2020-2021学年高中英语外研版必修1课后练习:MODULE4 SECTION Ⅰ INTRODUCTIONREADING & VOCABULARY WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语外研版必修1课后练习:MODULE4 SECTION INTRODUCTIONREADING VOCABULARY WORD版
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 4A Social SurveyMy NeighbourhoodSection Introduction,Reading & Vocabulary课后篇巩固提升一、单词拼写1.As he lives in the s of Beijing and works in the city,he has to travel a long way to work every day.答案suburb2.Dane,stop b me while I am working.答案bothering3.If you p your car here,the traff
2、ic police will find it and give you a ticket.答案park4.How much r do you pay for this house?800 yuan a month.答案rent5.The noise was so loud that it was a n to the neighbours.答案nuisance6.Ill never borrow money from youId rather s to death.答案starve二、用下列短语的适当形式填空put upthe first timebe made ofbe fortunate
3、insound likewalk aroundquite a lot of1.Shall we go to the seaside and for a while?答案walk around2.This cupboard wood.答案is made of3.A new supermarket will in this neighbourhood next year.答案be put up4.I having a good deskmate when I studied at No.1 middle school.答案was fortunate in5.That a good idea to
4、me.答案sounds like6.This is she has experienced disappointment.答案the first time7.You need to spend time practising playing the piano.答案quite a lot of三、完成句子1.他来中国已经5年了。 Its he came to China.答案five years since2.请把这本书与那本比较一下,找出两者间的不同。Please this book that one,and find out the difference between them.答案co
5、mpare;with3.我感到幸运,有这样一份好工作。I feel having such a good job.答案fortunate in4.劳驾,你能告诉我去火车站的路吗? Im sorry you,but can you tell me the way to the railway station?答案to bother5.打算在这儿盖一座高楼。 It is planned a tall building here.答案to put up四、阅读理解(语言能力思维品质)I hated nosy(好管闲事的) neighbors but I was very unlucky to hav
6、e some myself.They moved in a couple of months back and although I never felt that they were a strange family,I always hated the way they got “too close” to me,my house,my garden,and even my garbage cans.One day,my neighbors were mowing their lawn(草坪).My garbage cans were near their lawn.For some st
7、range reasons,I found the wife looking through my garbage cans.I felt angry but since they were from a different culture,I thought that maybe it was “normal” in their opinion.That afternoon,the couple knocked on my front door.When I opened,they gave me a plastic bag.Inside were my old daily bills,ba
8、nk statements and an old birthday card that my old uncle sent me.They said that they were returning them to me because these documents contained very private information that might be used by others.Id heard it before.I asked them how these documents could be used by others and they started telling
9、me their own experience,which forced them to leave their home and move next door to me.The wife told me that she never destroyed the bills.They also had a “nosy neighbor” who looked through their garbage cans,which they actually thought was pretty strange.Little did they know that this “nosy neighbo
10、r” was collecting their information from their rubbish.Then all their money was taken out from the bank by their neighbor.It was a very painful experience for all of them and they wanted to leave the past behind so they left.As an inexperienced young man,I was very thankful.They were not nosy neighb
11、ors.They simply didnt want me to experience the same thing as had happened to them.1.Why did the author feel angry?A.Because his neighbor looked through his garbage cans.B.Because his neighbors mowed their lawn one morning.C.Because his neighbors got too close to his home.D.Because his neighbors cam
12、e to knock at his door in the afternoon.答案A解析细节理解题。根据第二段中的“.I found the wife looking through my garbage cans.I felt angry.”可知选A项。2.Why did the couple come to the authors home?A.To introduce themselves to the author.B.To get to know each other better.C.To return the documents to the author.D.To borro
13、w some money from the author.答案C解析细节理解题。根据第三段中的“They said that they were returning them to me because these.”可知选C项。3.The neighbors came to live next door to the author because .A.they no longer had money to live in their former houseB.they didnt want to live in such a noisy house as beforeC.their in
14、formation was used by their former neighborD.they thought the author was much kinder than their former neighbor答案C解析推理判断题。根据第四段最后两句和第五段第一句可知选C项。4.What can we infer from the last paragraph?A.The author was kind and helpful.B.The neighbors had to move from place to place.C.The neighbors didnt have eno
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-409267.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
