分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT 2 WHAT IS HAPPINESS TO YOU SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:411796
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:745KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT WHAT IS HAPPINESS TO YOU SECTION 知能演练轻松
    资源描述:

    1、 品句填词1The terrible smell in the workshop is (无法忍受的). How can the workers work there? 答案:unbearable2This would cause great hardship and (痛苦).答案:suffering3He likes to be (围住) himself with amusing people.答案:surrounded4Environmentalists launched a campaign, (提倡) a lowcarbon life, which definitely helped

    2、 save our earth.答案:advocating5As he grew older, his (鉴赏力) of art grew.答案:appreciation6Plans have been put forward to pull down and (重建) the area.答案:rebuild7Having fun (意味着) eating, drinking and dressing up.答案:means8Women have (斗争)for their rights and equality.答案:struggled9My sister has been in Beiji

    3、ng for three years.However, she thinks she will never (适应) to the fast pace of life there.答案:adapt10Im sure she will achieve (令人钦佩的) achievements in the future.答案:admirable 单句改错1Surround by a dozen of children, grandchildren and greatgrand children, the woman happily celebrated her 90th birthday. 答案

    4、:SurroundSurrounded2I didnt mean eating anything, but those apples looked so delicious that I couldnt resist trying one. 答案:eatingto eat3I found an old man fell into a pool, but quickly he struggled on his feet. 答案:onto4I would appreciate if you take my suggestion into consideration. 答案:appreciate后加

    5、it5When you go to a new country, you must adapt you to new manners and customs. 答案:第三个you改为yourself 完成句子1到退休时, 他将工作满35年。 , he will have worked for 35 years.答案:By the time he retires2Jack 十岁时已成为一位著名的小提琴手。 By the time Jack was ten years old, he a famous violinist.答案:had become3谢谢你上周的辛劳, 我想, 如果没有你, 我们是

    6、不可能完成这项工作的。 Thank you for all your hard work last week.I dont think we it without you.答案:could have managed4把电话号码写下来以免忘了。 Write the telephone number down .答案:in case you forget5他不应该迷路。我(当时)给他画了张图。 He .I drew him a map.答案:couldnt have missed the way 课文语法填空To some people, happiness means 1.(surround)

    7、by family and friends but to others, happiness means 2.(achieve) success in something, while to those who struggle with a physical 3.(disable), happiness can simply mean a day without 4.(suffer).We often use the example of the gymnast Sang Lan to show 5. people can find happiness through reaching mu

    8、ch smaller goals even during times 6. a personal catastrophe.Sang Lan was a junior gymnast, 7. best event was the vault.8. she had an accident and was badly 9.(injure), she has adapted to her new life.Her courage is admirable.From Sang Lans story we can conclude that if we want to be in good spirits

    9、, we 10.(have) appreciation for the good things in life.答案:1.being surrounded2.achieving3.disability4suffering5.how6.of7.whose8.Although9injured10.should haveA卷 单句语法填空1I meant (help) you with your homework but father didnt permit me to.答案:to have helped2I would appreciate if you call back this after

    10、noon for the doctors appointment.答案:it3We should be (thank) everyday for our wellbeing.答案:thankful4If (train), you can have a better appreciation of music.答案:trained5Though the task was difficult, they managed (accomplish) it in time.答案:to accomplish6His wound caused him great (suffer).答案:suffering7

    11、Could you look after my baby (temporary) when I go and fetch some money?答案:temporarily 8It helps children to develop an (appreciate) of poetry and literature.答案:appreciation9The movie (begin) by the time we got there.答案:had begun10Beaten down on the ground, he struggled his feet and held up his head

    12、, staring at his enemy.答案:to 阅读理解How to Make the Most of Your TimeTime management is important in our daily life.There never seems to be enough hours in the day to accomplish all you need to do.Here are some tips that might be of some help to you.Set up a plan.Go through a week at a time, and priori

    13、tize the things you want to accomplish.Focus mostly on the things that are important to you.Control your stress.No matter what kind of pressure mounts on you, try to keep cool.Stressing out can lead to an early breakdown, which is definitely counterproductive when you have a list of things to do.Its

    14、 easier to take a 10minute break and cool off than work all week with stress.Shut your door.When working under a schedule, perform your important tasks with your door shut to get them done.This will ensure the time of a higher quality to get what needs to be done.Focus on one thing at a time.Forget

    15、trying to multitask! You will lose concentration, and it will take you longer to accomplish what you set out to do.Just say“no”.If you are constantly interrupted, and you really dont have the time to help out, just say“no”.Youre only one person, and you cant save the world by yourself!Stop wasting t

    16、ime on the phone.While talking on the phone, keep your conversations short and to the point, and youll waste much less time.Be realistic.You can only do what you can do.Dont set out to accomplish the impossible.Do your best, but keep realistic expectations of yourself.Relax.The most important thing

    17、is to remember to take time to relax, and regroup.You need a break every now and then to keep working efficiently.Even if its a 10minute walk, get away from your list and get refreshed.As people today get busier and busier, its important for your own mental health to keep things on track.Dont delay;

    18、 get your life in order now.【解题导语】时间都去哪了?人们常常感叹时间太有限、过得太快,还没干些什么,就已经花了不少时间。那么如何才能充分利用有限的时间做尽可能多的事情呢?读了这篇文章,你就会有所收获。1What does the underlined word “prioritize” in Paragraph 2 mean?A.Choose something by thinking carefully.B.Recognize the difference between things.C.Put many things in order of importan

    19、ce.D.Get rid of something that is unwanted.C解析:词义猜测题。根据第二段可知,我们每次应安排一周的工作计划,把自己想完成的事情按重要性排列出来,把大部分注意力集中在重要的事情上。prioritize意为“按重要性排列;划分优先顺序”。2We should avoid stressing out because .A.it may cause us to fail to work normallyB.it may limit the speed to get things doneC.we dont have energy to keep workin

    20、gD.we are supposed to have a break while workingA解析:细节理解题。文章第三段中的“Stressing out can lead to an early breakdown.”表明,压力过大可导致身体垮掉,使我们不能够正常地工作。3Which statement would the author agree to?A.Try to multitask, and we can get more done.B.It is impolite to refuse to help others at work.C.Having breaks regular

    21、ly may delay our tasks.D.It is wise to be aware of what we can achieve.D解析:推理判断题。根据文中第七点建议的内容可知,我们应该现实一点,尽力做好力所能及的事情,故D项切题。由第四点、第五点和第八点建议可知A、B、C三项是作者所不赞成的。4By writing the text, the author would like to .A.ask readers to share their time management skillsB.offer some advice on how to make full use of

    22、 timeC.invite readers to discuss how to improve life qualityD.persuade readers to spend less time on daily routineB解析:文章意图题。根据文章的内容,特别是第一段和最后一段可判断,作者写这篇文章的目的是为读者提出如何高效利用时间的建议。 完形填空Do people make campfires anymore? I suppose they do but building campfires is 1 to protect the environment in many place

    23、s now. However, Im a campfire girl at heart. Even though I 2 use camp stoves in the mountains, I still 3 a small flame to warm my hands, to dry damp socks and to stare into on nights darkened by the distance from a citys glow.It all began with a 4 in a park in New York City. When I was a(n) 5 skirtw

    24、earing fiveyearold, my family 6 in New York for a summer. My father and I would go out early to walk the dog.One morning, as my father threw sticks for the dog, I started 7 sticks of my own. Always ready to play and teach, my dad showed me how to 8 a campfire. He took my sticks and helped me 9 many

    25、different twigs(小树枝). He started with a tepee shape(圆锥帐篷形), 10 placing sticks on top of the others. He warned me not to pack the sticks too tightly together, so the air could 11 and feed the fire. While I worked on the “A” structure of tepee and others, the sounds of the city died away.Several years

    26、 later, at summer camp, we had a(n) 12: who could make a campfire the fastest? My lessons in the park in New York City were 13. I used the “A” structure and blew gently, giving the flame 14 air to grow and light the larger sticks.When I grew up, I still took special 15 in building campfires. Then I

    27、would get it 16, making a small fire to 17. Dad and I ate lots of 18 over our firespotatoes and justcaught fish.The thickly leafed trees of the park gave way to pines, but the kinship(血缘关系) I experienced with my dad remained the 19. I was his campfire girl, sharing his love of the outdoors and his s

    28、kill with a(n) 20. We were building something to warm us then and now.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者对营火的热爱,因为这是联系她和爸爸的纽带。1A.welcomedB.bannedC.warned D.reportedB解析:根据本段中的but及to protect the environment in many places now可知,营火在很多地方是被“禁止(banned)”的。2A.dutifully B.occasionallyC.secretly D.curiouslyA解析:根据本段中的How

    29、ever, Im a campfire girl at heart.及use camp stoves in the mountains可知,作者内心热爱着营火,即使她在山里会“顺从地(dutifully)”使用露营炉,但她还是“喜欢(love)”营火。3A.need B.loveC.choose D.permitB解析:参见上题解析。4A.picnic B.partyC.show D.walkD解析:根据本段中My father and I would go out early to walk the dog.及第三段中的One morning, as my father threw stic

    30、ks for the dog可知,作者在一次“散步(walk)”时与营火结缘。5A.honest B.strongC.little D.energeticC解析:根据空后的fiveyearold可知,作者当时还很“年幼(little)”。6A.explored B.livedC.performed D.hidB解析:根据空后的for a summer及My father and I would go out early to walk the dog.可知,作者和家人夏天“住(lived)”在纽约。7A.running after B.checking withC.handing over D

    31、.picking upD解析:根据空前的as my father threw sticks for the dog可知,作者开始“捡拾(picking up)”小木棍。8A.build B.findC.use D.designA解析:根据空前的Always ready to play and teach可知,作者的爸爸开始教她怎么“搭建(build)”营火堆。9A.replace B.borrowC.collect D.countC解析:根据该段中的many different twigs(小树枝)及placing sticks on top of the others可知,作者的爸爸帮助她一

    32、起“收集(collect)”了很多不同的小树枝,然后开始搭一个圆锥形的营火锥,他“仔细地(carefully)”把一些小棍子搭在另一些的上面。610A.strictly B.correctlyC.carefully D.nervouslyC解析:参见上题解析。11A.flow B.goC.rise D.remainA解析:根据本段中的He warned me not to pack the sticks too tightly together及feed the fire可知,作者的爸爸告诉她不要把木棍搭得太紧密,这样空气才可以“流动(flow)”。12A.task B.interviewC.

    33、celebration D.competitionD解析:根据空后的who could make a campfire the fastest可知,在几年后的一次夏令营活动中,作者参加了一场生营火的“比赛(competition)”。13A.hard B.helpfulC.interesting D.expensiveB解析:根据上文对作者学习生营火的描述及空后的I used the “A” structure可知,那次学习非常“有用(helpful)”。 14A.no B.onlyC.any D.enoughD解析:根据本段中的blew gently.air to grow and ligh

    34、t the larger sticks可知,作者轻轻吹气,让“足够的(enough)”空气助燃。15A.pleasure B.practiceC.pride D.partA解析:根据本段中的When I grew up, I still.in building campfires可知,作者长大后,她仍然“喜欢(pleasure)”生营火。16A.breaking B.explodingC.moving D.burningD解析:根据空后的making a small fire可知,作者会让营火“燃起(burning)”。17A.light B.observeC.cook D.shareC解析:

    35、根据本段中的potatoes and justcaught fish可知,作者会生营火“做饭(cook)”,而且她和爸爸吃过很多次这种“饭(meals)”。18A.meals B.fruitsC.meat D.breadA解析:参见上题解析。19A.first B.bestC.same D.biggestC解析:根据空前的The thickly leafed trees of the park gave way to pines, but可知,尽管公园里的茂叶树木变成了松柏,可作者和爸爸的血缘关系却没有改变,故选same(同样的)。20A.experiment B.fireC.trip D.h

    36、olidayB解析:根据文中描述作者对营火的热爱以及讲述爸爸教作者生营火的故事可知,作者也跟她的爸爸一样热爱户外活动,也学会了爸爸生“火(fire)”的技巧。B卷 阅读理解AThere are three reasons why I dont think that we are ready for cloning human beings.Firstly, we dont know exactly what the consequences of cloning would be.For example, if scientists cloned a man, they might know

    37、what he would look like, but they wouldnt know his dominant traits.What would happen if scientists cloned another Hitler or others like him? Do you really think we would survive if this became a reality?Secondly, cloning raises many ethical questions.Look back at the cloned man I presented and ask y

    38、ourself these questions:“Do you really think that he would be a man?”“Who would be responsible for him?”“Do you think he should have the same rights as we have?” I dont think that we can answer these questions now.Lastly, we dont know exactly what the meaning of life is.In my opinion, creating life

    39、is the duty of nature, and we must not interfere with that task because we cant understand the extremely complicated relationships among lives that are defined by nature.Usually these relationships are extremely complex.Sometimes, they seem to be so untouchable that they cannot be changed.From my po

    40、int of view, we have to look at the natural environment around us.We can see that an ecosystem(生态系统) is composed of a lot of different kinds of life, and each life has its own function within the system.If we interfere with that, I think it could lead to our extinction.Even though cloning may have a

    41、 lot of benefits for humans, I think we should stop cloning because we do not understand it and cant control all of its effects.Maybe in future, we will be ready to do it, but that time has not yet arrived.1According to the author, we are not ready for cloning human beings because.A.two or more peop

    42、le would have the same appearanceB.scientists wouldnt be sure about the personalities of the cloned peopleC.people may not function properly if there are more cloned human beingsD.cloning has not been permitted by the governmentB解析:细节理解题。从第二段中的we dont know exactly what the consequences of cloning wo

    43、uld be和下面的解释可知人们不愿克隆人的第一个原因是因为没办法确定克隆人的性格特征。2According to the author, ethical questions refer to .A.the rights and responsibilities of the cloned manB.the relationships among peopleC.whether a persons personality is good or notD.the education and academic qualifications of a personA解析:细节理解题。第二个原因是道德

    44、伦理上的,作者通过三个问句把第二个不愿克隆人的原因总结出来。3According to the passage, whats the authors attitude towards cloning?A.Positive.B.Critical.C.Indifferent. D.Ironic.B解析:推理判断题。根据全文内容可知,作者并不赞成克隆,对此持批评态度。4Which of the following would be the best title for the passage?A.To Clone or NotB.Why should We Stop Cloning?C.A Scie

    45、ntific Research on CloningD.The Advantages and Disadvantages of CloningB解析:标题归纳题。通读全文可知,全文主要从三个方面讲述了我们为什么不要克隆,所以选择B项。BIn terms of cultural attractions, worldclass restaurants and unusual entertainments, London is a city without compare. To help you on your way to discovering all that London has to o

    46、ffer, heres our pick of some of the best things to do in the capital.Travel back in time at Dennis Severs House,SpitalfieldsLocated in the city,Dennis Severs 18thcentury townhouse is an unexpected connection to the past.Visitors wander through the decades as they walk in 10 authentically(真实地) Georgi

    47、an and Victorian rooms. Its last residents were a family of Huguenot silk weaves. Here you can have a unique way to experience Londons past.Join in an art tour at the National Gallery,Trafalgar SquareWe are lucky enough to get free access to many of the worlds best museums and galleries(画廊) in Londo

    48、n. The National Gallerys free hourlong tours are a case in point. Led by a gallery expert,they give visitors a detailed introduction to a small selection of the 2,000plus paintings on display.Visit Westminster Cathedral bell tower, VictoriaNot to be confused with Westminster Abbey,Westminster Cathed

    49、ral is an often ignored attraction and it is more attractive. The unique Byzantinestyle buildings 83metre bell tower can be climbed.Here you can have a valuable chance to enjoy the beautiful views of the city.Take afternoon tea at the Chesterfield Hotel,MayfairAmong shopping stops, city tours and mu

    50、seum visits, afternoon tea in London offers not just another necessary tourist experience but a welcome rest from the busy pace of the capital. Almost every London hotel offers its own afternoon tea on this great experience, but ten of Londons best afternoon teas have provided something to cover all

    51、 tastes.【解题导语】本文介绍了一些伦敦的最佳旅游景点。5Which word can best describe Dennis Severs House?A.Strange.B.Expensive.C.Historic. D.Empty.C解析:推理判断题。根据第二段Dennis Severs18thcentury townhouse is an unexpected connection to the past.to experience Londons past.可推断,Dennis Severs House很有历史价值。6If you want to have a free vi

    52、sit, you can choose .A.Dennis Severs HouseB.The National GalleryC.Westminster CathedralD.The Chesterfield HotelB解析:细节理解题。根据第三段We are lucky enough to get free access to.The National Gallerys free hourlong tours are a case in point.可知,在The National Gallery可享有免费参观的机会。7From the last paragraph, we can kn

    53、ow that afternoon tea .A.is very common in London hotelsB.is famous for ten best tastesC.is a custom for people in EuropeD.is a must for shopping experiencesA解析:细节理解题。根据最后一段Almost every London hotel offers its own afternoon tea on this great experience可知,下午茶在伦敦酒店里很普遍。 七选五I don t think I need to tell

    54、 you that reading is good for yougreat for you.1. Sometimes,people do want to readtheyve got a book at home sitting on the shelf that they fancybut can never seem to find the time. Well, my friends, this post is for you.2.Obviously, to get yourself motivated to read, read something that interests yo

    55、u. Society, animals, philosophy, science, artwhatever you want. If youre drawn to the book, youll be more willing to pick it up and read it. Have a goal. Some people set radical(激进的) goals for themselves like reading one book a week. Obviously, you dont have to be as radical as that. 3.Its all up to

    56、 you. But setting a goal and trying to reach it gives you a focus thatll help you get the job done.4.If youre determined, use every possible moment. On the bus. On the subway. On your lunch break. When youre at the gym. You wont regret it, I promise! Just start.Sometimes the thing preventing us from

    57、 reading is our own mind. Our mind will make up all kinds of excuses not to do something. Not get out of bed. Not clean the house. Not shower. And in this case, not read. The trick to bypassing(避开) this mental block is to just pick up the book and read! 5.Once you start reading, its quite difficult

    58、to stop!A.Reading is a pleasure.B.Have a reading partner.C.Read whenever you can.D.Unfortunately, most people dont read.E.Dont pour too much thought into the action.Just do it.F.When you set a goal, letting yourself down isnt really a big deal.G.You can start by reading a book a month, or a book eve

    59、ry two months even.【解题导语】本文是一篇说明文。文章介绍了四条让你每天多些阅读时间的小窍门。1D解析:由下文有的人想读书却不找时间读可知,虽然读书好处很多,但大多数人并不读书。2A解析:由下文的read something that interests you和If youre drawn to the book,youll be more willing to pick it up and read it.可知,读书应该是一种乐趣。3G解析:由本段小标题Have a goal.和下文的Its all up to you.可知,设定一个读书目标,用一个月读完一本书还是两个月

    60、读完,由你自己决定。4C解析:C项的Read whenever you can.与下文的use every possible moment相呼应。5E解析:E项中的Just do it.与本段小标题Just start.和下文的Once you start reading,its quite difficult to stop!相呼应。 短文改错One day, my friend and I were returned to our classroom after lunch. A boy blocked our way and asked shy whether we could lend

    61、 her some money for lunch. Without hesitation, we gave him our change. After he walked away, we realized that some kid didnt have lunch money. So we decided to collecting some for them. The next day we told our teacher our plan and she agrees. The next two weeks we both did much work. We expected fo

    62、r $200. But finally we got $938! We gave $800 to eight kids but the rest to the boy who had given us inspiration. We were delight that our small action made difference.答案:One day, my friend and I were to our classroom after lunch. A boy blocked our way and asked whether we could lend some money for

    63、lunch. Without hesitation, we gave him our change. After he walked away, we realized that some didnt have lunch money. So we decided to some for them. The next day we told our teacher our plan and she . The next two weeks we both did much work. We expected $200. But finally we got $938! We gave $800 to eight kids the rest to the boy who had given us inspiration. We were that our small action made difference.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT 2 WHAT IS HAPPINESS TO YOU SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411796.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1