高二英语译林版选修10同步练习:UNIT2 PEOPLE ON THE MOVE SECTIONⅡ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 高二英语译林版选修10同步练习:UNIT2 PEOPLE ON THE MOVE SECTION WORD版含解析 英语 译林版 选修 10 同步 练习 UNIT2 SECTION WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Unit 2People on the moveSection Grammar练习.找出下列段落的主题句1People have different tastes in food.Some feel that they havent eaten a meal unless they have had steak or other red meat.Some prefer chicken or fish and eat one or the other at every meal.Some prefer vegetables and fruits or grains and would enjo
2、y a meal of spaghetti,eggplant,and fresh fruit.Others live on what are called fastfoods:a hamburger or hot dog,French fries and a soft drink._2Smoking cigarettes is harmful to your health.Experiments show that cigarette smoking can cause cancer.Besides the most serious and terrible disease(illness),
3、cancer,cigarette smoking can also cause other health problems.For example,it can give one a “smokers cough”Finally,studies have shown it is easy for cigarette smokers to catch colds.Whether you get an unimportant cold or terrible killer,cancer,smoking is harmful.Is it worth it?_3Some students prefer
4、 a strict teacher who tells them exactly what to do.Others prefer to be left to work on their own.Still others like a democratic discussion type of class.No one teaching method can be devised to satisfy all students at the same time._4Often no one looks more guilty than the innocent.On the other han
5、d,nobody may look more innocent than a professional criminal.And the man who knows “everything” may really only be trying to hide his own weakness.So,it is foolish to try to judge a person only by his appearance._5Nothing is as useful as a flashlight on a dark night if a tire goes flat.Few invention
6、s are so helpful to a child who is afraid of the dark.In fact,the modern flashlight brings light to many dark situations.Finding something in the back of a closet is easy with a flashlight in hand.A camper also needs one after the light of the campfire has been out._.阅读理解(主旨大意题)1If you were planning
7、 to buy a television set,the following advertisement would certainly draw your attention:“Color TV.Only $79.Two days sale.Hurry.” However,when you go to the store ready to buy,you may discover that they are sold out.But the shop assistant is quick to tell you that he has another model.A much better
8、set which is “just right for you”It costs $395.This sales method is called “bait and switch”Buyers are baited with a sales advertisement,and then they are switched to another more expensive one.The paragraph could be entitled _.ABuying A TV SetBA Selling MethodCBuyer Beware DTV On Sale 2Tom studied
9、four years at the University of Paris and decided to leave before his graduation.He transferred to the University of Berlin and graduated with honors.Harvard Law School and,later,Boston College provided him with an excellent legal background.He is presently a corporation lawyer in Miami,Florida.The
10、main idea of this paragraph is that _.ATom,who had studied at University of Paris for four years,moved to another universityBTom became a lawyer since his graduation from Harvard Law School and later from Boston CollegeCTom was an excellent student when he studied at Berlin UniversityDTom received a
11、n excellent education.阅读理解In the kitchen of my mothers houses there has always been a wooden stand(木架)with a small notepad(记事本)and a hole for a pencil.Im looking for paper on which to note down the name of the book I am recommending to my mother.Over forty years since my earliest memories of the kit
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-40552.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2021秋七年级语文上册 第四单元 综合性学习:少年正是读书时习题课件 新人教版 (2).ppt
