2020届英语高考二轮专题复习与测试:题型组合练(三) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020届英语高考二轮专题复习与测试:题型组合练三 WORD版含解析 2020 英语 高考 二轮 专题 复习 测试 题型 组合 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家题型组合练(三)阅读理解语法填空短文改错.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A(2019广州调研测试)Yakamoz Hotel Established 1992 Yakamoz is a small and friendly hotel situated near Fethiye.Offering traditional Turkish hospitality,fabulous Mediterranean cuisine and charming gardens,Yakamoz delights all who ente
2、r its gates.All rooms have bathrooms and balconies;Open from April to late October;2019 ratestwin bedded rooms20 per person;Show this ad to get an exclusive 10% Lonely Planet guide book discount.Email:infoCastawaysspecialist tailormade holidays to mallorca,spain,madeira,portugal,the canary islands,c
3、yprus and france.* * * * *quote lonely planet guide book to save 50 per person on your 2019 holiday.* * * * *01737 812255www.castaways.co.ukONCEINALIFETIME PERU ADVENTUREThe Desert,the Andes and the Amazon are included on a spectacular twoweek selfdrive guided holiday.Reach locations in South Americ
4、a that others can only dream of with Peru Safari. PERU SAFARIThe heart of adventure T:44 01744 889819 or 44 07522 776160E:infoW:Rail Holidays of the WorldDiscover Peru and Brazils cultural highlights by train;Explore California by steam and railroad;Travel by rail into Eastern Canadas remote wildern
5、ess;Take a fabulous rail tour of Australia&New Zealand in early 2019.Over 40 Years of Unforgettable Rail JourneysFfestiniog Travel01766 5124001.What is the cost for two nights of accommodation for two people at the Yakamoz Hotel with the Lonely Planet guide book discount? A88.B80.C72. D64.2Rail holi
6、days are available for_ANorth America,Europe and AustraliaBNorth America,South America and AsiaCAustralia,Asia and EuropeDNorth America,South America and Australia3How many advertisements offer holidays to Peru?AOne. BTwo.CThree. DFour.体裁:应用文题材:广告主题:旅游【语篇解读】本文介绍了国外几个地方的旅游广告。1解析:数字计算题。根据Yakamoz Hotel
7、部分中的“2019 ratestwin bedded rooms20 per person”和“Show this ad to get an exclusive 10% Lonely Planet guide book discount”,并结合题干可知,两个人两夜优惠后应付的费用是:202290%72,故选C。答案:C2解析:推理判断题。根据Rail Holidays of the World部分中提到的“Peru”“Brazil”“California”“Eastern Canada”“Australia&New Zealand”可推知,在这个度假活动中可以去北美洲、南美洲和澳大利亚,故选
8、D。答案:D3解析:细节理解题。通读全文可知,在ONCEINALIFETIME PERU ADVENTURE部分和Rail Holidays of the World部分中提到了去Peru度假,故选B。答案:BB(2019太原模拟)In the far corner of the front yard of a large house in Florida rests an RVRecreational Vehicle(活动房屋式旅游车),shaded by trees as clothing on a nearby line sways in the breeze.In this RV,Na
9、tional Geographic explorer Thomas Culhane lives with his wife,Enas,almost entirely off the grida lifestyle without relying on electricity supply.Culhane began living off the grid in the late 1990s,when he went into the basement of his apartment building in Los Angeles and pulled the plug that delive
10、red electricity.Even earlier though,he was first inspired by sustainable living during a trip in 1970 to visit his relatives.He was eight years old and worried that his stay in their small village was going to be miserable because his relatives told him they had no air conditioning or electricitybut
11、 they had plenty of fresh fruits from orchards(果园)and lots of cold drinks chilled by the icy stream from the ice caps of the nearby mountain.“This is amazing,”says Culhane.He met Enas when she was living in an ecovillage in Portugal.Enas said she liked the feeling of being lowimpact,of being virtual
12、ly harmless to the earth.Culhane was impressed and fell in love with her.The couple got married,living on the same property that they currently have.They moved into their first home togetheran RV which they promptly took completely offgrid.Inside their RV,Culhane and Enas have hot showers,a working
13、gas stove,a refrigerator,a washing machine and a big screen TV.They use gas created by their onsite biodigesters(生物煮解器)to cook on a gaspowered stove.They also use energy created by the biodigesters to heat their bath water.They feed the biodigesters using their own food wasteat no additional cost to
14、 the earth.Sometimes on weekends,the RV is turned into a classroom.The couple host workshops to let the community members and students know living an offgrid life is getting easier and teach them how to respect and coexist peacefully with the environment.4What does the author intend to do in Paragra
15、ph 2?AAdd some background information.BSummarize the previous paragraph.CProvide some advice for the readers.DIntroduce a new topic for discussion.5What attracted Culhane most when he first met Enas?AHer marriage property.BTheir common life belief.CThe beauty of her ecovillage.DHer experience of exp
16、loration.6What do the biodigesters produce?AFood waste. BAdditional costs.CGreenhouse gases. DAlternative energy.7What can be a suitable title for the text?AAn RV ClassroomBLiving off the GridCGetting Close to NatureDProtecting the Environment体裁:记叙文题材:个人经历主题:自给自足的生活【语篇解读】本文是一篇记叙文,主要讲述了Culhane和Enas这对
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河北省深州市长江中学2020届高三化学上学期期中试题(PDF).pdf
