2020-2021学年人教版英语必修3课时作业:UNIT 3 SECTION Ⅱ WARMING UP & READING—LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修3课时作业:UNIT SECTION WARMING UP READINGLANGUAGE POINTS WORD版含
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.品句填词1The first scene (场景) of the play was almost over when they got to the theatre.2Dick is very tall,so he is easy to spot (发现) in a crowd.3He is the man who is always seeking (追求)after the truth.4The Japanese are used to bowing (鞠躬) to each other when they meet.5The little girl sc
2、reamed (尖叫) when she saw a mouse running by her feet.6With nothing to do,he just wanders (漫步) about every day.7The manager requested the salesgirls to treat customers in a friendly manner (方式)8They had a lot of adventures (冒险) in the voyage.9Unexpectedly, he held a contrary (相反的) opinion against me.
3、10He had his wallet stolen,so he had to earn his passage (船费) during the voyage.单句语法填空1“I dont think it is my fault (faulty) that the computer went wrong.I just turned it on, and thats all,” said the boy.2The scenery (scene) in Suzhou and Hangzhou in spring is attractive. 3On account of the quickeni
4、ng pace of life, competition goes increasingly fierce in all aspects of life, putting pressure on all individuals.4I had thought that your wife didnt understand you at that time.On the contrary, she had a good understanding of me.5Be careful when you surf the Internet.If you download a virus into yo
5、ur computer by accident, you will not open your files.6He was about halfway through his meal when a familiar voice came to his ears.7They will have you arrested(arrest) if you dont pay taxes, because it is everyones duty to pay taxes.8As best as I could determine, I was standing in what was once a t
6、errible place, where they took you in and hurt you.9Thats where you are wrong.You skipped Step Two.10Sorry, Im late for class again.Is it because you stayed up last night?.阅读理解The First Rule of Finance is to live within your means by spending no more than 80% of your takehome pay.If you take home $1
7、00 per week, spend no more than $80. But ever look at what people spend their money on? I have relatives and friends deeply in debt, spending $12 for every $10 they earn instead of the $8 you know they should be spending.When I see them, theyre proud of their new whatever.“What do you think of my ne
8、w truck?” asked one from the drivers seat.“Do you like my new shoes?” asked another on high heels.“Check out my new big screen,” said a third while holding the remote in his living room.Weve all heard people fishing for compliments(恭维;敬意) on their new_toys.Every one of them was proud of what theyd f
9、inanced.They seem to have bought it for the purpose of showing off, of keeping up with the Joneses.“Look at my new.” is everybodys favorite phrase, even when the object in question isnt theirs at all and wont be new when theyve finally paid for it.Theyre proud of being stupid.They think its cool to
10、drive the financed car, wear the financed shoes, and watch the financed TV, but to smart_people, whose opinions are the only ones we should respect, these people look dumb as rocks.The Joneses, nine times out of 10, are financially stupid.Thats why they have all that stuff on borrowed money.Why try
11、to copy them? Worse, why try to impress them? Copy and impress smart people, the ones who own their stuff.If you want to impress smart people, debt is the last way to go about it.Trying to impress a moneysmart person by going into debt is like trying to impress Olympic swimming champion Michael Phel
12、ps by drowning in a pool.Michael Phelps is only impressed by good swimming and a moneysmart person only by good money management.语篇解读理财的首要定律是量入为出花费不能超过你收入的百分之八十。如果你每周赚100美元的话,至多能花80美元。1According to the author, the “new toys” in Paragraph 2 are examples of_.Asymbol of wealthBunnecessary purchasesCimp
13、ressive stuff Dthings available解析:推理判断题。根据文章第二段可知,作者主要论述了人们常把钱花在购买一些不必要的物品上面,而这都是由于他们的虚荣心作祟,故此处的new toys指的是这些不必要的物品,故选B项。答案:B2The underlined words “smart people” in Paragraph 4 refer to people_.Ahaving high IQsBearning enough moneyCcreating new ideasDmanaging money well解析:词义猜测题。根据smart people后的从句“wh
14、ose opinions are the only ones we should respect”可知,smart people是与那些不合理消费的人相反的人,再结合最后一段的描述可知smart people指的是善于理财的人。答案:D3. The author is trying to_.Aadvise people to be moneysmartBpersuade people to keep off fashionsCblame people for copying othersDpraise people for consumption解析:主旨大意题。由全文可知,作者的写作目的是告
15、诫人们要合理消费,故选A项。答案:A4According to the author, buying new objects on borrowed money is_.AunwiseBshamefulCunderstandable Dimpressive解析:推理判断题。根据文章第四段第一句话“Theyre proud of being stupid.”以及下一句中的“but to smart people,whose opinions are the only ones we should respect.”可知,作者认为负债购物是不明智的消费行为。答案:A.完形填空The purpose
16、 of a letter of application is to help you to “sell” yourself.It should state_1_the job you want, and should tell what your abilities are and what you have_2_.It should be simple, human, personal and brief without_3_out any necessary facts.In writing a letter of application, keep in_4_that the thing
17、s a possible employer is most_5_to want to know about are your_6_, your achievements and your aims.The opening paragraph is perhaps the most important part.If the first few sentences fail to_7_the readers attention, the rest of the letter may not be_8_at all.Try to key your opening remarks to the ne
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-412079.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级上册语文课件-15乡土画家|教科版 (共28张PPT).ppt
