分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型2020-2021学年高中英语北师大版(2019)选择性必修第一册课后习题:UNIT 3 SECTION A TOPIC TALK & LESSON 1 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:409237
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOCX
  • 页数:9
  • 大小:45.23KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语北师大版2019选择性必修第一册课后习题:UNIT 3SECTION ATOPIC TALK LESSON WORD
    资源描述:

    1、UNIT3CONSERVATIONSectionATOPICTALK&LESSON1课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.She tries every means to make people aware of the importance of the environment (保护).答案conservation2.I said no to (塑料制的) or paper bags at stores.答案plastic3.The prices of some i in that shop have decreased to 60%.答案items4.A suggestion has be

    2、en put forward that we should r the textbooks.答案recycle5.We ought to ensure something that (使恢复) our lost energy and cheers us up.答案restores6.He gathered a huge (大量的) of snow and dug out a hole in the middle.答案mass7.She is popular with her students as her teaching methods are (不平常的).答案unusual8.One w

    3、inter day while he was h,he saw the tracks of animals in the snow.答案hunting9.Husband and wife should s roles occasionally.答案switch10.Another disadvantage of the internet was that it was a peoples private lives.答案affecting.单句语法填空1.The (destroy) of such species could prevent researchers from finding c

    4、ures for certain diseases.答案destruction2.The union (threat) that they would go on strike if their demands were not met.答案threatened3.They were charged with bringing goods into the country (illegal).答案illegally4.The (hunt)agreed to take us to go hunting tomorrow.答案hunter(s)5.Some experts appealed to

    5、people to rescue many species from (extinct).答案extinction6. (urge)measures have been taken to prevent car emission.答案Urgent7.A (vary) and ancient food culture should be famous worldwide.答案varied8.The glass appears to reflect light (natural).答案naturally9.We cant afford to overlook such serious (pollu

    6、te) to the environment.答案pollution10.On the other hand,there are always some people who view this gap (negative).答案negatively.短语填空take action,die out,be at risk,do ones part,have a role, in short, due to, up to, depend on, wipe out1.In the past decade,the administration hasnt in environmental conser

    7、vation.答案done its part2.What we can do now is to reduce pollution.答案take action3.As a member of the international society,we to play.答案have a role4.The old traditions are.答案dying out5.Only in this way can wethe enemy troops.答案wipe out6.The drivers were more likely to break the speed limit and of get

    8、ting fined.答案be at risk7.All the flights were put off the bad weather.答案due to8.The government will make accommodations for three thousand people.答案up to9.Friendship means having someone I can .答案depend on10.,he was happy with that result.答案In short.完成句子1.去哪儿郊游由你决定。It is up to you to decidego for an

    9、 outing.答案where we will2.直到最近几年,在线课程才真正得到公众的认可。It is only in the last few years that online coursesthe real public acceptance.答案have gained3.李娜结束职业生涯的真正原因是她的伤痛。The realLi Na to end her professional career is her painful injuries.答案reason for4.人人皆知他应该为此受到责备。Everybody knows that hethis.答案is to blame f

    10、or5.2019年,大约有六万名美国大学生在学习中文,是2009年的三倍。In 2019,about 60,000 American college students were studying Chinese,which isas many as in 2009.答案three times6.英语里有如此多的法语词汇的一个原因是法国人曾统治英格兰很多年。One reason there are so many French words in English is the French ruled England for quite a number of years.答案why;that7.

    11、没有你的帮助,我们就不能达到目标。We achieve the goal your help.答案cant;without8.我们不是通过关联来找书,也就是说,我们不是通过其内容来查找。We dont find the book by association., we dont find the book by referring to its contents.答案That is素养提升.阅读理解A主题语境:人与自然语篇类型:说明文(2020广西南宁高一下期末考试)Swimming in the water of Hawaiis Big Island is a fun experience.

    12、But it can be more exciting if there are dolphins swimming around and jumping out of the sea too.For many people,it would be a wonderful dream to swim with these lovely animals!However,this may not be good for dolphins.They may get hurt because of human interaction(互动).Dolphins are active and usuall

    13、y look for food at night.In the day,they like to rest in shallow bays(浅湾).Many people think the dolphins are awake during the day as they swim.But when they sleep they rest half of their brain and keep the other half awake to breathe,so they may be sleeping even when theyre swimming in the water.Fro

    14、m 2010 to 2013,spinner dolphins(飞旋海豚) of Hawaiis Big Island were exposed to human activities more than 82 percent of the time,according to Julian Tyne,a researcher at Australias Murdoch University.The National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) says disturbing the animals in their near-sh

    15、ore habitat could force them to swim to less favourable places,putting them at risk of attack by sharks and other animals.Besides,when people are around,dolphins become more active.Thus,they cant get enough sleep.“Disturbing their resting behaviours can actually affect their long-term health and the

    16、 health of the dolphin population,” Ann Garrett of NOAAs National Marine Fisheries Service told the Associated Press.As a result,the NOAA wants to make rules to help protect the dolphins.For example,the agency(机构) may ban swimming with the Hawaii spinner dolphins.Or they may stop people from swimmin

    17、g in shallow bays when the dolphins are resting.Tour operators must also be taught to watch for signs to know when the dolphins are in their resting state.【语篇解读】本文谈到海豚的生活习性以及其与人类的相处,建议人们保护海豚。1.Which of the following about dolphins is NOT true?A.They spend most of their time sleeping at night.B.They

    18、like to stay in shallow bays during the day.C.They keep half of their brain awake while sleeping.D.They may be sleeping even when theyre swimming.答案A解析细节理解题。根据文章第二段中的“Dolphinsareactiveandusuallylookforfoodatnight.”可知,海豚晚上大多数时间睡觉的描述错误,故选A项。2.What would they do when dolphins are disturbed in their nea

    19、r-shore habitat?A.Swim to a crowded place.B.Move closer to sharks.C.Become less active.D.Likely sleep longer.答案B解析细节理解题。根据文章第四段中的“disturbingtheanimalsintheirnear-shorehabitatcouldforcethemtoswimtolessfavourableplaces,puttingthematriskofattackbysharksandotheranimals”可知,妨碍海豚在近岸栖息可能迫使它们游向不合适的地方,它们可能会遭受

    20、鲨鱼和其他动物的袭击,故选B项。3.Which activity is against the rules?A.Swimming with the Hawaii spinner dolphins.B.Swimming in bays where the dolphins live.C.Making signs that show the dolphins resting state.D.Making signs that show where the dolphins are.答案A解析细节理解题。根据最后一段中的“theagency(机构)maybanswimmingwiththeHawai

    21、ispinnerdolphins”可知,与夏威夷飞旋海豚一起游泳是禁止的,故选A项。4.What does the article mainly talk about?A.What habits dolphins have.B.What spinner dolphins are.C.How the animals live in the sea.D.How to protect dolphins near the shore.答案D解析主旨大意题。本文前面部分介绍了海豚,后文主要是号召人们保护海豚,以及如何保护的问题,故选D项。B主题语境:人与自然语篇类型:说明文(2020黑龙江佳木斯高一上期

    22、末考试)Human demands for natural resources have doubled in less than 50 years and are now beyond what Earth can provide,a report warned.If humans carry on like this,we will need two Earths by 2030.The population of wildlife has fallen by 60% in thirty years.The report said British people are consuming(

    23、消耗) far more than Earth can deal with.If everyone lived such a lifestyle,humans would need 2.75 planets to survive.People are now living lifestyles which would require 1.5 planets,though there are great differences between rich and poor nations.Researchers studied the global change in land use and w

    24、ater consumption.The UK comes 31st in a list of countries based on “ecological footprint(生态足迹)” that measures how much land and sea each person needs to produce the resources they consume and to absorb(吸收) the wastes.The UK has fallen down from 15th place in the last report two years ago to 3lst pla

    25、ce,but the WWF believes it is an increase in other countries efforts rather than a reduction in the UKs use of resources.Ireland has the 10th highest ecological footprint,while the United Arab Emirates,Qatar,Denmark,Belgium and the US are the five worst countries for over-consumption of resources.Th

    26、e study suggests if the expected global population of 9.2 billion in 2050 were to eat a Malaysian diet,1.3 planets would be needed,but if everyone were to eat an Italian diet,humans would need almost two planets.Those countries that can provide the highest quality of life using the lowest amount of

    27、resources will not only serve the global interest,but will be the leaders in a resource-limited world.【语篇解读】本文通过实例说明人类在透支地球的资源。5.How many Earths do we need if we follow the British lifestyle?A.1.3.B.2.75.C.2.D.1.5.答案B解析细节理解题。根据第二段中的“ThereportsaidBritishpeopleareconsuming(消耗)farmorethanEarthcandealwi

    28、th.Ifeveryonelivedsuchalifestyle,humanswouldneed2.75planetstosurvive.”可知,如果我们按照英国的生活方式,我们可能需要2.75个地球。故选B项。6.What do we know about “ecological footprint”?A.It has something to do with human demands for resources and their wastes.B.It is used to produce the resources and absorb the wastes.C.We can kno

    29、w the total amount of resources on Earth through it.D.It is about changes in land use and water consumption across the globe.答案A解析推理判断题。根据第三段中的“basedonecologicalfootprint(生态足迹)thatmeasureshowmuchlandandseaeachpersonneedstoproducetheresourcestheyconsumeandtoabsorb(吸收)thewastes”可知,生态足迹与人类对资源的需求和浪费有关,故

    30、选A项。7.TheWWFbelievesthat.A.Earthwontbeabletomeethumanneedsafter50yearsB.theUKhaspossiblynotreducedtheuseofresourcesoverthepasttwoyearsC.IrelandhasalowerecologicalfootprintthantheUKD.therearenobigdifferencesinlifestylesbetweenrichandpoornations答案B解析细节理解题。根据第三段最后一句可知,英国的排名从两年前的第15位降至第31位,但世界自然基金会认为,这是

    31、因为其他国家的消耗增加了,而不是英国资源使用量减少了。故选B项。8.WhatcanwelearnaboutMalaysiafromthetext?A.IthasalargerpopulationthanItaly.B.ItconsumesfewerresourcesthanItaly.C.Itwouldneedalmosttwoplanets.D.Ithasthehighestqualityoflife.答案B解析推理判断题。根据最后一段中的“Thestudysuggestsiftheexpectedglobalpopulationof9.2billionin2050weretoeataMal

    32、aysiandiet,1.3planetswouldbeneeded,butifeveryoneweretoeatanItaliandiet,humanswouldneedalmosttwoplanets.”可推断,马来西亚人的消费模式消耗的资源比意大利的少,故选B项。.七选五主题语境:人与自然语篇类型:说明文(2020江苏如皋高一上期末考试)Environmental pollution kills 1.7 million children under the age of five every year worldwide.This is according to the World He

    33、alth Organisation (WHO).The WHO warns that child deaths will increase greatly if pollution continues to worsen.The most common causes of death among children aged one month to five years are diarrhea,malaria and pneumonia.This is according to the WHO.1 This means providing access to safe water and s

    34、anitation,limiting exposure to dangerous chemicals,and improving waste management.2 The WHO estimates that air pollution is responsible for about 6.5 million premature,or early deaths every year.That number includes nearly 600,000 deaths of children under age five.Most of these deaths take place in

    35、developing countries.Air pollution is a leveler between rich and poor,according to WHO environment and health chief Maria Neira.3 And one of the most important ways to reduce air pollution is to produce cleaner fuels for cooking and heating.“Almost half of the world population is using dirty fuels f

    36、or cooking,heating,and lighting at home.And,this is affecting very much mothers who are staying and cooking at home,but the children who are around mothers are exposed as well.” Early exposure to harmful pollutants can lead to increased risk of chronic respiratory disease,asthma,heart disease,stroke

    37、 and cancer later in life.Cleaning up how the world cooks,heats and lights homes and other buildings is a big-picture goal.The WHO is advising government departments and industries such as construction and the health sector to work together to clean up their environment.4 The US Environmental Protec

    38、tion Agency has the following suggestions: Avoid walking where there is a high volume of vehicle traffic.5 Limit your time outside if you live in an area that issues warnings about air quality. Wear high-grade,rated face masks tightly to the face when air quality is poor. Remove your clothes and was

    39、h immediately after entering your house if you live or commute in a very polluted area.A.However,of all the environmental pollutants,air pollution is being called the most dangerous.B.But what can individuals do to limit our familys exposure to air pollution?C.Therefore,the WHO stresses that governm

    40、ents around the world need to take the lead on ensuring that children grow up in a clean environment.D.The organisation also says reducing environmental risks can prevent such deaths.E.A polluted environment is a deadly oneparticularly for young children.F.Everybody,she says,needs to breathe.G.Equip

    41、 homes with air filters and air conditioning units.答案与解析【语篇解读】文章指出环境污染是近年来导致幼童死亡率上升的主要原因之一。1.D上文提到,一个月至五岁的儿童中最常见的死亡原因是腹泻、疟疾和肺炎,D项“Theorganisationalsosaysreducingenvironmentalriskscanpreventsuchdeaths.”补充了世界卫生组织的另一个结论,符合语境。2.A下文提到,世界卫生组织估计,空气污染每年造成约650万人早衰或早亡。A项“However,ofalltheenvironmentalpollutant

    42、s,airpollutionisbeingcalledthemostdangerous.”表示,在所有的环境污染物中,空气污染被认为是最危险的。呼应下文中的airpollution“空气污染”,符合语境。3.F上文提到,世界卫生组织环境与卫生主管MariaNeira说,空气污染是贫富之间的一个平衡点。F项“Everybody,shesays,needstobreathe.”中的she呼应前文中的MariaNeira,符合语境。4.B根据下文的“TheUSEnvironmentalProtectionAgencyhasthefollowingsuggestions”可知,这里说的是个人能做什么来

    43、保护环境。B项“Butwhatcanindividualsdotolimitourfamilysexposuretoairpollution?”提到人们能做些什么来减少家里的空气污染,符合语境。5.G根据上下文可知,这里介绍的是个人保护环境的方法。G项“Equiphomeswithairfiltersandairconditioningunits.”符合语境。.完形填空主题语境:人与自然语篇类型:记叙文(2020黑龙江东部地区高一上四校期末联考)My daughter has been crazy about raising a pet for a long time.Last spring

    44、I bought two small chickens for her.She got 1 and took good care of them.2,a few days later,both chickens died.She 3 into tears because of their death.I helped her 4 the two chickens under a tree behind our house.I thought it would be the 5 of her idea.However,I was wrong.Children are children after

    45、 all.The failure hasnt 6 my daughter in any way.She still tried to keep a small animal or even a snail(蜗牛).One day last winter,I 7 under the eaves (屋檐) of the house a family of sparrows (麻雀).My daughter and I could 8 the sparrows as our “pets”,but we didnt.So I told her to 9 the grains on the window

    46、sill (窗台).A few minutes later,the sparrows came to land on the windowsill 10 and pecked (啄) at the rice.Suddenly my daughter asked me,“Mum,can we catch and cage the sparrows,and let them live with us in the room?How 11 it is for them to live outside!”“Oh,my dear,I do not think its a good idea.You kn

    47、ow,” I explained to her.“The sparrow is a bird who loves 12.No one can keep them in a cage.If they are caught,they will die quickly.They are 13 to living outside.Moreover,they have a warm nest under the eaves.”From then on,we have set up a kind of relationship with the sparrow family.We feed them an

    48、d 14 them as pet birds.However,we do not need to possess them.We 15 seeing these little birds flying and jumping among branches,leaves and flowers in the spring morning.【语篇解读】本文是一篇记叙文,讲述作者女儿喂养小动物的故事。1.A.surprisedB.excitedC.disappointedD.amazed答案B解析根据下文的“tookgoodcareofthem”可知,女儿认真照顾小鸡,excited“兴奋的”符合语

    49、境。surprised“吃惊的”;disappointed“失望的”;amazed“惊讶的”。2.A.NaturallyB.SuddenlyC.UnfortunatelyD.Finally答案C解析根据下文的“bothchickensdied”可知,unfortunately“不幸地”符合语境。naturally“自然而然地”;suddenly“突然地”;finally“最后”。3.A.brokeB.happenedC.burstD.turned答案C解析因为它们的死,她突然大哭起来(burstintotears)。break“打破”;happen“发生”;turn“转变”。4.A.buryB

    50、.putC.digD.set答案A解析由“underatreebehindourhouse”可知,作者帮她把死掉的小鸡埋在了房子后的一棵树下。bury“埋葬”;put“放”;dig“挖”;set“设置”。5.A.endB.beginningC.wishD.reality答案A解析结合上下文可知,作者认为小鸡死后,女儿就不会再养其他小动物了,故此处指“她的想法结束了”,符合语境。end“结束”;beginning“开始”;wish“希望”;reality“现实”。6.A.upsetB.encouragedC.helpedD.impressed答案A解析根据下文的“Shestilltriedtok

    51、eepasmallanimalorevenasnail(蜗牛).”可知,之前的经历并没有让她沮丧(upset),女儿仍然想养小动物。encourage“鼓励”;help“帮助”;impress“使印象深刻”。7.A.staredB.noticedC.sensedD.glared答案B解析去年冬天的一天,作者注意到(noticed)屋檐下有麻雀一家。stare“凝视”;sense“感觉到”;glare“瞪”。8.A.lookB.actC.catchD.feed答案C解析结合句意可知,要想把麻雀作为宠物,首先得抓住它们,且下文的“Mum,canwecatchandcagethesparrows”也

    52、有暗示,catch是原词复现。look“看”;act“行动”;catch“抓”;feed“喂”。9.A.throwB.pourC.pileD.put答案D解析根据上下文,作者是一个善良温柔的人,故此处用“放(put)”更能体现出这一点。throw“扔”;pour“倾倒”;pile“堆”。10.A.oneafteranotherB.oneanotherC.everyotherD.eachother答案A解析几分钟之后,麻雀一只接一只地停到窗台上开始啄食谷物。结合句意可知,此处用“一只接一只”来表达麻雀的数量较多。oneafteranother“一只接一只”;oneanother“相互”;ever

    53、yother“其余的”;eachother“相互”。11.A.freeB.happyC.coldD.warm答案C解析结合上文的“Onedaylastwinter”可知事情发生在冬天,所以cold符合语境。12.A.freedomB.springC.treesD.nests答案A解析根据下文的“Noonecankeeptheminacage.”可知,作者告诉女儿没有人能够把麻雀关在笼子里,故推测她告诉女儿它们喜欢自由(freedom)。13.A.safeB.proudC.gratefulD.used答案D解析根据上文的“Thesparrowisabirdwholoves12.”可知,麻雀习惯在

    54、户外生活。safe“安全的”;proud“骄傲的”;grateful“感激的”;beusedtodoingsth“习惯做某事”。14.A.thinkB.dreamC.treatD.appreciate答案C解析根据前文的“wehavesetupakindofrelationshipwiththesparrowfamily”可知,作者一家和麻雀建立了很好的关系,故推测他们把麻雀一家当成自己的宠物来对待(treat)。think“想,认为”;dream“梦想”;appreciate“感激”。15.A.enjoyB.wouldlikeC.wantD.consider答案A解析作者和女儿都是爱鸟之人,所以喜欢看这些小鸟在春天的早晨在树枝、树叶和花朵间飞来飞去。enjoy“享受,喜欢”;wouldlike“想”;want“想”;consider“考虑,认为”。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语北师大版(2019)选择性必修第一册课后习题:UNIT 3 SECTION A TOPIC TALK & LESSON 1 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-409237.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1