2020届《名师金典》高考人教版英语总复习课时提升作业 二 必修1 UNIT 2 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 名师金典 2020届名师金典高考人教版英语总复习课时提升作业 必修1 UNIT WORD版含解析 2020 名师 高考 人教版 英语 复习 课时 提升 作业 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时提升作业 二必修1Unit 2English around the world(限时35分钟). 阅读理解ANo evidence shows that the key to learning a new language is surrounding yourself with native speakers of that language. But what if those native speakers are Dora the Explorer and D
2、iego? It turns out television and radio might be even better tools for new language learners than previously thought. According to two recent studies by Scientific American, it is possible to further your understanding of a new language without actively practicing or fully paying attention. For star
3、ters, research published in the Journal of the Acoustical Society of America suggests that language learners who focus continuously on learning new sounds keep no more information than those who take occasional breaks. While one group of study participants practiced distinguishing three difficult Hi
4、ndi sounds for one hour a day over the course of several days, another group alternately(交替地) spent 10 minutes on learning and 10 minutes on an intentionally distracting(使人分心的) task as the Hindi sounds played in the background. When tested on the sounds, the distracted group performed just as well a
5、s the focused group. And a following study published in the Journal of Memory and Language further validates the power of inactive learning. Researchers found that Spanish students learning the Basque accent improved less when they were instructed to repeat sounds back during their training; listeni
6、ng to new sounds silently actually resulted in better memory. So, is it time to lay off your tutor and buy a box set of Cordon Salvaje? Not quite. While this growing body of research suggests inactive language learning is an amazing tool in your language learning, the value of focused practice canno
7、t be ignored. “You need to come to class and pay attention, ” says Melissa Baese-Berk, a language expert and co-author of one of the studies, “But when you go home, turn on the TV or turn on the radio in that language while youre cooking dinner, and even if youre not paying total attention to it, it
8、s going to help you. ”So get out there and learn. . . but not too hard. While youre at it, it wouldnt hurt to improve your grammar skills. 【文章大意】最近研究发现怠懒的学习在学习新语言方面起着很大的作用。没有证据表明学习一门新语言的关键在于你周围的人都是讲这种语言的人。1. What are the findings of the recent studies about? A. Television and radio are the only tool
9、s for language learning. B. Inactive learning plays a great role in learning new languages. C. Full attention contributes to greater achievement of language learning. D. It is important to communicate with native speakers when learning new languages. 【解析】选B。 细节理解题。根据第二段中According to two recent studi
10、es by Scientific American, it is possible to further your understanding of a new language without actively practicing or fully paying attention. 可知, 最近研究发现怠懒的学习在学习新语言方面起着很大的作用。故B项正确。2. The underlined word “validate” in Paragraph 4 refers to _. A. confirmB. contradictC. indicateD. assume【解析】选A。 词义猜测题
11、。根据第四段中And a following study published in the Journal of Memory and Language further validates the power of inactive learning. 在记忆和语言杂志上发表的一项研究进一步证实了怠懒学习的力量。由此推知, 画线词的意思是“证实”, 故A项正确。3. What is Melissa Baese-Berks attitude towards inactive language learning? A. Doubtful. B. Favorable. C. Indifferent.
12、 D. Disapproving. 【解析】选B。推理判断题。根据第五段中While this growing body of research suggests inactive language learning is an amazing tool in your language learning, the value of focused practice cannot be ignored. 可知, Melissa Baese-Berk对怠懒的语言学习的态度是赞成的。故B项正确。4. Which practice does the author probably approve?
13、A. Giving up pronunciation drills in the class. B. Repeating after the tapes intentionally all the time. C. Playing target languages in the background while dining. D. Practicing distinguishing difficult sounds of target languages. 【解析】选C。 推理判断题。根据倒数第二段最后一句But when you go home, turn on the TV or tur
14、n on the radio in that language while youre cooking dinner, and even if youre not paying total attention to it, its going to help you. 可知, 作者很可能赞成“在吃饭的时候, 在背景中播放目标语言。”故C项正确。BAs more Americans go to mainland China to take jobs, more Chinese and Americans are working side by side. These cross-cultural
15、 partnerships, while beneficial in many ways, are also highlighting tensions that expose differences in work experience, pay levels and communication. In the last few years, a growing number of Americans in their 20s and 30s have been heading to China for employment, attracted by its faster-growing
16、economy and lower jobless rate. Their Chinese co-workers are often around the same age. But the two groups were raised differently. The Americans have had more exposure to free-market principles. “Young Americans were brought up in a commercial environment, ” said Neng Zhao, 28, a senior associate a
17、t Blue Oak Capital, a private firm based in Beijing. “We werent. So the workplace is a unique learning process for my generation. ”Managers hiring workers in China appear to be paying for Western experience. Foreigners tend to earn 10 to 15 percent more than their Chinese counterparts(persons workin
18、g in similar positions), said Michael Norman, senior vice president at Sibson Consulting, an American firm. That imbalance does not go unnoticed by Chinese workers. “There is definitely the belief that Americans get paid more for the same work, ” said Ting Wang, 25, an associate at Wild China, a tra
19、vel company based in Beijing. On the other hand, Chinese workers have a deeper understanding of the influences, like Confucianism and Communism, which play a part in their countrys culture and economy. It is important and necessary for Americans working in China to adjust, said Mr Norman, who works
20、on management and work force issues for multinational companies operating in Asia. “In the West, there is such a bonus on getting things done quickly, but when you come to work in China, you need to work on listening and being more patient and understanding of local ways of doing business, ” he said
21、. 【文章大意】随着越来越多的美国人到中国工作, 中国人和美国人之间的跨文化合作也越来越频繁, 这种合作存在许多益处, 但同时也暴露出了中美员工工作经验、收入水平与交流沟通等的种种差异。5. More Americans go to China to take jobs because_. A. they want to experience different culturesB. Chinese workers are easier to cooperateC. they cant find proper jobs in AmericaD. the economy of China is
22、developing rapidly【解析】选D。细节理解题。根据第二段第一句In the last few years, a growing number of Americans in their 20s and 30s have been heading to China for employment, attracted by its faster-growing economy and lower jobless rate. 可知答案为D。6. What is mainly talked about in the passage? A. Cross-cultural conflict
23、s. B. Cross-cultural partnerships. C. Multinational companies in China. D. Different pays for the same work. 【解析】选B。主旨大意题。文章的第一段就点出了主题“These cross-cultural partnerships, while beneficial in many ways, are also highlighting tensions. . . ”故选B。7. What can we learn from the passage? A. Americans benefi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-406966.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
