2019年人教高考英语一轮练习题:选修6U4含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年人教 高考 英语 一轮 练习题 选修 U4 答案
- 资源描述:
-
1、2019年人教高考英语一轮练习题:选修6U4含答案一、阅读理解。Despite being used by 1.34 billion people each year,traveling on the Tube in London can actually be quite lonely.One citizen,however,is trying to change this.“You get on the Tube and its completely silent and its weird,” says Jonathan Dunne,who has started a worldwide
2、 dialogue after giving out badges(徽章) with the words “Tube chat?” last month,encouraging passengers in London to get talking to one another.“I handed out 500 badges during rush hour in a city of 8 million,expecting most of them to be thrown away,but after about 24 hours it completely snowballed,”he
3、says.Dunne and his “Tube chat” campaign have since been reported by media across the world,seeing TV interviews in Sweden, Brazil and the UK.,as well as countless website,newspaper and magazine appearances.Although Dunne says hes received mostly positive feedback,not everyone agrees with his idea.Lo
4、ndoner Brian Wilson responded with a campaign of his own,handing out 500 badges with the words “Dont even think about it” on them. Michael Robinson,24,a student from London,agrees.“Being on the Tube is the only peace and quiet some people get on their journeys to and from work.It doesnt need to be s
5、poiled by people coming up and chatting to you,” he says. “People assume that I just walk up and talk to strangers, which I dont,but its been a great way to meet people you would never have normally spoken to,” Dunne says. So if you ever end up using public transport in the West, why not say hello t
6、o the person next to you?Just make sure to check for a badge first.【解题导语】每年乘坐伦敦地铁的乘客众多,可是人们仍然感到孤独;为此Jonathan Dunne发起了一个旨在鼓励乘客相互交谈的运动,此举引起了世界媒体的关注。尽管如此,人们对此仍有不同的态度。1How did Dunne encourage London passengers to talk with each other?ABy putting up posters on the Tube.BBy advocating his idea on the medi
7、a.CBy offering passengers special badges.DBy starting a dialogue with passengers.C解析:细节理解题。根据第二段的“who has started a worldwide dialogue after giving out badges(徽章)with the wordsTube chat?”可知,Dunne给乘客们分发写着“Tube chat?”的徽章来鼓励乘客聊天,故C项正确。2How is Dunnes campaign getting along?AIt has caught international a
8、ttention.BIt has become a worldwide campaign.CMost passengers have refused to accept it.DWilson has made great efforts to promote it.A解析:细节理解题。根据第二段的“Tube chatcampaign have since been reported by media across the world, seeing TV interviews in Sweden, Brazil and the UK., as well as countless website
9、, newspaper and magazine appearances”可知,Dunne和他的“Tube chat”运动引起了世界各种媒体的关注,故A项正确。3According to Michael Robinson,what should Tube passengers do?AHand in their feedback in time.BWalk up and talk to strangers.CStop using public transport.DEnjoy the peace quietly.D解析:细节理解题。根据第三段的“Being on the Tube is the
10、 only peace and quiet some people get on their journeys to and from work. It doesnt need to be spoiled by people coming up and chatting to you”可知,Michael Robinson认为乘伦敦地铁是人们上下班时享受安静的时刻,而不是交谈的时刻,故D项正确。4What can be the best title for the text?ATube Chat or NotBLonely Travel in the London TubeCSilence o
11、n the TubeDTube Passengers Wearing BadgesA解析:标题归纳题。通读全文可知,文章第二段介绍Dunne和他的“Tube chat”运动引起了世界各种媒体的关注;第三段介绍一些人持不同的观点;最后一段建议如果要跟陌生人打招呼,先看看他有没有徽章。据此可以判断,文章主要介绍了人们对于是否在伦敦地铁相互交谈持不同的观点,故A项最能概括文意。二、单句语法填空1_ (advocate) by many wellknown experts and film stars, the product was very popular at one time.答案:Advoc
12、ated2Most of the students interviewed last week opposed _ (have) classes on Sunday.答案:having3Quantities of money _ (spend) in bringing up the children since they were married.答案:have been spent4There are a variety of animals _ (range) from rabbits to tigers in the park, including a rare species of m
13、onkey.答案:ranging5(天津卷)He was a good student and scored _ average in most subjects.答案:above6How did it come _ that you were an hour late on such a short trip?答案:about7In the past, only in country areas did people tend_ (believe) that boys were smarter than girls, which was great prejudice against gir
14、ls.答案:to believe8He will have to find some other work, for he cant put up _ this loud noise any more.答案:with9(2019黄山七校联考)Failure results _ laziness and hard work results_ success.答案:from; in10There is no doubt _ the proposal he put forward at the meeting is unacceptable.答案:that三、完形填空。I worried about
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
医学考试-初级药剂士-22-(2)1.pdf
