has the most handson activities in America
13、.解析:选D。考查对材料细节的综合把握D信息错在“in America”,应该是“in an NYC museum”。7We can know from the text that _.Apeople can visit only one of the museums any time and any dayBvisitors can pay a visit to all the museums by subway Cthere is often a rare bird flying in the sky above MMI Dthe Panorama is,as a matter of fa
14、ct,a great gift shop 解析:选A。考查对材料细节的综合把握。A信息来自第三则信息中的“开放时间”。*结束 Words:346难度系数:建议用时:9分钟(2010高考课标全国卷)There were smiling children all the way.Clearly they knew at what time the train passed their homes and they made it their business to stand along the railway,wave to complete strangers and cheer them u
15、p as they rushed towards Penang.Often whole families stood outside their homes and waved and smiled as if those on the trains were their favorite relatives.This is the simple village people of Malaysia.I was moved.I had always traveled to Malaysia by plane or car,so this was the first time I was on
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
