2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT 4 PUBLIC TRANSPORT SECTION Ⅰ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修七新素养同步练习:UNIT PUBLIC TRANSPORT SECTION 知能演练轻松闯关 WORD
- 资源描述:
-
1、A卷 学生用书P137(单独成册) 阅读理解AIdeally situated San Antonio HotelSpa is only 150 meters away from the beautiful Qawra Promenade. This newly redecorated hotel offers an extensive range of modern facilities(设施), entertainment and animation programs and enjoys its own concession(特许经营权) on the nearby beach. Its
2、 an ideal choice for those seeking to relax and enjoy the best of what Malta has to offer.AccommodationSan Antonio HotelSpa offers big, modern rooms all with a balcony. Interconnecting rooms and disabled access rooms are available upon request. All the guest rooms are well equipped with heating and
3、air conditioning, a private bathroom with a hairdryer, a telephone, a satellite TV, a minifridge, tea and coffeemaking facilities, free WiFi, and a ceiling fan.Facilities2 poolsan indoor pool (with a baby pool) and an outdoor poolA health club including the fullyequipped gym, aerobic studio, steam b
4、ath, sauna and JacuzziPrivate underground parkingShops, restaurants and bars (the minibar only opens on request)Meals & DrinksThree meals a day, with lunch/dinner including house wine/beer, soft drinks, mineral waterTea, coffee, soft drinks, local fruit juices, water, house beer/spirits, cocktailsAt
5、tention: Now a FREE room upgrade is provided; an upgrade is valid on inland and pool view rooms. A free upgrade to the next room category depends on availability and can be withdrawn at any time. The offer is valid on new bookings made between June 22 and July 1 with travel dates within July 1 to Oc
6、tober 31 (staying for a minimum of 5 nights)【解题导语】本文是一篇应用文,介绍了圣安东尼奥温泉酒店的住宿、设施及餐饮等情况。1What is the most typical feature of the hotel?ATraditional.BKidcentered.CWellequipped.DThedisabledaccessible.C解析:细节理解题。根据第一段第二句可知,这个重新装修过的酒店提供很多现代设施、娱乐项目,并且在附近的海滩具有特许经营权。从下文对其住宿及设施情况的描述也可知,设施齐全是这家酒店的最大特点。2What do we
7、 know about the hotel?AIts two pools are for adults only.BIts minibar is not always in business.CMineral water is served during three meals.DCustomers cannot make coffee by themselves there.B解析:细节理解题。根据对酒店设施的介绍中的“Shops, restaurants and bars (the minibar only opens on request)”可知,迷你吧经(顾客)要求才开放,不是一直开放
8、,故B项正确。3Who may get a free upgraded room?AOne who books before June 22.BOne who books a double room.COne who books between June 22 and July 1 and stays from October 20 to 30.DOne who will stay between July 1 and 3.C解析:推理判断题。通过文章最后一句可知,在6月22日至7月1日期间预订且在7月1日到10月31日之间连续在酒店住至少5天的顾客可以免费获得一间升级房,故C项正确。BCom
9、ic Con, short for “comic convention”, is an event where fans gather to share and celebrate their love for comicrelated pop culture. The first comic book conventions were held in the US.A. in the 1960s and since then they have become extremely popular all over the world, with some of the bigger event
10、s drawing crowds of over 100,000 people and lasting several days. Nowadays there is much more than just comic books on show at a comic con. The most popular events have expanded to include many other types of media and art forms, for example, cartoons, scifi, video games and TV series.One of the hig
11、hlights of a comic con for many fans is the ability to interact(互动) with celebrities of the industry as many artists, writers, actors and directors will appear as special guests. These special guests sign autographs(亲笔签名), pose for photos with fans and hold question and answer sessions. Sometimes th
12、e fans will queue for several hours to meet these special guests!Of course there is a lot of goods on sale at a comic con. From comic books to posters and Tshirts to toys, the options are endless but there is one thing in particular that sets comic cons apart from ordinary trade fairs and that is co
13、splay. Cosplay is the name given to dressing up as your favorite characters from comics, TV and other types represented at comic cons and it has become common for many fans at comic cons to do this. Many people make their own costumes and some of them are very elegant. Cosplaying has become an impor
14、tant part of comic cons all over the world and there are even competitions for the best cosplay!Going to a comic con is like stepping into another world full of superheroes, time travelers, monsters and robotsyou can really find them all at a comic con! It is a great place to be your favorite charac
15、ter for a day and share your love of all comicrelated things with other likeminded people.【解题导语】本文是一篇说明文,介绍了国际动漫展的历史、现状和内容等。4What do we know about Comic Con?AIt has quite a long history.BIt is a popular American art festival.CIt was designed to attract foreign travelers.DIt was a comic book show at
16、the beginning.D解析:推理判断题。根据第一段中的“The first comic book conventions were held in the US.A. in the 1960s” “Nowadays there is much more than just comic books on show at a comic con.”可知,第一届漫画书展于二十世纪六十年代在美国举行,但是现在国际动漫展不止有漫画书展。由此可知,国际动漫展是以漫画书展作为开始的,故选D项。5Which of the following is a way of interaction betwee
17、n fans and celebrities?AHolding a party.BDiscussing photography.CExchanging autographs.DAsking and answering questions.D解析:细节理解题。根据第二段中的“These special guests sign autographs(亲笔签名), pose for photos with fans and hold question and answer sessions.”可知,这些特邀嘉宾会为粉丝签名、和粉丝合影、回答粉丝的问题。故D项正确。6Which of the fans
18、 activities makes a comic con so different?ABuying a lot of goods.BMeeting famous people.CDressing themselves as characters.DMaking their own costumes.C解析:推理判断题。根据第三段中的“but there is one thing.that is cosplay. Cosplay is the name given to dressing up as your favorite characters from comics”可知,cosplay
19、使得国际动漫展不同于普通的交易会,是因为人们可以把自己打扮成他们最喜欢的人物。故C项正确。7What does the text mainly talk about?ARecommending a trip to a comic con.BGiving an introduction of Comic Con.CExplaining why Comic Con is so popular.DDescribing the authors experience at a comic con.B解析:主旨大意题。通读全文可知,本文向我们介绍了国际动漫展的发展历史、现状及活动内容等方面。故B项正确。C
20、Even as Google plans to test its fleet(车队) of selfdriving cars on public roads this summer, its business model remains a bit of a mystery.By 2025, as many as 250, 000 selfdriving vehicles could be sold each year globally,according to a study by an industry research firm.“Vehicles that can take anyon
21、e from A to B at the push of a button could transform mobility for millions of people,” said Chris Urmson, director of Googles selfdriving car project.For now, Google has no plans to sell any of its selfdriving cars.They are strictly for research.But they will hit public roads this summer near Googl
22、es headquarters in Mountain View, California.Previous testing has taken place only on closed courses.The cars are built to operate without a steering wheel, accelerator(油门) or brake pedal. “Our software and sensors do all the work,” Urmson said. “The vehicles will be very basicwe want to learn from
23、them and adapt them as quickly as possiblebut they will take you where you want to go at the push of a button.” The prototype(雏形) are the first of a 100car fleet the tech giant is building.In the long run, Urmson sees a future of safer roadsthe majority of auto accidents are caused by human errorand
24、 fewer traffic jams.Robotic cars could also shuttle people who cant drive because of age or illness.Google has said that selfdriving cars could launch new business models in which people buy the use of vehicles they dont own.The company has already tested other types of selfdriving cars on public st
25、reets, including modified Lexus sportutility vehicles, under a special permit program by the California Department of Motor Vehicles that requires a human driver at the controls.The state has issued six other companies permits to operate such cars, including Delphi, MercedesBenz, Volkswagen, Tesla,
26、Bosch and Nissan.The vehicles that will be tested on open roads this summer will have removable steering wheels, accelerators and brake pedals to allow “safety drivers” to take control if needed.Google says the cars are safe.“The vehicles have sensors that can detect objects out to a distance of mor
27、e than two football fields in all directions, which is especially helpful on busy streets with lots of intersections,” Urmson said. “Were looking forward to learning how the community understands and interacts with the vehicles, and to uncovering challenges that are unique to a fully selfdriving veh
28、icle,” Urmson said.【解题导语】本文是一篇说明文,作者通过这篇文章主要向我们描述了Google开发的自动驾驶汽车,它使用控制软件和感应器让汽车能从较远的距离感应到物体的移动,还能控制车速以确保交通安全。并且这种新型汽车已经通过了考验,未来很快就将被投入使用。8The passage informs us that selfdriving cars _Awill probably decrease traffic jamsBhave already passed necessary testsChave been purchased by some companiesDwill
29、 be able to communicate with driversA解析:细节理解题。根据文章第四段中的“In the long run, Urmson sees a future of safer roadsthe majority of auto accidents are caused by human errorand fewer traffic jams.”Urmson预见了将来的道路会更加安全,因为大多数交通事故是由于人为错误或交通堵塞造成的,可知使用自动驾驶汽车可以减少交通堵塞;故选A。9According to Chris Urmson, _Asoftware and s
30、ensors are vital for selfdriving carsBselfdriving cars can give driving orders to humansCselfdriving cars are specially designed for the elderlyDordinary vehicles will be replaced by selfdriving carsA解析:细节理解题。根据文章第三段中的“The cars are built to operate without a steering wheel, accelerator(油门) or brake
31、pedal.Our software and sensors do all the work,Urmson said.”可知Urmson认为他们的软件和传感器做了所有的工作,因此自动驾驶汽车的软件和传感器是至关重要的;故选A。10The underlined word “intersections” in the last paragraph probably means _AaccidentsBbuildingsCcrossingsDvehiclesC解析:词义猜测题。根据文章最后一段中的“The vehicles have sensors that can detect objects o
32、ut to a distance of more than two football fields in all directions, which is especially helpful on busy streets with lots of intersections”可知这种车辆的传感器可以检测很远距离之外的物体,这一点对于有很多交叉路口的繁忙街道特别有帮助,因此可推测intersections是指十字路口;故选C。11What is the best title for this passage? ASelfDriving Car Avoids Human ErrorsBSelf
33、Driving Car Meets New ChallengesCGoogles SelfDriving Car Enjoys Global PopularityDGoogles SelfDriving Car Graduates to City StreetsD解析:标题归纳题。通读全文,文章主要向我们描述了Google开发的自动驾驶汽车,它使用控制软件和感应器让汽车能从较远的距离感应到物体的移动,还能控制车速以确保交通安全。并且这种新型汽车已经通过了考验,未来很快就将被投入使用;因此可推测最合适的标题是:Google的自驾车即将被应用于城市街道;故选D。 七选五Getting out in
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411736.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
